ilk günlerimde ben de öyleydim öğleden sonra gözümü açamazdım ama şimdi daha rahatım sadece geceleri çok uyandığım için uykum bölük pörçükMerhabalar bende çalışan anne adayıyım öğleden sonraları uyku yüzünden tam bir işkence haline dönüşüyor bende sizde de öylemi
ilk günlerimde ben de öyleydim öğleden sonra gözümü açamazdım ama şimdi daha rahatım sadece geceleri çok uyandığım için uykum bölük pörçük
Allahın ıznı ıle ınsallah bır sey olmaz cnm hayırlısıyla kucagına alırsınEvet çok zor çalışırken hele özel sektör olunca daha zor.Bide benim ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden düşükle sonuçlandı hergün iğne kullanıyorum yine aynı şey olacak diye ödüm kopuyor
amin canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza alırız :)Allahın ıznı ıle ınsallah bır sey olmaz cnm hayırlısıyla kucagına alırsın
Meltem Hastanesinde Op. Dr. Hale Uzer hanıma giden varmı 11 haftalık hamileyim ama hala iyi bir doktor bulamadım lütfen yardım edin
aynen iki üç kez tuvalete gidiyorum..Tabii kii.. gece bazen göbeğimin üstüne doğru yattığımı farkediyorum hoooop uyarnıveriyorum hemen, ve surekli olarak tuvaletteyım
benimde yorgunluk ve aşırı acıkmalarım başladı. Akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemezdim normalde ama şimdi gecenin 12 sinde eve sipariş verdik. neticede vücut yoruluyor bebek oluşuyor sonuçta ama zaman azıcık hızlı geçiversede hayırlısı ile kucağımıza alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?