yazdıklarınızda doğruluk payı vadır tabii ama benim aklıma da şu geldi..peki çalışan erkekler o zaman eşlerini mutlu edemiyor mu?adam bütün gün çalışmış,eve yorgun geliyor.iki kelime konuşmadan hazırlanmış sofraya kurulup yemeğini yiyor sonra alıyor kumandayı tvnin karşısına geçiyor.kadın hizmet etmek için yaratılmış ya çay servisi başlıyor ama adam yorgun yine sohbete mecali yok.kıyafetlerini ortalığı atıyor ee düzenli olamaz çalıştığı için bunu da eşinden bekliyor,toplasın canım işi ne?gece olyor eşi birlikte olmak istiyor ama adam yine yorgun,robot gibi sevişiyor...şimdi sizin yazdığınızın karşı tarafı da buna çıkıyor..Allah aşkına çalışın erkekler böyle mi ya da kaç tanesi böyle?hem bir kadının tek işi-gücü kocasını her anlamda tatmin etmek midir,ee kadının tatmin duyguları ne oluyor bu arada?o zaman ev erkekleri de el üstünde tutuluyor..çalışsın çalışmasın önemli olan kadının hayata nasıl baktığı ve eşinin de buna saygı duymasıdır.
erkek işten eve geldiğinde o dinlenecek zamanı fazlasıyla buluyor.sizin de dediğiniz gibi,iş yorgunluğunu atabiliyor ama kadın atabiliyor mu,yine bir koşuşturmaca içine giriyor.
ya erkeğin zihniyeti tamamen farklı olur ve çalışan karısı evde ne yapıyorsa onun kadar ev işlerini yapar (yardımcı olur demiyorum eşit bir şekilde) ya da evlerinde her daim bir yardımcı bayan vardır o tüm işleri halldeder kadın erkek sadece dışarıda çalışmış olur ha o zaman mantıklıdır.
ama hem dışarda çalış sonra gel evde bütün günün yükünü 2 saatte halletmeye çalış.o zaman bu en büyük kölelik.
Bu nasıl bir bakış açısı böyle? bir kadının böyle düşünmesi ve bunu olağan bir durummuş gibi yazması çok garip.İyi ki sizinki gibi sadece güzelliğe önem veren bir eşim yok,ne de olsa güzellik gibi şeyler gelip geçicidir ama zeka kalıcıdır.ve bu da hiç övünülecek bir durum değildir hatta kadını aşağılayan bir bakış açısıdır..demek ki güzelliğinize bir şey olursa eşiniz size değer vermeyecek,saygı duymayacak.inanın sizin adınıza ben çok üzüldüm.
Görsellik önemlidir katılıyorum.Bakımlı olmakta fayda var.Zeka önemlidir !!! İnanın bana hayatınızı kolaylaştırır..Üniversiteli olmak ve yabancı dil bilmek zekanın ölçütü olamaz.Çalışkan diyebiliriz.ayrıca aklını başkalarının kuyularını kazmak için kullananlara da zeki değil karaktersiz diyorum ben..
canım etrafta bununla hava atmıyor tabikide ben bunu çok yakın arkadaşlarımdanda duydum erkeklerden yanımdaki kadının bakılmasına isterim tabi diye yani beğenilsin isterim anlamında ama benimki zaten öyle biri değil.neyse kişiselleştirmek istemiyorum konuyu ama çalıştırmıyor seni kandırıyor vs kendine güvenmiyor gibi şeyleri duyunc gücüme gidiyor .övünmek için söylemiyorum asla ama çalışmıyor diye eşine saygı duymayacaksa bir adam duymasın zaten hiçbir zaman .benim görüşüm bu .
Benmi yanlış anladımm acaba şurayıı
erkekler yanındakii güzel sevgilisine bakılmasını mı isterr başka erkekkler tarafından eğer öyleyse o erkekk soğann erkeğidir
pardon istememiştir diyecektim :)) bende yanlış yazdım :))
benim adıma üzülmene gerek yok .zeki olmadığımı kim söyledi?iki lisanım var üniversite bitrdim .çok güzel maaşllarla çalıştım hep.hiçbir sıkıntım olmadı şükürler olsun .görsellik tabikide önemli .bunu bir tek ben söylemiyorum .bir işe bile girerken farkediliyorsun diğerlerinden farklı oluyorsun .zeka da övünülcek birşey değil bence.çok zeki olup milletin kuyusunu kazmaya çalışan ,sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışan ,haset kıskanç çok tip var .
benim bakış açımı sorgulayacğına bence biraz çevreni gözlemle ama neyse kime anlataıyorum ben .herşeyi yanlış anlayıp kafanıza göre yorumluyorsunuz nede olsa.
