çalışan hamileler

çalışan hamişler bulantı için ben primabella saat kullanmıştım valla çok işime yaradı okulda en azından hiç kusmadım. Bi de tüm gün çalışanlar var bence onların daha çok işine yarar.

siz yazınca netten baktım bu saate çok ilginç bişi,, ilk defa duydum.. her eczane de olur mu yoksa medikalci gibi yerlerde mi olur.

siz yazınca netten baktım bu saate çok ilginç bişi,, ilk defa duydum.. her eczane de olur mu yoksa medikalci gibi yerlerde mi olur.
canım her eczanede yok ben internetten aldım istanbuldaki bi eczane gönderdi kargoyla. Valla çok işime yaradı o saati kullanmadan önce ders anlatırken kaç kere çıktım sınıftan koşarak lavaboya. Saat geldikten sonra hiç sorunum olmadı sabah takıp öğlen çıkarıyordum çok uzun süre takılmıyor bu arada titreşim verdiği için kolu uyuşturuyor fazla süre kullanınca. dr da bi zararı yok demişti öyle. Mide bulantısını baskılıyo o bi süre çıkardıktan bi 15 dk sonra eski halime dönüyordum ama

8.haftadayım . üçüncü ayı bekliyim geçmezse artık alırım bu saatten... çünkü bulantı hapı kullanmak istemiyorum zararsız olsada içinde kimyasal oluyor sonuçta ...dolmuşta tutsun beni yeter.

kızlar bulantılar ve yorgunluk genelde 3. aydan sonra geçiyor. Garip bir enerji geliyor :) demir haplarından mıdır nedir . Ayrıca saçınız gürleşiyor güzelleşiyor filan bi garip oluyorsunuz :) sonra son üc ayda ağırlaşma başlıyor demişlerdi hakikaten de göbiş büyüdükçe uyumakta zorlanmalar , dolmuşta otobüste zorlanmalar , bel ağrıları , ayaklarda kasılma olabiliyor .

bel ağrısı adet günün gelip de hamile olduğun için olamadığında daha bi ağrıyor .. oturmak zülüm geliyor . uzanmak istiyorsun her daim. normalde ağrılı geçen adet daha bi ağrılı oluyor .

her oturusumda ayaklarimida kaldirip uzatasim geliyo tabii cslisirken bu imkan pek olmuyo. Eve gider gitmez yaticam

demir hapı her hamileye mi veriliyor yoksa kan değeri düşük olana mi...

burada en şansız kişi benim sanırım

sabah 08:00 akşam 18:00 çalışıyorum ama evle iş arası 1,5 saat sürüyor , dolayısıyla günde 13 saat dışardayım . eve 19:30 da girip aceleyle bi yemek yiyip 20:00 de uyuyorum , sabah ancak uyanabiliyorum . Eşimin yüzünü göremiyorum bir kaç gündür , eve gittiğimde çoktan uyukluyor oluyorum.

bakalım zaman nasıl geçecek bu şartlarda...

sürekli uyuyasım var. sürekli.

evet ben de aynı durumdayım gece en az 6-7 kere uyanıyorum sebepsiz . eşim artık benimle aynı yatakta uyumuyor onu da rahatsız ediyorum bir sağa bir sola ... bazen bir uyanyorum yüzüstü yatmışım hemen sola dönüp bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ... bence psikolojik bir sorun bu.

bende sendenim canım sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de anca eve dönüyorum.

Genelde tüm hamilelere veriliyor. Kan değerlerim iyi çıkmasına rağmen Oligoferfol diye bir demir ilacı kullanıyorum şurup şeklinde .
bana hap ve damla vermişti. cuma tekrar gidecez değiştirir belkide ama damlayı düzenli kullanamıyorum...

ayy evet gece sebepsiz uyanma çok fazla oluyor... eşim bana doğru dönük uyurken artık sırtını dönüp ötede uyuyor. ay bide tosur tosur uyuyor sinir oluyorum... yüzüstü yatmaya başladım normalde öyle rahat edemezdim. şimdi rahat ettiğim uyku pozisyonu oldu...

merhaba bayanlar bende hamileyim ikinci bebegim istanbuldayım ilk hamileliğim 7 yıl önceydi oyüzden çok şeyi hatırlamıyorum ve evdeydim şuan çalışıyorum ev ile iş yeri arasında araçla 4 dk mesafe var 9-19 çalışıyorum bu aralar mükemmel uykusuzluk çekiyorum geceleri uyuyamıyorum neden acaba sizdede aynı problem varmı daha küçü olmamıza rağmen gögüüslerim büyüdü ve kıyafet sıkıntısı çekmeye başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…