Zaten kendine güveni olmayan erkek kıskanıyor nedense,güzellikle alakası yok maalesef.
O güzellik geçince eş gurur duymayacak mı? Güzellik çok geçici bir kavram.
Eğer kadın zekasını güzelliğine yansıtarak işliyorsa eş onunla gurur duyacaktır. Eşim benim işimi başkalarına öyle bir anlatıyor ki kendimi bakan zannediyorum. Benim mevkime tırnaklarımla geldiğimi bildiği için bunu gurur duyarak anlatması beni her türlü güzelleştiriyor, duruşuma, bakışıma yansıyor.
Hayatta bir birey olarak varolmak zorundayız. Kimse kimsenin çalışıp çalışmayacağına da karar vermemeli bence. Eğer kadın istemiyorsa, yorulmuşsa, bebeğine bakmak istemiyorsa tabi ki çalışmasın, insiyatifini kullanıp işten çıkabilir ama başka birinin bu eş bile olsa fikir beyan etme hakkı yok.
ben bu bireysellik meselesine katilmiyorum. esim bana karisabilir bende esime karisabilirim. birimiz bir digerimizin istemedigi birseyi yapmaya bilir, fedakarlik eder birseylerden feragat ederiz. modern yasamin beyinlere asiladigi " bireysellik" batili anlayisin bencil hatta egoist yalniz insani onlarinki evlilik degil zaten menfaat birligidir bir nevi sartlar uyusur evlenirler . evlilik " ben " degil biz demeyi gerektirir.önce ben diyen kimseden en anne ne de es olur ...
Bir insan esini kiskandigi icin calistirmayabilir, kiskanilmak icin dünya güzeli olmaya gerek yoktur es sevsin yeter. Birde eslerin birlerinin dünyalik hicbir yönüyle gurur duymasinin bi anlami yoktur , yani simdi güzel olsam Allah yaratmis koca ya ne bundan , yok etrafa karsinin güzellgi ile gurur duyup hava atiyor ise daha beter vahim bi durum.Allah islah etsin.
egitim ile olsa anne babam yetistirmis beni kocama ne bundan . esler birbiriyle gurur duymaz , bi kere bu sözcük cok itici nesnel.
esini seversin , saygi duyarsin , sayarsin.
hayır tabikide çanta değiliz ama güzel bir kadını taşımak erkekler için gurur verici birşey oluyor .dış görünüş maalesef çok önemli .sadece güzel olduğum için sevmiyor bunu biliyorum karekterimide seviyor .laf sokma çabasında değilim ama sürekli yazdıklarımı alıntı yapıp vur kaç yapıp sonra şikayet ediyolar .madem cevabını almak zorlarına gidiyor cevap vermeleri gereksiz .senin için söylemiyorum ama her yerde benim yazdıklarımı alıp ters yazan arkadaşlar var .sürekli eleştiri yapıyolar akllırnca bende cevap verince suçlu oluyorum .genellemem maalesef ki gerçek acı ama gerçek . partnerinin zekasıyla övünen hiç erkek görmedim şu yaşıma kadar ben .
Arkadaşım sen evli misin? kusura bakma da manken gizi biblo bebek gibi güzel olup da aptal olan birini yanında taşımak isteyen erkek varsa uzak dursun benden.. Sevgiliyken erkekler güzel kızlarla çıkmak ister evlenirken de arkadaş ortamında hareketleriyle konuşmasıyla oturup kalkmasıyla kendini taşıyan kadınlarla birlikte olurlar..
Senin her yorumunda farkettim de bir kendini beğenmişlik mi vardır nedir? Sevgilin zengin sen de güzelsin herhalde sonra da küçük dağları ben yarattım havası...
evet aynen öyleyiz canım .senin için yazdığım yorumdan sonra takip ediyorsun galiba beni .biblo bebek gezidiyor yanında adam işte ne yapsın .evli değilim henüz sürekli evlimisin yorumlarından bıktım başka şeyler bulun artık .
kusura bakmada sanirim senin ailen
sana belirli bir yasa kadar terbiye vermemis ve sen o belirli yastan sonra
kendini yetistiremissin
sevgilin olmasaydi kim sana sahip cikacakti
kim seni koruyacakti
kim sana terbiye verip
yapip yapmayacaklarini soyleyecekti
senmi? kendi öz iradenmi?
bu sende olmadigi icin tabiiki hayir...
