çalışan hamileler

günaydınlarr anne adayları.
sabah bulantısı uykusuzluk ve işler size de merhaba..

ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum ama bence bulantı kısmı hamileliğin kötü tarafı ve hiç zevki çıkarılacak bi durumu yok

Günaydın ,

Bende 29. haftanın içindeyim . şimdilik zor gelmiyor çalışmak bakalım haftalar geçtikçe ağırlaşacak mıyım . 35+7 de yani Ocak sonunda izne ayrılacağım kısmetse . ama yerime bi arkadaş alındı çoğu işi kendisine öğrettim bir çok iş yükümü aldı yoğunluğum çok azaldı ve vakit geçmiyor 8:30 da işe başlıyorum 18:30 da çıkıyorum ve çookkk sıkılıyorum

günaydın kızlar bende de sabah olmuyor ama akşamları çok kötü oluyorum bulantı şişkinlik
yemek yemekten ve bulaşıkları toplamaktan çok tiksiniyorum herşey bana batıyorrr

Tadını çıkar bence . yapabilecekleri kolaylıkları sağlamışlar .
ben de ağırlaşınca evime yakın görevlendirme isteyecem de vermeme ihtimalleri yüksek . kimse bizim bölümde olmak istemiyor. rapor almak da istemiyorum. vakit ne gösterir bilmiyorum hayırlısı diyelim.

günaydın kızlar bende de sabah olmuyor ama akşamları çok kötü oluyorum bulantı şişkinlik
yemek yemekten ve bulaşıkları toplamaktan çok tiksiniyorum herşey bana batıyorrr
akşamları hergün değil de bende öyle oluyorum. en sevdiklerimi yapıyorum ama tiksiniyorum. bulaşık işini eşim hallediyor sağolsun çünkü mutfağa giremiyorum iki lokma yiyince .. en sevdiğim meyveler dolapta çürüyor.

ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum ama bence bulantı kısmı hamileliğin kötü tarafı ve hiç zevki çıkarılacak bi durumu yok
ay bide hamileliğin en kritik ve önemli ayları ilk aylar bebek için iyi beslenmek gerekiyor ama nerde bulantıdan herşey tiksinç oluyor.. yemekhanede kötü şeyler olacak diye korkuyorum millete karşı ya. Allahtan öğlenleri iyi oluyorum da birazcık yiyebiliyorum..

Bazi arkadaslar 10-17 calisiormus ben 07.30-12:30 calismama ragmen cok yoruluorum sizlerin yorgunlugunu dusununemiorum belim sirtim cok agrio

arkadaşlar doğumda sonra çalışmaya devam edecekmisiniz yoksa işden ayrılacakmısnız

Bende 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Küçücük bebek en az 2 yıl anneye ihtiyacı var, bence bırakmamalı :)

Bende 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Küçücük bebek en az 2 yıl anneye ihtiyacı var, bence bırakmamalı :)
Bence de ...cok şükür maddi sıkıntimiz yok. Boyle imkan da varken değerlendirmek en iyisi.. En iyi bakacak kişi anne gibi bakamaz.. Sonra zaten calisan annenin çocuğu olduğu için ilgi hep sınırlı olacak..bari iki yil bi arada olalim diye düşünüyorum. . güzel güzel yasariz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…