çalışan hamileler

günaydın :) sizi deli eden her işi ince ince irdeleyen şef pazartesi hiiiiiç çekilmiyor... hele bu psikolojide.

Merhabalar bende çalışan anne adayıyım öğleden sonraları uyku yüzünden tam bir işkence haline dönüşüyor bende sizde de öylemi

Merhabalar bende çalışan anne adayıyım öğleden sonraları uyku yüzünden tam bir işkence haline dönüşüyor bende sizde de öylemi
ilk günlerimde ben de öyleydim öğleden sonra gözümü açamazdım ama şimdi daha rahatım sadece geceleri çok uyandığım için uykum bölük pörçük

ilk günlerimde ben de öyleydim öğleden sonra gözümü açamazdım ama şimdi daha rahatım sadece geceleri çok uyandığım için uykum bölük pörçük

Evet çok zor çalışırken hele özel sektör olunca daha zor.Bide benim ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden düşükle sonuçlandı hergün iğne kullanıyorum yine aynı şey olacak diye ödüm kopuyor

Allahın ıznı ıle ınsallah bır sey olmaz cnm hayırlısıyla kucagına alırsın

Meltem Hastanesinde Op. Dr. Hale Uzer hanıma giden varmı 11 haftalık hamileyim ama hala iyi bir doktor bulamadım lütfen yardım edin

bir pazartesi daha biter geriye kaldı dört gün yarın doktro kontrolüm var inş bebişimin kalbini duyarım pıt pıt atar:):)

günaydın ...
iki gündür geceleri uyuyamıyorum . ya sürekli uyanıyorum kafamı kaldırıp kalkamıyorum ama uyanıyorum bölük pörcük verimsiz huzursuz bi uyku. normal midir. yaşayan var mı uyku problemi.

Tabii kii.. gece bazen göbeğimin üstüne doğru yattığımı farkediyorum hoooop uyarnıveriyorum hemen , ve surekli olarak tuvaletteyım

Merhaba kızlar ben henuz 15.haftadayım nasıl gecıcek bu zaman bılmıyorum ..doğumdan ok korkan ben sımdı cok merak edıyorum..bende calısan bır anne adayıyım. 09:00-15:00 saatlerı arasında calısıyorum. sabah 6 da uyanıyorum fakat esımle kahvaltı onu işe gecır evı topla yola cık derken 6 da baslıo benım mesaı..mıde bulantım iştah kapanması iştah açılması uyku basması uykusuzluk yorgunluk kilo alma ben de hıcbırsey olmadı ve hala yok tek olan sey karnımın çıkması

merhaba arkadaşlar bizde bugün 16+4 deyiz henüz hiç kilo almadım
bulantılar devam, iştahımda yok meyve ve kuruyemişi hiç eksik etmiyorum çalışan bir anne olarak ilk 3 ayı cok rahat geçirmiştim ama 14 haftadan bu yana bulantılar ve uyku sorunları peşimi bırakmadı akşam 18:00 işde cıkıp 10-15 dk sonra eve varıyorum yarım saat uyumama şart kendime gelemiyorum daha şimdiden cok yoruluyor hatta hiç işe gelesim olmuyor sabahları ayrı bir sorun yaşıyorum

benimde yorgunluk ve aşırı acıkmalarım başladı. Akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemezdim normalde ama şimdi gecenin 12 sinde eve sipariş verdik. neticede vücut yoruluyor bebek oluşuyor sonuçta ama zaman azıcık hızlı geçiversede hayırlısı ile kucağımıza alsak

ben de ilk 3 ay fena acıkıyordum şuan sadece midem bulanmasın diye yiyorum off bu bulantılar nezaman peşimi bırakacak

benim günüm günümü tutmuyor. bi gün bulantı ertesi gün başka bişi oluyor.. bazen akşam hiçbir şey yemiyorum bazen gece 12 de kalkıp makarna yapıyorum falan .. ayy çok karmakarışık bi durum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…