Çalışan bir bayansınız...evlendiğinizde maaşınızı eşinize verirmisiniz?

?

• Neden vereyim? O maaşını bana versin

OY: 57 15,7%
  • Tabiki veririm

OY: 126 34,7%
  • Asla vermem herkes kendine

OY: 34 9,4%
  • Duruma göre değişir..

OY: 146 40,2%

• Ankete Katılan
    363
maaşımı götürüp de eline vermem al kocacım diye :) ama ev için ya da eşim harcamaktan da kaçınmam.

su an calismiyorum ama calistigim dönemde hic bizde senin paran benim paran olayi olmamistir.."bizim paramiz" dir..
ikimizin toplam geliri ne ortaya koyulur,giderler hesaplanir ayrilir geri kalan para da evde bir köseye konulur, gerektikce gereken gerektigi kadar alir geregini yapardi..ay ne cok gerek sözcügünü kullandimkaydirigubbakcemile3

evet ben 8 aylık evliyim daha ne kadar maaş aldığımı bilmiordum kartımda ondaydı ama artık avucunu yalar.öyle boş yerlere harcamıor sanıordum ama evli ablasının tel faturasını bile o ödüyormuş dün dedim artık keriz yok karşınızda vermem benim sonum belli deil dedim

istesin canimi bile veririm :asigim:
ama mecbur kalmadikca istemez zaten..herkes bilir esinin huyunu. benim esim isterse de gercekten ihtiyaci vardir ondan hic dusunmez veririm maasimi da herseyimi de

alkisalkisalkis haklisin verme sakin :teytey: ben calisicam ablasi yiyecek oh ne ala memleket:))

Tabiki veririm dedim ama açıklayayım...
Al senin olsun sen harca diye vermem elbet.
İkimiz de maaşımızı birleştiririz. Ödemelerimizi yaparız bir miktarını kenara koyarız. O şekilde yani. Sadece masrafların ortak olması açısından...

kesinlikle vermem daha önce böyle bir konuya da yorum yapmıştım 10 ay oldum evleneli daha eşimin bir kuuruşu geçmedi bana benden de üzgünüm çıkmaz ha borçları yatırırım kalan varsa zar zor yol parası yaparım

duruma göre değişir..
büyük ihtimal vermem,o verir. çünkü tutumlu olan benim :lepi:

katılıyorum canım eğer gdip paşa paşa ona verecksek biz niye çalışp didiniyoruz ki

duruma göre değişir.benim evlenecegim insanın benim paramdan medet ummasını düşünemiyorum.ancak çok zor durumlarla karşılarız o zaman tabii kide destek olurum.

ben haftalık alıyorum eşim aylık alıyo... eşimin maaşıyla kira ve faturalar ödeniyor benim haftalığıda 2 ye bölüyoz 1 hafta idare ediyoz extra harcamalarda birbirimize sorarız fazla paran varmı die? evlilik paylaşım değilmidir ki... benim paran seninn paran bana mantıklı gelmiyor ama savurgan bi eş alsanaalsanasmile varsa mecbur yapıyor bazı kadınlar... hatta bende yeni evlendiğim zaman yapmıştım itiraf ediyorum ..aklinialirimsmile

elbette veririm hayatımı paylaşıyorum paramımı paylaşmıyacam ama öyle al bu maaş senin olsun durumu yok bizde kimin boş vakti varsa o çeker maaşlarımızı zaten ödenecek yerler bellidir borçlar ödenir kahrolası borçlar sonra herkes kendine bir ay yetecek kadar harçlık alır eger hala artmışsa para mutlaka harcanacak bi yer bulunur çok şükür öyle para biriktirmek gibi kötü huylarımız yoktur ..lmaz:lmaz:

niye vereyim ki sonuçta dinimizce de kadın ev geçindirmekle yükümlü değil tabiki herşeyimiz ortak herşeyde beraber yapacağız ama kalkıpta çocuk gibi eşimden harçlık almak istemem doğrusu
hem yuvayı dişi kuş yapar o bana versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…