çok sık olmamakla birlikte gece kesinlikle uyanıyorum sanırım bunun nedeni uyku sırasında dönerken rahatsızlıktan dolayı uyanmak olabilir. sürekli sağına yada soluna yatamıyor insan bu yüzden dönerkende uyanıyor. eee tekmeleride hesaba katarsak şimdiden uykusuz geceler başladıgünaydın ...
iki gündür geceleri uyuyamıyorum . ya sürekli uyanıyorum kafamı kaldırıp kalkamıyorum ama uyanıyorum bölük pörcük verimsiz huzursuz bi uyku. normal midir. yaşayan var mı uyku problemi.
öyle ay.aman ya ne salak insanlar var ya, üzülme ama ağlama da hayırlısı olur inş minik üzülür yoksa. tuhaf insan çok
daha ikinci ayda böyleyim son ayları düşünemiyorum ben ya ...çok sık olmamakla birlikte gece kesinlikle uyanıyorum sanırım bunun nedeni uyku sırasında dönerken rahatsızlıktan dolayı uyanmak olabilir. sürekli sağına yada soluna yatamıyor insan bu yüzden dönerkende uyanıyor. eee tekmeleride hesaba katarsak şimdiden uykusuz geceler başladı
öyle ay.
sabah sabah yine biraz atıştık . baya bi rest çektim kendini haklı görüyor. yaşlı bunadım demiyor ki ben yeniyim tecrübesizim o yüzden konuşamam. pimpirikliyim seninkini beğenmiyorum demiyor da.
sabahları zaten evden çıkmak o kadar zor ki bulantı geçsin diye kalk yat kalk yat. ne çekiyorum ben haberi yok .
daha çok erken gerçi psikolojik çok şey yaşanabiliyor hamilelik sırasında insan :) bende ne duysam haftası dolmadan yaşadım.daha ikinci ayda böyleyim son ayları düşünemiyorum ben ya ...
bu adamla güzel günler zor.üzülmebu kadar ama, atışmakta üzüyor demek ki seni müzik dinle rahatla yaptıklarnı ban ayazabilirsin dalga geçer güleriz rahatlarsın burdan yazmak istemiyorsan özelden yaz, az kaldı güzel günler gelecek inş
böyle olunca mide bulantısı için serum veriyorlar. bana vermişlerdi acilde bi kaç gün topluyor seni.İşe arabayla gidip geldiğimiz halde mide bulantısı beni mahvediyor her sabah, ya dolmuşla falan gitseydim birde!!!
Daha çok minnak benim bebeğim ama şimdiden işten mi çıksam diyorum, kesintisiz bir mide bulantısı, uyku hali, hastaymışım gibi halsizlik..
Annem 9 boyunca bunları yaşamış hiç geçmemiş
Endişeliyim kısacası!
aynen öte git deseler canım sıkılıyor. hep bi huzursuzluk hali .daha çok erken gerçi psikolojik çok şey yaşanabiliyor hamilelik sırasında insan :) bende ne duysam haftası dolmadan yaşadım.
ay söylüyorlar bi küfretmedikleri kalıyor da adamın kafa nato kafa nato mermer.
olan bana oluyor. geçen valla ağladım.
korkma hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman geçiyor... bulantı yorgunluk bende de vardı... en çok bunaltan bulantı zaten ama geçiyor hatta geçtiğine inanamıyorsun ben öyle oldum. sürekli tetikte bekledim acaba ne zaman bulanacak bunu yesem bulanır mı die sonra baktım geçmiş :) benim gibi ilk gebeliğinse sonrasında zaman geçmiyor asıl tekmeler başlayınca hadi gene tekmelesin die bekliyorsun... sonra tekmelere alışıyorsun o zamanda hadi doğsun seveyim acaba kime benziyor die bekliyorsun ...Allah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinaynen öte git deseler canım sıkılıyor. hep bi huzursuzluk hali .
bulantı ve yorgunluk zaten mahvediyor.
ay ben daha ilerisini düşünemiyorum ve korkuyorum.
çokta ugraşmadı galibasakin ol bence benim doktorumda göremedi yaklaşık 20 dk ka görmek için uğraştı kadın meğerse gitmiş yapışmış kenara:) ne kadar uğraştı doktorun görmek için
Hımmm.. Ya benim bulantım bir bakıma yarıyor aslında, sigara içemiyorum, kokusu bile kötü geliyor. Ama hiç bir şey yiyememe derecesine gelirsem öyle olurböyle olunca mide bulantısı için serum veriyorlar. bana vermişlerdi acilde bi kaç gün topluyor seni.
aynen bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum daha iki aylık hala risk zamanlarında.evet üzülme mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalış . benimde ağlama noktasına geldiğim günler oldu . Baktım o anda bebeğimin hareketleri yavaşlıyor sonra dedim bu insanlar için bebeğimi üzmeyeceğim . Şuan hiçbirini takmıyorum inan daha huzurluyum.
tatlım zaten sigarayı bırakman gerekiyor bebişin için.Hımmm.. Ya benim bulantım bir bakıma yarıyor aslında, sigara içemiyorum, kokusu bile kötü geliyor. Ama hiç bir şey yiyememe derecesine gelirsem öyle olurAllah yardımcımız olsun ne diyelimm
ay inşallah . bu bekleyiş çok farklı hem korku sevinç heyecan tüm duygular bir arada yaşıyorsun. her anı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. eşim benden de heyecanlı .korkma hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman geçiyor... bulantı yorgunluk bende de vardı... en çok bunaltan bulantı zaten ama geçiyor hatta geçtiğine inanamıyorsun ben öyle oldum. sürekli tetikte bekledim acaba ne zaman bulanacak bunu yesem bulanır mı die sonra baktım geçmiş :) benim gibi ilk gebeliğinse sonrasında zaman geçmiyor asıl tekmeler başlayınca hadi gene tekmelesin die bekliyorsun... sonra tekmelere alışıyorsun o zamanda hadi doğsun seveyim acaba kime benziyor die bekliyorsun ...Allah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Eveeet haklısıntatlım zaten sigarayı bırakman gerekiyor bebişin için.
Bende çok korkuyorum kızlar sizin gibi, şimdiden bir nazlıyım, hasta gibi mıy mıy takılıyorum, sonrasına Rabbim yardımcımız olsun, beterini göstermesin inşallahaynen öte git deseler canım sıkılıyor. hep bi huzursuzluk hali .
bulantı ve yorgunluk zaten mahvediyor.
ay ben daha ilerisini düşünemiyorum ve korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?