çalışan hamileler

Bir calisan annede benim artik dayanamiyorum pazartesi izne ayrilmaya karar verdim .. Sizler nasilsiniz kizlar?

herkese günaydın bugün son 4 gün tatil var sonra pek mutluyum şu an, midem bana da sıkıntı vermeye başladı

sayın ve saygılı şefim idari tatil biri kalacak bölümde diyo ya .
hiç bakmıyom suratına ya ... konuşup duruyor sen gel otur diyecen. töbe töbe

sen hamilesin sen zaten idari izindesin diğerlerinden biri kalacak o zaman, siz nöbetçi kalacak kadar önemli ne iş yapıyorsunuz ki

Canim idari izinlerde mutlaka her birimden en az 1 kişi kalir. Ben yeni basladigimda 9 günlük bayram tatilinde 1,5 gün gitmiştim o zaman bekardim diğerleri için feda etmiştim kendimi. Ama iyikide gitmisim simdi öyle bi durum olduğunda tinlamiyorum. Ben kaldim kalmayanlar kalsin diyorum.
Senin suan için ozel bi durumun var, baskasi kalsin

doğru idari izin tamam biri kalsın da işler aksamasın diye okullar tatil olunca bizim de iş olmaz ki . bunun yaptığı gıcıklık . o şef ya ben memur diye ben kalacam ...hiiç tınlamıyorum. çok meraklıysa o kalsın. zaten bizim ilçede kimse kalmaz enayi gibi ben mi geleyim. en çok izni ben isterken

merhaba bende çalışan anne adayıyım size bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 5 haftalık bebeğim rahim içinde kanama var dedi prolutan iğne yaptı 1 tane bir de progestan hap verdi sizce işe yarar mı düşük olacak diye çok korkuyorum

D gerekeni="elfii, post: 38621331, member: 646149"]merhaba bende çalışan anne adayıyım size bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 5 haftalık bebeğim rahim içinde kanama var dedi prolutan iğne yaptı 1 tane bir de progestan hap verdi sizce işe yarar mı düşük olacak diye çok korkuyorum [/QUOTE]
Doktor gerekeni yapmis gerisi kismet biraz
daha dikkat et kendine. Oturup kalkarken
merdiven cikarken vs. kismetin artik bebesinle sakince bekleyin ins bisi olmaz

Doktorlar olacaklar konusunda direk soylemekten cekinmezler. Dusuk ihtimali var ama kuvvetli olsaydi illaki soylerdi. Kendini hazirla derdi. Hap igne gecici olabilecek bişi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…