ağrın mı var miden mi kötü neye dayanamıyorsun merak ettim ama kusura bakma:)Bir calisan annede benimartik dayanamiyorum pazartesi izne ayrilmaya karar verdim .. Sizler nasilsiniz kizlar?
Mide bulantisiyla yasamaya calisiyoruz..Bir calisan annede benimartik dayanamiyorum pazartesi izne ayrilmaya karar verdim .. Sizler nasilsiniz kizlar?
Günaydın ,oh ne güzel bir yerlerde 4 gün izin var ben bulantılarımla kasık agrılarımla çalışmaya devam
kaç gündür tatil hayalini kuruyordum olmaz diye ama oldu. 4 gün rahat edeceğim.herkese günaydın bugün son 4 gün tatil var sonra pek mutluyum şu an, midem bana da sıkıntı vermeye başladı
kaç gündür tatil hayalini kuruyordum olmaz diye ama oldu. 4 gün rahat edeceğim.
aynen o kadar sevindim ki 4 gün ilaç gibi gelecek bizlere .. iyi denk geldi.ben çok zorlandım bu hafta olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum, çok şükür.
Bugünde geçseydi hayırlısı ile
sayın ve saygılı şefim idari tatil biri kalacak bölümde diyo ya .
hiç bakmıyom suratına ya ... konuşup duruyor sen gel otur diyecen. töbe töbe
sayın ve saygılı şefim idari tatil biri kalacak bölümde diyo ya .
hiç bakmıyom suratına ya ... konuşup duruyor sen gel otur diyecen. töbe töbe
doğru idari izin tamam biri kalsın da işler aksamasın diye okullar tatil olunca bizim de iş olmaz ki . bunun yaptığı gıcıklık . o şef ya ben memur diye ben kalacam ...hiiç tınlamıyorum. çok meraklıysa o kalsın. zaten bizim ilçede kimse kalmaz enayi gibi ben mi geleyim. en çok izni ben isterkenCanim idari izinlerde mutlaka her birimden en az 1 kişi kalir. Ben yeni basladigimda 9 günlük bayram tatilinde 1,5 gün gitmiştim o zaman bekardim diğerleri için feda etmiştim kendimi. Ama iyikide gitmisim simdi öyle bi durum olduğunda tinlamiyorum. Ben kaldim kalmayanlar kalsin diyorum.
Senin suan için ozel bi durumun var, baskasi kalsin
özelde çalışıyorum ya maleseff 4 günü geçtim de bi gün verseler yeterdiGünaydın ,
sana niye tatil yok . özelde mi çalışıyorsun yada nöbetin mi var
of çok kötü olmuş sana ya ...özelde çalışıyorum ya maleseff 4 günü geçtim de bi gün verseler yeterdi
Doktorlar olacaklar konusunda direk soylemekten cekinmezler. Dusuk ihtimali var ama kuvvetli olsaydi illaki soylerdi. Kendini hazirla derdi. Hap igne gecici olabilecek bişi demek kielolacaklatost: 38621331 .!.:merhaba bende çalışan anne adayıyım size bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 5 haftalık bebeğim rahim içinde kanama var dedi prolutan iğne yaptı 1 tane bir de progestan hap verdi sizce işe yarar mı düşük olacak diye çok korkuyorum
İnşallah öyledir teşekkür ederim cevap içinDoktorlar olacaklar konusunda direk soylemekten cekinmezler. Dusuk ihtimali var ama kuvvetli olsaydi illaki soylerdi. Kendini hazirla derdi. Hap igne gecici olabilecek bişi demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?