merhaba arkadaşlar, bende çalışan bir anne adayıyım ve çalışma saatlerim facia 8 / 19 arası
doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama haklarımdan mahrum kalırmıyım bilemiyorum.. ilerleyen aylarda araştırırım artık.. Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
çalışma saatlerin fazlaymış gereçketen iş kanuna göre hamile kadınlar günde 7.30 saatten fazla çalışıtırılamaz bence şirketinle görüş ayarlasınlar.
Evet, bende oyuzden mesailere kalmiyorum.aaa bilmiyordum. hemen araştırayım :/
ücretli doğum izni 4 ay değil mi?Ucretsız ızne sıcak baksa da bakmasada ısveren 6 aylık sure ıcersınde ısten cıkartamıyor kızlar bılgınıze
ücretsiz izinde doğum izni bittikten sonra belgelerinizle özlük bölümünüzden izin yazdırıyorsunuz. doğum belgeleri verilir diye biliyorum çünkü ücretsiz izin verilme hali üç tane ...Ücretli 4 ay . Birde ücretli izniniz bittiğinde 6 ay ücretsiz izin alınabiliyor . ama prosedürlerini bilmiyorum açıkcası .
6 ay ücretsiz izin için doğumdan önce mi bilgi vermek lazım yoksa doğum izni bitince işe dönünce mi 6 ay ücretsiz için talepte bulunmak lazım hiç bilmiyorum ..
evet tatlım doğru biliyorsun...Once ucretli kullanilir. O bitince rapor vs alip uzatmak istersen o sira almalisin.yada yillik iznin varsa ucretli bitince alman lazim. En son ucretsiz izin icin talep ediyosun.
Ben boyle biliyorum.
merhaba...bir hafta var aramızda . sen bebeğini gördün mu . ben bu cuma gidecem. ay cumayı iple çekiyorum.Once ucretli kullanilir. O bitince rapor vs alip uzatmak istersen o sira almalisin.yada yillik iznin varsa ucretli bitince alman lazim. En son ucretsiz izin icin talep ediyosun.
Ben boyle biliyorum.
bizde 8. haftadayız. aynı şeyler bende de var.. cuma günü işte kafayı koyup uyudum şef kaç kere seslenmiş duymamışım bile. sabah bulantılar çok kötü.günaydın kızlar.
9.haftamızdayız ama feci yorgunluk ve uyku hali var mide bulantılarıda geliyor yavaş yavaş gibi anlaşılan zor bir hafta olacak
15 ocak ta ikili test olacak bakalım hayırlısı
bizde 8. haftadayız. aynı şeyler bende de var.. cuma günü işte kafayı koyup uyudum şef kaç kere seslenmiş duymamışım bile. sabah bulantılar çok kötü.
bende şimdi 1 saat uydum ama bıraksalar uyurum, midem de kelebekler uçuşuyor. hayırlısı ile düzelseydik herşey güzel olsaydı
sen kalp atışını duydun mu bebişinin[/QUOTE
yok daha duyamadık. eşim izin alamadı.
cuma gününe randevu aldık gidecez .duyacaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?