çalışan hamileler

Bende çok merak ediyorum bu uykusuzluk ne zaman bitecek? Ne kadar uyursam uyuyayım doyamıyorum uyumaya

bende de uyku hali çok fena, her yerde uyuyabiliyorum işyerind eher sabah bir saat uyuyorum az kaldı kovacaklar beni:)

bende de uyku hali çok fena, her yerde uyuyabiliyorum işyerind eher sabah bir saat uyuyorum az kaldı kovacaklar beni:)
Bakalım ne kadar sürecek? Bence 2. trimester da rahat edeceksiniz diyorlar ya bu uyku halleri falan da o zaman geçecek diyorum ben.
Birde çok uyuyan erkek doğururmuş gibi bir hurafe var. Hiç duymuş muydunuz?

çalışan bütün annelere kolay gelsin
bende sabah 8de evden çıkıyorum akşam eve girdiğimde saat 9 oluyor.
günde 4saat yol gidip geliyorum.
cumartesi günleri de 1e kadar çalışıyorum eve gitmem 3ü buluyor
çok uykum var resmen ayakta uyuyorum
ev hanımlarına çok özeniyorum gerçekten :)

Bakalım ne kadar sürecek? Bence 2. trimester da rahat edeceksiniz diyorlar ya bu uyku halleri falan da o zaman geçecek diyorum ben.
Birde çok uyuyan erkek doğururmuş gibi bir hurafe var. Hiç duymuş muydunuz?

inş rahat ederiz ama en önemlisi bebişlerin sağlığı.

Hiç duymadım ama kız bebiş çok istiyorum ama öncelikle sağlıklı sıhhatlı olsun tabi

ayni şeyleri yaşıyoruz tatlım ..uykusuzluk konusunda.. ben dolmuşla gidip geliyorum yarım saat uyuyorum dolmuşta da... geceleri de sürekli uyanıyorum. verimli bi uykum olmuyor. sürekli dönüyorum. ve uykusuzluğa bağlı da sinirlilik hali oluyor. Gögüs ağrısı da sürekli oluyor. iç çamaşırı takmakta zorlanıyorum. psikolojik büyüdü zannediyorum da baya baya büyüdü ya . ilk fırsatta büyük beden alacam...

ay evet bu dönem ev hanımı olmak lazımmış ya en azından uykun gelince vur kafayı yat ..

aynen bende öyleyim ya :)

Ben valla dayanamadim kusmalara. Ilk defa rapor aldim
Bos bos oturdum bise yapmadim. Oh bee ne guzelmis ev hanimligi. Yemegim pisiyo simdi

Bende calisiyorum zor oluyo
vee kontrole gitmek için izin alacam şef biliyor da müdüre söylemek için kıvranıyorum.. adam hamile olduğumu bilmiyor söyleyemedim. bugün izin alırken öğrenecek muhtemelen ... iş çok izin alanı sevmiyorlar.

valla ben söledim hamile oldugumu zor oldu ama gömleklerim olmayınca herkez şişko demeye başladı bebeğin cinsiyetini ögrenen varmı aranızda ben pazartesi gidicem doktora belki ögrenirim .çok mu önemli derseniiz değil ama merak ediyorumm çokk.

Sen iyisin benim simdiden pantolonlarim kapanmiyo :) evet insan merak ediyo iste kizimmi desem oglummu desem oksarken sagsalim olsunda yeter

Sen iyisin benim simdiden pantolonlarim kapanmiyo :) evet insan merak ediyo iste kizimmi desem oglummu desem oksarken sagsalim olsunda yeter

canım ben hamile pantolonu aldım bile zaten 36 beden giyiyodum herşeyimde gayet dar dı bu ikinci hamileliğim oldugu için kusmam da olmadı hiç (yani çok nadir sabahları) ama koton bir model triko sunmuş tam benlik 4 çeşit aldım onları giyiyom taytla

özele gidiyorsunuz herhalde çünkü devlette cinsiyeti söylemiyorlar.

yok devlete gidicemm ama testler için özele gidiyorrum emin değilim ama belki ögrenirim haftayaa
kız çocuğu olunca aldırmalar oluyor ya söylemiyorlarmış devlette . son ay falan söylüyorlarmış, arkadaşım cinsiyet için özele gitti de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…