- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Bakalım ne kadar sürecek? Bence 2. trimester da rahat edeceksiniz diyorlar ya bu uyku halleri falan da o zaman geçecek diyorum ben.bende de uyku hali çok fena, her yerde uyuyabiliyorum işyerind eher sabah bir saat uyuyorum az kaldı kovacaklar beni:)
Bakalım ne kadar sürecek? Bence 2. trimester da rahat edeceksiniz diyorlar ya bu uyku halleri falan da o zaman geçecek diyorum ben.
Birde çok uyuyan erkek doğururmuş gibi bir hurafe var. Hiç duymuş muydunuz?
merhaba bayanlar bende hamileyim ikinci bebegim istanbuldayım ilk hamileliğim 7 yıl önceydi oyüzden çok şeyi hatırlamıyorum ve evdeydim şuan çalışıyorum ev ile iş yeri arasında araçla 4 dk mesafe var 9-19 çalışıyorum bu aralar mükemmel uykusuzluk çekiyorum geceleri uyuyamıyorum neden acaba sizdede aynı problem varmı daha küçü olmamıza rağmen gögüüslerim büyüdü ve kıyafet sıkıntısı çekmeye başladımm
ay evet bu dönem ev hanımı olmak lazımmış ya en azından uykun gelince vur kafayı yat ..çalışan bütün annelere kolay gelsin
bende sabah 8de evden çıkıyorum akşam eve girdiğimde saat 9 oluyor.
günde 4saat yol gidip geliyorum.
cumartesi günleri de 1e kadar çalışıyorum eve gitmem 3ü buluyor
çok uykum var resmen ayakta uyuyorum
ev hanımlarına çok özeniyorum gerçekten :)
çalışan bütün annelere kolay gelsin
bende sabah 8de evden çıkıyorum akşam eve girdiğimde saat 9 oluyor.
günde 4saat yol gidip geliyorum.
cumartesi günleri de 1e kadar çalışıyorum eve gitmem 3ü buluyor
çok uykum var resmen ayakta uyuyorum
ev hanımlarına çok özeniyorum gerçekten :)
Benim işyerinde son haftam 36.haftadayım inşallah sağ salim tamamlarız bu süreci
vee kontrole gitmek için izin alacam şef biliyor da müdüre söylemek için kıvranıyorum.. adam hamile olduğumu bilmiyor söyleyemedim. bugün izin alırken öğrenecek muhtemelen ... iş çok izin alanı sevmiyorlar.Bende calisiyorum zor oluyo
Sen iyisin benim simdiden pantolonlarim kapanmiyo :) evet insan merak ediyo iste kizimmi desem oglummu desem oksarken sagsalim olsunda yetervalla ben söledim hamile oldugumu zor oldu ama gömleklerim olmayınca herkez şişko demeye başladı bebeğin cinsiyetini ögrenen varmı aranızda ben pazartesi gidicem doktora belki ögrenirim .çok mu önemli derseniiz değil ama merak ediyorumm çokk.
Sen iyisin benim simdiden pantolonlarim kapanmiyo :) evet insan merak ediyo iste kizimmi desem oglummu desem oksarken sagsalim olsunda yeter
özele gidiyorsunuz herhalde çünkü devlette cinsiyeti söylemiyorlar.valla ben söledim hamile oldugumu zor oldu ama gömleklerim olmayınca herkez şişko demeye başladı bebeğin cinsiyetini ögrenen varmı aranızda ben pazartesi gidicem doktora belki ögrenirim .çok mu önemli derseniiz değil ama merak ediyorumm çokk.
özele gidiyorsunuz herhalde çünkü devlette cinsiyeti söylemiyorlar.
kız çocuğu olunca aldırmalar oluyor ya söylemiyorlarmış devlette . son ay falan söylüyorlarmış, arkadaşım cinsiyet için özele gitti de .yok devlete gidicemm ama testler için özele gidiyorrum emin değilim ama belki ögrenirim haftayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?