çalışan hamileler

kız çocuğu olunca aldırmalar oluyor ya söylemiyorlarmış devlette . son ay falan söylüyorlarmış, arkadaşım cinsiyet için özele gitti de .

evet ben kızımda hamileyken devlete gittim kayıt açtırıyım falan diye o zaman sordum cinsiyeti ne diye aslında biliyodum ama biz burdan göremiyoruz dedi bana zaten ekranı da göstermiyolar size kız çocugu olan aldırıyomuymuş yazıklar olsun bu insanlıga cinayet yaa 16 hatfa dan önce zaten aögrenemiyosun ögrendikten sonra nasıl aldırılır katlıyam

kız evlat daha hayırlı halbuki .
ama eski aptal zihniyet bunu kabul etmiyor....
minicik evladın senin nasıl kıyarsın akıl almıyor.

Kızlar devlete gidiyorsanız hiç söylemelerini beklemeyin ben 16. haftamda gittim söylemediler

benim mide bulantılarım da başladı artık işe gelmek dahada değişik bi işkence

MERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH
BEN DOĞUMDAN SONR ÇALIŞMAMA KARARI ALDIM

bende biraz önce geldim doktordan benimde 8+3.. herşey yolunda dedi canlı dedi.
vitamin haplarını bırak dedi . eksik testler varmış kan aldılar . 12 gün sonra gel dedi.

ikili tarama dediğin nasıl olacak bilgin varmı

bende biraz önce geldim doktordan benimde 8+3.. herşey yolunda dedi canlı dedi.
vitamin haplarını bırak dedi . eksik testler varmış kan aldılar . 12 gün sonra gel dedi.
NE GÜZEL İKİMİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPARIZ BELKİ DE
İKİLİ TARAMA BEN OĞLUMDA YAPTIRDIM AMA NASILSI UNUTTUM SANIRIM KAN ALIP YAPILIYOR

NE GÜZEL İKİMİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPARIZ BELKİ DE
İKİLİ TARAMA BEN OĞLUMDA YAPTIRDIM AMA NASILSI UNUTTUM SANIRIM KAN ALIP YAPILIYOR
iki tüp kan aldılar benden de eksik testlerin var diye. birini kırmızı birini de sarı kapaklı şişeye koydular ama ... ne olduğunu söylemedi.

AYNEN BENİMDE ÖYLE YAZIYOR ULTRASON KAĞIDINDA AMA SANIRIM O GÜNE KALMAZ SEZERYAN OLUNCA 1 HAFTA ÖNCE FALAN ALINIYOR
sezeryen son aylarda hamileliğin ve vücudun durumuna göre belirleniyor diye biliyorum.
sen kendin mi sezeryan istiyorsun.

ben mümkünse normal doğum tercih ederim sezeryandan daha çok korkuyorum

ben mümkünse normal doğum tercih ederim sezeryandan daha çok korkuyorum

sende bendensiin bende sezeryan dan orkanlardanım ve ilk doğumumu da normal yptım iyikide normal yaptım korkacak hiçbirşey yok emin olun

ceyladüşünüyorum bi38549258 .!.:
sende bendensiin bende sezeryan dan orkanlardanım ve ilk doğumumu da normal yptım iyikide normal yaptım korkacak hiçbirşey yok emin olun
Bende normal dusunuyorum bi aksilik olmazsa..

Ben de çalışan bi anneyim çalışma saatim ve işim çok yorucu değil kendi aracımıza gidip geliyorum
12:30 17:00 çalışıyorum
Zor şartlarda çalışanlara Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…