çalışan hamileler

ve yine yeni yorucu bi hafta , bu haftaya daha zor başladım sağ kasıgımda sık aralarla giren bir agrı midemde sürekli bulantı.. cumartesi izin aldım doktor kontrolu için yoksa bugün gelebilecek durumda da değildim de

Bnde iki hafta izin aldim. Umarim sirt agrilarim biraz duzelir. Kolay gelsin calisan hanimlar.

Bnde iki hafta izin aldim. Umarim sirt agrilarim biraz duzelir. Kolay gelsin calisan hanimlar.
saol tatlım...
bide adet günü gelince bel ve sırt ağrısı oluyor. sanki adet olacak gibi gerginlik falan...
sandalyede oturmak zülüm geliyor akşama kadar . doktora bile kırk nazla izin veriyorlar. iki hafta izin alsam şef isyan eder.

Ben zaten bu anlayissiz amirleri bir turlu anlamıyorum. Senide bi kadim doğurdu bu nasil bir vicdansizliktir.

Ben de evimden 66 km uzakta her gün gidiş geliş yaparak çalışıyorum:S artık çok yoruldum sabah 6 da kalk 7 de evden çık eve akşam 16.30 da gel yemek yap vs... 32. haftayı 4 gözle bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimde hamileliğimin tadını çıkarıyım az:)

Ben zaten bu anlayissiz amirleri bir turlu anlamıyorum. Senide bi kadim doğurdu bu nasil bir vicdansizliktir.
evrak geldi mi kafayı bozuyo . hemen yapalım aman geç kalmasın yetişsin diye. o kadar stresli bi adam ki . artık dayanamıyorm her yazdığımı beğenmiyor tekrar yazdırıyor. önceden sallamıyordum da artık dayanamıyorum. bide sigara içiyo. kokuyo midem daha çok bulanıyo . tiksiniyorum adamdan ....
olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum.

Bizde de var hemde iki tane baba oğul . Bir tanesi 85 yaşında . bir lafı 15 defa söylüyorsun , bir istediğini 10 defa istiyor hiçbirşeyden memnun olmuyorlar. İthalat departmanın dayım gemi gecikiyor olay sana patlıyor stresini sen çekiyorsun her şeyin . Oldukça anlayışsızlar . 30. haftamdayım . Cumartesileri 1 e kadar çalışıyoruz . Bundan 1 ay öncesine kadar her izin istediğimde surat yapıp laf söylüyorlardı ve benim izin istediğim gün yanlızca ayda bir defa oda cumartesileri . Cumartesileride Gümrük kapalı yurt dışında çoğu firma çalışmıyor bankalar kapalı . Bu son izin istediğimde laf yemedim yalnızca ( nasıl olduysa) . 35. haftamda yani ocak sonu izne ayrılacağım inşallah . Sabırsızlıkla bekliyorum biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var buradan ..

merhaba arkadaşlar, bende yeni katıldım aranıza.... çalışıyorum ve hamileliğim çok zor geçiyor

arkadaşlar 5+4 günlükken cumartesi doktora gittim kesenin içinde bebegi göremedi doktor normal değil mi siz ne zaman gördünüz bebeginizi?

Calisirken uyku bende de coook. Ogle aralarinda uyuyorum arada
Bende aynı şekilde nasıl uykum geliyo..Sabah 10 akşam 8 çalışıyorum.Eve gidincede hiç birşey yapmak istemiyor canım.Ama bide oğluşum var 7 yaşında birinci sınıfa gidiyor.Onunla bile zar zor ilgileniyorum.Çok üzülüyorum..

2 hafta vaovv :) masallah. Keskr bende evde olsam. Ise basladim bugun. 3 gun rapor aldim diye soyleniyo burdakiler. Rapor almakla gecmezmis hamilelik miymiymiy konusuyolar.
Sanki keyfimize...

ben meb deyim günlü yazılar geliyor bize de ayy kapayı bozacak adam ya . sanki ilk defa günlü yazı geliyor. yazıyorum tekrar baştan yazdırıyor kendi kafasındaki olacak illaki. sistemden giden yazıyı bide elden dolaştırıyor. her gittiğim yerden bi ton laf işitiyorum. sistemden geldi bide elden getiriyon diye... bugün gitmeyecem dedim amaaa nerdeyse dövecek. biraz daha sürerse eve yakın okula görevlendirme . sabırlı ve sakin biriyim ama bu adam deli ediyor beni hele ki hamilelikte çekilmiyor.

arkadaşlar 5+4 günlükken cumartesi doktora gittim kesenin içinde bebegi göremedi doktor normal değil mi siz ne zaman gördünüz bebeginizi?

sakin ol bence benim doktorumda göremedi yaklaşık 20 dk ka görmek için uğraştı kadın meğerse gitmiş yapışmış kenara:) ne kadar uğraştı doktorun görmek için

yönetmelik doküman dağıtımı için hangi yöntemi tercih ediyor? Sana bir ton laf edenler keşke adamı arayıp ya da yazıp dokümanları elden göndermenize gerek yok deselerde seni zahmetten kurtarsalar.

Bugün benim içinde çok zor geçti pazartesi mi yıl sonu mu nedenini bilmiyorum ama umarım bu kadar zorlanmam):

Durumlarimiz benziyor, ben de her gun 50 km gidis, 50 km gelis, 100 km araba kullaniyorum. Sabah 6' da yola cikiyorum ve maalesef aksam 7' de eve geliyorum...Tek dilegim bir an once dogum iznine ayrilmak, evde adam gibi kahvalti yapabilmek, ayaklarimi uzatip tembellik etmek...Sanki hic gelmeyecek gibi

yönetmelik doküman dağıtımı için hangi yöntemi tercih ediyor? Sana bir ton laf edenler keşke adamı arayıp ya da yazıp dokümanları elden göndermenize gerek yok deselerde seni zahmetten kurtarsalar.
ay söylüyorlar bi küfretmedikleri kalıyor da adamın kafa nato kafa nato mermer.
olan bana oluyor. geçen valla ağladım.

ay söylüyorlar bi küfretmedikleri kalıyor da adamın kafa nato kafa nato mermer.
olan bana oluyor. geçen valla ağladım.
aman ya ne salak insanlar var ya, üzülme ama ağlama da hayırlısı olur inş minik üzülür yoksa. tuhaf insan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…