- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
- 18
- Konu Sahibi yasemin010103
Tabiki inan o kadar zor ki insan eve gelip sadece yemek yiyip kafa dinliyim modunda oluyor dusunun.E bu kadina calissin diyen biri bana gore iyi ya da kotu yorum demiyorum ama bunu bir acmak lazim.Bu karari o veremez oglunu dusunuyorsa bu sekilde dusunmesin o adam eve para getirmek zorunda bunu idrak etsinler artik.Calisan gelin kafasi nedir yani.Çok çok haklısınız ben şuan çalışsam ne evlatlarımla böyle ilgilenebilirim ne de evimle kocama hiç vaktimi ayıramam zaten ama çalışan ve ev işleri ve aileylede ilgilenebilen süper kadınları canı gönülden kutluyorum
Bakin calisiyordum esim dedi ki ben calismak zorundayim cocuk olursa calismani istemiyirum cocugumla sen ilgilen istiyorum bakici o bu istemiyorum anlasalim dedi.Saygi duydum tamam dedim .Bana para getirmek icin calisma dedi kendim istedigin icin sevdigin icin calis dedi ve istersen kurslara git yuksek yap vs..Arkandayim ama cocuk ihmal etme evinde adam gibi sen yetistir dedi ona buna vermeyelim dedi..Basta ya nasil adam calismana sicak bakmiyor gibi dusunulebilir ama ozunde iyiligimi ve evladimiz icin guzel temenniler sunuyor.Ben suan calissam da adama dert olmucak yani cunku isticem ve yapicam sonucta mecbur kalirsan tabiki birlikte sirtlanicaz diyor.Cahil cuhela degil yani o da.
O yuzden cidden boyle tam tersi calissin denilince benim aklima iyi seyler gelmiyor ayiptir yani iyilik boyle dusunulmez .
Son düzenleme: