Çalışan gelin istiyorlarmış

Siz eşit olduğunuzu düşünmeye devam edin.

Hiç öyle bşy olmamalı.
Kadının çalıştığı kendinedir.
Yani kendi birikimidir. Nereye ne sekilde harcayacağını kendi bilir.

Siz de bu fikri beğenenler de çoook şeysiniz yani kadın da akıl fikir yok mu yani ... Bi zeki siz misiniz... Kadının enerjisi yok hem eve hem işe belki.. Ya da rahatsızlıkları var.. Kadın kendini zaten biliyor

Daha once yazildi mi bilmiyorum ama ben bosanmis cocugu var kismina takildim.Gerisi ana ogul sacmalamislar,iyi ki de ilk gorusmede sacmalamislar.Konu sahibi es adayinin cocugunun olmasi apayri bir konu.Eski evinden koltuk getirmeyecek,cocuk bu. Bir dolu konu aciliyor uvey annelik,eski es,ilgisiz esim diye.Siz kendi akraniniz denginiz bekar delikanliya sans verin.Bu isler gercekten nasip,fotoya bakip sacma adamlara sans vermeyin.

E görücü usulü değil mi bastan niye söylememisler, bilmiyorlar miydi calismadiginizi?

Çalışan gelin artık sanırım tüm görücüler tarafindan istenir hale gelecek.
Cnku maaslar artık eridi.
Etrafta kiminle konussam ev hanımı olanlar is arıyor , gecinemiyoruz diyor.
Ha ben erkek olsam bende çalışan bir kadin isterdim.
O yüzden o konuda birsey diyemeyecegim.
Sadece bastan sorulabilirmis.

Kadinlara soylenince kiziliyor ama kadinlar da genelde ilk etapta ne is yapıyor meslegi nedir diye soruyor; )

Dedigim gibi tek sorun bastan aracidan öğrenip ona göre gelebilirlermis.
Yoksa calisan gelin istemek bence de mantıklı .

Biriniz annenizle biriniz yengenizle gittiniz ve yaşlarda 44..
iyiymiş...

Reactions: csi

Kocasının kadını çalışmaya mecbur etmesi elbette ki yanlış zaten kadın kendisi düşünmeli, karar vermeli çalışmaya veya çalışmamaya bu konuda kimsenin karışmaya hakkı yok. Konu sahibinin burda yazdığı ‘kocam bana bakmak zorunda eğer bakamıyorsa adam değildir’. Benim eleştirdiğim de bu düşünce zaten. Yarın bir gün işler tersine dönerse ne olur? Kocasının mecbursun çalışmaya demesi ne kadar yanlışsa kadının da kocam bana bakmak zorunda demesi o kadar yanlış

Erkek tek basına evin geçimini temin edebiliyorsa kadının tercihine ve keyfine bağlı çalışıp çalışmaması ama kadın çalışsa bile maddi dengeyi erkel ayarlayabilmeli Karım Çalışıyor diye sermemeli kadın çalışsa da çalıştığı kendi tasarrufunda Olmalı.
O da " kocam bana bakmak zorunda " kısmını sanırım erkek maddi dengeyi ayarlamak zorunda anlamında söyledi. Yani ben öyle anladım.

Siz de bu fikri beğenenler de çoook şeysiniz yani kadın da akıl fikir yok mu yani ... Bi zeki siz misiniz... Kadının enerjisi yok hem eve hem işe belki.. Ya da rahatsızlıkları var.. Kadın kendini zaten biliyor

Çok neyiz acaba? Hakaret küfür içermeyen bir mesaj yazmışım, ben ve mesajı beğenenler olarak biz neyiz? Bir zeki sizsiniz derken aslında aptal gerizrkalı mı demek istiyorsunuz?

Rahatsızsa, hastaysa zaten istisna olabilir. Erkek de rahatsızsa çalışamayabilir. Ayrıca kadın da neden hem dışarıda işe hem ev işine yetişmek zorunda anlamadım.

Ben de çalışıyorum ama kocam hayırlı bir erkek olduğu için kendisi de dışarıda çalışmasına rağmen ev işi ve çocuk bakımı ile ilgilenir

Ben de yazacaktım da vazgeçtim. Bazı şeyleri anlatamazsın. Şurada kaç tane konu okudum, “kocam beni dövüyor, ailem çocuğu bırak gel diyor. Şimdiye kadar çalışmadım iş bulamam bu yaştan sonra. Boşanamıyorum ne yapayım vs” Bunların birinden bile ders almıyorlar maalesef. Herkes “benim kemalim yapmaz” diyor.

Siz eşit olduğunuzu düşünmeye devam edin.

Beni ve yaşantımı bilmeden eşit olmadığım konusunda ne kadar da eminsiniz...
Benim, hasbelkader bulduğu tek erkeği elinden kaçırmamak için saçını süpürge edecek, her şeye eyvallah edecek bir kadın olmadığıma ve çevrenizdeki erkeklerden farklı şekilde yaşayan erkeklerin var olduğuna ihtimal vermiyorsunuz. Ne diyelim, herkes gördüğünü bilir.

Gunumuz erkekleri rezil bence. Evine, kadinina, cocuguna sahip cikma, kimseye muhtac etmeme bilincinde erkek yok artik arkadas. O nesil babamin nesliydi vallahi. Simdiki tiplerin coguna erkek gozuyle bile bakamiyorum ne yazik ki.
+100000
Şimdiki erkekler ancak damızlık olarak kullanılır
Başka bir şeye yaradıkları yok

Siniriniz neden bozuldu ki ?
Birikimi sormaları tuhaf,ama çalışıp çalışmama durumu görücü usulünde sorulur zaten,işin içinde mantık var.Ülke bu durumdayken de kimse bana tek maaş gayet yetiyor falan demesin,sizin yaşam kaliteniz nasıl önemliyse karşınızdaki insan için de önemli demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…