- 11 Kasım 2014
- 97
- 60
- 53
- 35
- Konu Sahibi akademikanne
inşallah bakalm burayada yazarsın ne dicek doktor. bu arada nereye gidiyosun doktora istanbuldanmısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bakalm burayada yazarsın ne dicek doktor. bu arada nereye gidiyosun doktora istanbuldanmısın?
bence faydalanabilirsin çnkü bu bizim hakkımız kimse karışamaz diye düşünüyorum. sen yinede çalıştığın yerle konuş bunu..selam kızlar bişey sorucam ya ben bi işe başladım 2 martta, aslında doğumdan sonra başlasam daha iyiydi ama benim çalışmamda bi sakınca yoktu ve sürekli bi iş olacağı için girişi yaptık şimdi çalışıyorum yani hamileyken işe başladım ve 2.5 ay gibi bi süre çalışmış olucam, yine de o ücretli ya da ücretsiz olan , sizin hesaplayıp yıllık izninizle doğum izninizle süt izninizle beraber 6 aya kadar çıkartabildiğimiz izinlerden faydalanabiliyo muyum?
Cnm hamilelik sürecinde haklarından faydalanabilmen için son 90 gün aynı işyerinde sgklı priminin yatması gerekli.. Yani doğum iznine çıkarsın ama bizler gibi maaş ödemesini devletten alacağını sanmıyorum.. yinede her türlü sorun için 170 sgk hattını ara derdini anlat en net onlar cevap verir soruna.. Ben muhasebeciyim ama tam vakıf değilim bu duruma aklımda net kalan şey izne ayrılmadan önce ki son 90 gün sgknda giriş çıkış yapılmamış olması..selam kızlar bişey sorucam ya ben bi işe başladım 2 martta, aslında doğumdan sonra başlasam daha iyiydi ama benim çalışmamda bi sakınca yoktu ve sürekli bi iş olacağı için girişi yaptık şimdi çalışıyorum yani hamileyken işe başladım ve 2.5 ay gibi bi süre çalışmış olucam, yine de o ücretli ya da ücretsiz olan , sizin hesaplayıp yıllık izninizle doğum izninizle süt izninizle beraber 6 aya kadar çıkartabildiğimiz izinlerden faydalanabiliyo muyum?
tamam canım ben 170le de bi görüşeyim, yine de aydınlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim :)Cnm hamilelik sürecinde haklarından faydalanabilmen için son 90 gün aynı işyerinde sgklı priminin yatması gerekli.. Yani doğum iznine çıkarsın ama bizler gibi maaş ödemesini devletten alacağını sanmıyorum.. yinede her türlü sorun için 170 sgk hattını ara derdini anlat en net onlar cevap verir soruna.. Ben muhasebeciyim ama tam vakıf değilim bu duruma aklımda net kalan şey izne ayrılmadan önce ki son 90 gün sgknda giriş çıkış yapılmamış olması..
ne demek rica ederim.. Bu arada bi üye buraya 7,5 saat çalışma ile ilgili bir yazı yazmış + yemek saati olmak kaydı fazla çalıştırılmamız yasak.. işverenlerden bu hakkınızı talep edebilirsiniz..tamam canım ben 170le de bi görüşeyim, yine de aydınlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim :)
ay yook ben rahatım iş yerimde Allah'a şükür. darısı sıkıntı çeken hamişlerin başına :)ne demek rica ederim.. Bu arada bi üye buraya 7,5 saat çalışma ile ilgili bir yazı yazmış + yemek saati olmak kaydı fazla çalıştırılmamız yasak.. işverenlerden bu hakkınızı talep edebilirsiniz..
Arkadaslar merhaba.ozel sektorde dogum izni bittikten sonra hastaneden rapor alinip isyerine verilebiliniyormu.1 hafta 10 gun herneyse..yapan varmi?