Çalıştırmak istemeyen es ben demiş olmuyor mu? Es sevilir sayılır ve hayatta birey olarak başarılı olabildiği için de gurur duyulur...
evet gerek yok ama üzüldüm işte..zeki olmadığınızı kim söyledi gerçekten? benim yazımdan bunu çıkarıp alındıysanız yapabileceğim birşey yok.gerçekten biz sizin yazdıklarınızı yanlış anlıyoruz,"kıskanç,tanımadığımız insanların kuyusunu kazan" tipleriz:)) işte bu cümlelerinizden sonra burada sizinle zeka ya da güzellik tartışması yapacak değilim.bakış açıalrıız çoook farklı. SİZE GÜZELLİK DOLU ÇALIŞMA HAYATINDAN UZAK MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.HOŞÇA KALIN.
evet gerek yok ama üzüldüm işte..zeki olmadığınızı kim söyledi gerçekten? benim yazımdan bunu çıkarıp alındıysanız yapabileceğim birşey yok.gerçekten biz sizin yazdıklarınızı yanlış anlıyoruz,"kıskanç,tanımadığımız insanların kuyusunu kazan" tipleriz:)) işte bu cümlelerinizden sonra burada sizinle zeka ya da güzellik tartışması yapacak değilim.bakış açıalrıız çoook farklı. SİZE GÜZELLİK DOLU ÇALIŞMA HAYATINDAN UZAK MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.HOŞÇA KALIN.
Calistirmak istemeyen esin , calsitirmama sebebi kendi bencil istekelerinden ötürü ise tabiki ben demis olur. Herkes istegini yapar herkes özgürdür diyen arkadaslarin evlilik anlayislari hayrete sayan, gerci " bir derdim var" kösesine baktigimizda tüm kadinlar kocalarinin yulari elinde olsun istiyor ama ... bu nasil bir özgürlükse
Calisip da maas kartini kocalarinda olan kadinlar acaba ekonomik özgürlügün neresinde.
Demek ki mesele insanda bitiyor , adam kötü bencil biriyse calis calisma bir farki yoktur. Konu buralara kadar geldi cünkü , ev hanimlari bircok yazida vasifsiz evde aksama kadar oturan kocasindan para dilenen biri haline getirdiniz.
Calisan kadinalarda über kültürlü insanlar zaten.Millet kendini isbata kalkti "su kadar kitap okuyurum, bende üniversite mezununuyum " ne lüzümü varsa
Etiketin önemi mezara kadar
Gurur kelimesi beni halen irite ediyor. Esim okusun cabalasin sirf kendi cabasiyla bir konum edinsin bende onla gurur duyayim.
Veya yakisikli adamla evlendim veya güzel bir kadinla " bakin bakin bunu ben sectim cok zevkli adam /kadinim " simdi bunu diyende kendiyle mi esiyle mi gurur duyuyor orasida mechul.
dipnot; adalet esitler arasidir, önemli olanda adalettir. esitlik sevimli bir kelime ama bir karinca ile file ayni muamelede bulunursan belki esit davranmis olursun ama adaletsizlik yapmis olursun.
ben istedğim şekilde çalışırım seni hiç ilgilandimez .yaptığım yorumlar kusura bakma ama hep aynı .burda çok güzel bir şekilde çalışıyorum avantajları şunlar çalışmıyorum şunlar diyenler var .siz neden hemen saldırı olayına geçiyorsunuz ? birşeyler yazarken kendimü övücem diye başkalını aşağılamak doğru bir davranış mı sence?evde oturan hanımların kocaları saygı duymasın mı?bırakın allahaşkına ya eşim beni mesleğim için seçtiyse istemiyorum ben öyle eş..büyük harflerle yazınca ne oluyor anlamadım .ndir bu hasetlik anlamadım sadece senin için söylemiyorum genel anlamda.benim eşim bana çalışyorum diye saygı duyuyor diyolar ya pes .iyi arkadaşım kazandığınız para ölçüsünde saygınsanız size birşey demiyorum .herkes hakettğini yaşıyor gerçektende.
bak arkadaşım,kiminle ne derdiniz var bilemiyorum.birilerine laf çarpıtmak niyetindesiniz belli ama o kişi ben değilim.sizi hiç tanımam etmem,biryerde yazdığınız birşeye de denk gelmedim size niye haset edeyim?haset edilecek neyiniz var onuda anlamadım?bugün bu yorumunuzu beğenemem diğer gün başka bir yorumunuzu beğenirim öyle üyeleri takip etmem yani.bu konu hakkında yazdığım tüm msjları okuyun ve ondan sonra saldırın.ev hanımlarını yüceltmiş miyim yoksa aşağılamış mıyım?şimdi buarda gereksiz duygu sömürüsü yapmayın.bende yazın 2 aylığına ev hanımı oluyorum.büyük harflerle yazdım çünkü iyice görün istedim.konuyu kendi istediğiniz yere çekmeyin.tarışmayada dönüşmesin artık.gerçekten anlayışlarımız farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?