- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
Merhaba, ben en son 13 aralikta gittim kalp atisini gormeye. O zaman dr usg ye gore baktgnda tam 6 haftalik dedi. Yani son adetime gore bi hafta geri soyledi. Senin nasil?merhaba...bir hafta var aramızda . sen bebeğini gördün mu . ben bu cuma gidecem. ay cumayı iple çekiyorum.
ben ultrasyona cuma günü randevu aldık. daha gidip baktıramadık. 6 haftalıkken 8. hafta gelin demişti doktor kalp atışı için. bide eşim izin alamadı beklemek zorunda kaldık.Merhaba, ben en son 13 aralikta gittim kalp atisini gormeye. O zaman dr usg ye gore baktgnda tam 6 haftalik dedi. Yani son adetime gore bi hafta geri soyledi. Senin nasil?
Insallah guzel haberlerle gelirsin. Cok guzel bi duygu :) 2 hafta sonra tekrar gitcem kontroleben ultrasyona cuma günü randevu aldık. daha gidip baktıramadık. 6 haftalıkken 8. hafta gelin demişti doktor kalp atışı için. bide eşim izin alamadı beklemek zorunda kaldık.
Ne guzellll dariis bize insallah. Bende yorgunluk uykusuzluk :s ise gelesim yokmrb hamişler. İlk 3 ay çalışmak gerçekten zor oluyo mide bulantısı halsizlik uyku isteği.... ama 4. aydan sonra rahatlıyo insan. ben 22. haftadayım sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorumÖğretmenim ben. İlk aylarda cümle bile kurmak istemiyordum. Şu an sınıfta dört dönüyorum
ayyy inşallah.. cumayı iple çekiyorum valla.Insallah guzel haberlerle gelirsin. Cok guzel bi duygu :) 2 hafta sonra tekrar gitcem kontrole
aynen kafayı koymaya yer arıyorum .merhaba arkadaşlar , hamileyken çalışmak zulüm.. şuan yarım saat uyumak için neler vermem gözlerimin içi yanıyor kapandı kapanacak.. daha ilk aydan böyleyse nasıl geçecek bu hamilelik işte bilmiyorum..
kaçıncı haftada ayrılmış olacaksın izneBende ocak sonunda doğum iznine çıkacağım kısmetse . zaman geçmek bilmiyor .
bende akşamları yemek yiyince yatıyorum 9 gibi ve sabah 6da zor uyanıyorum şimdi bile bıraksalar uyurum...akşam 9 da yattım ama hala uykum var.. zor geçecek bir gün daha başladı.. bebişim iyi olsun da ben ayakta uyumaya razıyım
Aynen bende ya , kafam bedenime agır geliyorbend
bende akşamları yemek yiyince yatıyorum 9 gibi ve sabah 6da zor uyanıyorum şimdi bile bıraksalar uyurum...
sabah kalkmak işkence canım zatenGunaydin. Hergun bu saatte kalmak zulüm
Bende ogretmenim. Buaralar ayaga kalkasim yok oturuyorum genelde. Ilk uc ayı sorunsuz gecirseydik bii...
bunada şükür bebegim sağlıklı olsunda katlanirim :)
gulumse88 cok imrendim sana... ben hep yorgunum
benim de yemeden yattığın günler oluyor. eşime diyom başının çaresine bak halim yok gelirken bişiler al diye .Aynen bende ya , kafam bedenime agır geliyorakşam olsa eve gitsem direkt yatsam istiom ne yemekte gözüm var ne başka bişeyde sadece uyumak istiyorum resmen uykuya aşeriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?