eger olsaydi evlenmeden once bir erkegin
senin gelismene calismana ayakta durmana karsi olmasina izin vermezdin...
insallah sahibinden hic ayrilmazsin cunku hayatin aci gercekleri ayrilmaniza
sebep olursa sudan cikmis balik gibi olursun
valla canım ben kendimi çokda iyi yetiştirdim üniveriste mezunuyum mesleğim var .beni çalıştmak istememsinin nedenler çok farklı .biraz dikkat et yorum yaparken sen benim ailemin verdiği terbiyeyi benim erkek arkadaşımın kişiliğini eleştirecek kişi değilsin .hayal bile edemeyeceğin biriyle birlikteyim tamam mı .benim irademde var hayatımda mesleğimde .ok bence kendi işine bak .böyle luzumsuz bir şekilde insanları eleştirme .
Rabbim işte bir yerden verirken bir yerden eksik bırakabiliyor :) Yok takip etmedim her konuda bir kendini beğenmişlik insanları küçümseme mesajlarını görünce yorum yapasım geldi her nedense :)
Bir söz var bilirsin herhalde "güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter" SAYIN BİBLO BEBEK :))
Evliliğini neden soruyor insanlar biliyor musun? Çünkü her evliye bir yorum yazmışsın da, evliliği yaşamadan bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsun bilemedimmm
Senin o hayal bile edemeyeceğim sevgilin birgün tekmeye vurduğunda buraya yazılanları aç tekrar tekrar oku tamam mı biblo bebek
Daha fazla yazma bence sen kendini yeterince düşürdün zaten yerlerde sürünme bacım :)
her eviliye yorum yapmadım dikkatimi çeken her konuya yapıyorum seni mi ilgilendiriyor bu durum ?ben net olayına inanmıyorum dedim diye yapıyorsun bunu ama ben senin ggibi insanlara kolay güvenen biri değilim yapılcak birşey yok .hiçbir yerden eksik yok çok şükür rabbime herkes kendine baksın .
Yok ben konuma yorum yapan insanları kaale almalı mıyım almamalı mıyım diye şöyle bir yorumlarına baktım da anladım kaale almamam gerektiğini :))
Valla bana güvenip güvenmemen çok da umrumda değil esasında :)) Neyse senin gibi biblolarla laf yarışı yapamam ben çünkü boş insanlara anlatacağım söz yok
ben bu bireysellik meselesine katilmiyorum. esim bana karisabilir bende esime karisabilirim. birimiz bir digerimizin istemedigi birseyi yapmaya bilir, fedakarlik eder birseylerden feragat ederiz. modern yasamin beyinlere asiladigi " bireysellik" batili anlayisin bencil hatta egoist yalniz insani onlarinki evlilik degil zaten menfaat birligidir bir nevi sartlar uyusur evlenirler . evlilik " ben " degil biz demeyi gerektirir.önce ben diyen kimseden en anne ne de es olur ...
Bir insan esini kiskandigi icin calistirmayabilir, kiskanilmak icin dünya güzeli olmaya gerek yoktur es sevsin yeter. Birde eslerin birlerinin dünyalik hicbir yönüyle gurur duymasinin bi anlami yoktur , yani simdi güzel olsam Allah yaratmis koca ya ne bundan , yok etrafa karsinin güzellgi ile gurur duyup hava atiyor ise daha beter vahim bi durum.Allah islah etsin.
egitim ile olsa anne babam yetistirmis beni kocama ne bundan . esler birbiriyle gurur duymaz , bi kere bu sözcük cok itici nesnel.
esini seversin , saygi duyarsin , sayarsin.
Çalıştırmak istemeyen es ben demiş olmuyor mu? Es sevilir sayılır ve hayatta birey olarak başarılı olabildiği için de gurur duyulur....
benim sevgilim çalışmamı istemiyor evlenince işi stresli diye bide şehir değiştirme gibi bir olayımız var .yani bazı şartlar yüzünden eşinin çalışmasını istememesi bir erkeğin normal buluyorum .çalışan kadına erkek saygı duyuyor kariyeriyle övünüyor vs denilenlere sadece gülüyorum .erkekler için güzellik gurur vericidir hanımlar .maalesef böyle .kimse eşinin zekasııyla övümüyor ne kadar güzel olsun okadar iyi diyolar .dışarda taşırken gurur duymak istiyolar aksini yapanlar zaten eşiyle parası için evlenen erkekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?