bu ne terbiyesizlik yaaa
yuva yıkmak kolay değilde ne bileyim insan başına gelmeyince şimdi dışardan ahkam kesmesi kolay olur..
Allah Akıl fikir versin kocanına ne diyim erkekliğine güveniyor demekki
biraz gözünü korkutsanız nasıl olur?
ben çalışınca bizimkine bi haller oluyo öyle hiç uzun soluklu çalışamadım zaten hep ara ara çalıştım ilk işe girdim evlennce ilk aylığımn hayalini benden önce kurdu maaş almama yakın senn ması arkadaşım kaza yapmış ona vericem 1 ay sonra vericek dedi ben itiraz ettim veriyosan borcuna ver biz daha sıkıntıdayız dedim yok laf dinlemedi kavga ettik . evi terk etti.ben getirdim neyse aradan zaman geçti ben işe girdim hem çocuk hem ev işi hemde yeni başladığım işin yorgunluğu bi gün çok hasta eve geldim herşeyi hallettim çocuğu yatırdım ama ben ölüyom bana bi ilaç bile vermedi ama aylığımı çekti çatır çatır yedi o gnlerde bi kavga çıkardı yok yere 400 liralık telefonu yere çaktı .beni dövdü ben yine o halde işe gittim.ayrıca işten çıktıktan bi zaman sonra başka bi kadınla faceden konuştuğunu öğrend,m kadın demiş bıktım kocamdan para istemekten benim salakta demişki ben sana ek kart çıkarta bilirim bana 1 lirann hesabını sorar....
gel geleim şimdiki halimize ben çalışmak istiyorum tekrar çünkü para sıkıntısı beni mahvediyo 5 kuruşa muhtaç haldeyim onn maaşı da ii üstelik ama hesabını kitabını hiç bilmiyo ne yapsam aklım durdu artık çalışsam bi dert çalışmasam bin dert
mesela ne yapayımda gözünü korkutayım
erkekleri bu konuda anlamak gerçekten zor...
1.evlenecekleri zaman çalışan kadın olmasına dikkat ederler
2.kadınların calısması erkekler için gurur kaynağı olur
3.kadınlar fazla maas alırlarsa nedense bozulurlar
4.bir kaç zaman sonra artık hizmetçi görevini görürsün takdir edilmek bir kenara yardım göremezsin
5.kendinde para yoksa eşinden isteyemez neden saçma sapan gururları yüzünden.....
kızlar dertliyim bugun böyle bir mevzu geçti de aramızdan
ben çalışınca bizimkine bi haller oluyo öyle hiç uzun soluklu çalışamadım zaten hep ara ara çalıştım ilk işe girdim evlennce ilk aylığımn hayalini benden önce kurdu maaş almama yakın senn ması arkadaşım kaza yapmış ona vericem 1 ay sonra vericek dedi ben itiraz ettim veriyosan borcuna ver biz daha sıkıntıdayız dedim yok laf dinlemedi kavga ettik . evi terk etti.ben getirdim neyse aradan zaman geçti ben işe girdim hem çocuk hem ev işi hemde yeni başladığım işin yorgunluğu bi gün çok hasta eve geldim herşeyi hallettim çocuğu yatırdım ama ben ölüyom bana bi ilaç bile vermedi ama aylığımı çekti çatır çatır yedi o gnlerde bi kavga çıkardı yok yere 400 liralık telefonu yere çaktı .beni dövdü ben yine o halde işe gittim.ayrıca işten çıktıktan bi zaman sonra başka bi kadınla faceden konuştuğunu öğrend,m kadın demiş bıktım kocamdan para istemekten benim salakta demişki ben sana ek kart çıkarta bilirim bana 1 lirann hesabını sorar....
gel geleim şimdiki halimize ben çalışmak istiyorum tekrar çünkü para sıkıntısı beni mahvediyo 5 kuruşa muhtaç haldeyim onn maaşı da ii üstelik ama hesabını kitabını hiç bilmiyo ne yapsam aklım durdu artık çalışsam bi dert çalışmasam bin dert
fdm;24129322]işte yazdığın sebeplerden dolayı davul bile dengi dengine sözüne inanıyorum.önce gurur kaynağı olan şeyler sonra kavga sebebi oluyor.. hizmetçi olmamak için her hafta çağırcan eve temizlikçiyi.. yemekleri de yaptırcan gerekirse dışarda da yiyceksin..
Ya adamda her türlü zulüm var dövüyor, ilgisiz ayrıca dışardaki insanlar onun için daha değerli elin kadınına ek kart çıkartacakmış olaya bak. Artık siz çalışırsınız kadın yer şaka gibi. Bide evi terk etmiş gittiği yerde kalsaymış keşke daha rahat ederdiniz. Öyle bir eşle evli kalmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
haklar verilmez alınır diyorsunuz;burda araya girmek istiyorum.şimdi ben çalışan bir kadınım;ikizlerim var eşimde sağ olsun evde pek yardımcı olmaz hatta hiç olmaz.Şimdi eşimden yardım etmesini istemek benim hakkım ve bu hakkımın verilmesini çok istiyorum :)) .çocuklarla ilgilenme ,yemek,temizlik vs hangisi olursa olsun saymama gerek yok bütün kadınlar bilir zaten..Adam yapmıyor..n'olcak.Adamı ya olduğu gibi kabulleniceksin yani bütün işler sana kalıcak yada boşayacaksın bütün işler sana kalıcak :)) Bence hakların alınmasıda yine karşında erkeğin nasıl biri olduğuna bağlı
EŞİN YARDIMETMİYORSA,KENDİ PARANLA YARDIMCI TUTACAKSIN.
buda bir haktır ve senin insiyatifindedir.haftada 3 gün gelen temizlikçi senin çoğu işini halleder canım.
sizin temizlikçilerin aldığı paradan haberiniz yok herhalde.hafta 3 gün temizlikçi demek enaz 300 tl demek.beylikdüzü civarı böyle.2 çocuk büyütüyorum,benim bütcem yardımcı tutmaya müsait değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?