- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi yasemin010103
Neden calismasa da ilgilenmesin ki o zaman.
Burada esas konu calisip calismamasi degil ki .calisip eve de kocaya da bakip cocuguyla yeterince ilgilenememekten dert yanmasi.
Calismazsam evet cocugumla da dort dortluk ilgilenirim ve hatta ciddi de yorulurum.
Ama calisip da cocugumla yine ilgilenirim dogru duzgun olmasa da uykumdan da bolerim.
Mesele adamin bu ise katkisi.
Bir anne titizligiyle ilgisi vs.
Anlasamayacagiz belli ki :) ben sorulariniza yukarida cevap verdim zaten.. ilgilenmekten kastiniz ne tam olarak? Calismayan anneler ilgileniyorsa ortadaki sorunlu cocuklarin hepsi calisanlara m ait? Isin asli insanlar ne istediklerini bilmiyorlar.. ben kendi adima yazayim, ailesinin kanatlari altinda biriyle yapamazdim onu tercih etmedim.. gel gelelim gunumuz kadinlari belesten oturabilecegi evi, kullanabilecegi arabasi olan, kendisine taki takip bohca yapacak adamlari mumla aradiklari icin evlendikten sonra sapkadan tavsan cikmiyor. Aksama kadar ayaklarini uzatip kahvesini karisindan bekliyor.. ben calismasam da buna tahammul edemem mesela :)
Calisirken hem cocugunuzla, hem evinizle hem de esinizle cok guzel ilglenebilirsiniz.. bunun yaninda elinizde mis gibi mesleginiz, cebinizde paraniz ve ekonomik bagimsizliginiz olur.. calismak iyidir, calisin :)
.şimdi hem babam hem de eşim pişman,engel olduklarına.ama iş işten geçti.