Yalniz degilsinYazılanları okuyunca rahatladım :)
Her sabah kalkıp işe gitmemek için kıvranıyorum, sonra da paşa paşa işime gidiyorum.
Hele de cumartesileri de işe gidiyorum ya en acısı bu
Bende oturuyorum ama fotokobi ve fax için üst kata in CIK . otur kalk öyle yoruyo ki. Bu dört günlük tatil ilaç gibi geldi .Beni de bel ağrıları bahvediyor .İşim gereği ayakta kalmak zorundayım. Kimi zaman çok şiddetli olabiliyor. Ama çok şükür bebeğimin enerjisiyle avunmaya çalışıyorum. Ben de henüz 19 haftalığım :)
günaydın :))günaydın hamişler.
slm ,bende de kasık ağrıları cok olmustu ilk 3 aylık dönemde sanki adet olacakmısım gibi ağrıyodu tabıı adet agrısının daha sıddetlisi ozaman 2 doktora gidiyodum ikiside normal demişti bi ilaç kullanmamıstım.sonraki dönemdede kasıklarım yırtılacak gibi bi ağrı basladı geceleri bile uyutmuyodu sanki kasıklarım yırtılıp bagırsaklarım dökülecek gibiydi kalsiyum ve magnezyum takviyesi verdi doktorum. kalsıyumun prospektüsünü okudum hamilelikte fazlası çocukta gelişim geriliği yapıyormus kullanmadım.magnezyumda midemi ağrıttı onuda kullanmıyorum.yoğurt-süt ve muz yemeye basladım ağrılarım kendiliğinden gecti.şimdide kalça ağrıları başladı hamilelik böyle bişe işte hergün yeni bi süpriz :) inşallah seninkide önemli bişe değildir çok gecmıs olsun ...slm arkadaşlar ben cuma cumartesi raporluydum kasık agrılarım normal değilmiş doktor düşük önleyici ilaç ve rapo verdi aslında daha uzun rapor verecekti ama özel sektörde olduğum için ve izin çok sevilmediği için ben 2 gün aldım sadece ki zaten cuma öğlen gitmiştim 1,5 gün izinli olmuş oldum sizde kasık agrılarından dolayı ilaç kullanan var mı?
çalışan anne adayları olarak paylaşımda bulunalım çünkü ben şimdiden zorlanmaya başladım belki birbirimize yol gösterici ve yoldaş oluruz.
sadece hafta içi çalışıyorum 08.00-17.30 ama uyanmakta zorlanıyorum bugün mdem fazla bulanıyor ama şükür gene de istifra etmiyorum maaşallah, evden yemek taşıyorum yemekhanenin yemegini pek yiyemiyorum sizlerde durum nedir?
günaydın :))
slm ,bende de kasık ağrıları cok olmustu ilk 3 aylık dönemde sanki adet olacakmısım gibi ağrıyodu tabıı adet agrısının daha sıddetlisi ozaman 2 doktora gidiyodum ikiside normal demişti bi ilaç kullanmamıstım.sonraki dönemdede kasıklarım yırtılacak gibi bi ağrı basladı geceleri bile uyutmuyodu sanki kasıklarım yırtılıp bagırsaklarım dökülecek gibiydi kalsiyum ve magnezyum takviyesi verdi doktorum. kalsıyumun prospektüsünü okudum hamilelikte fazlası çocukta gelişim geriliği yapıyormus kullanmadım.magnezyumda midemi ağrıttı onuda kullanmıyorum.yoğurt-süt ve muz yemeye basladım ağrılarım kendiliğinden gecti.şimdide kalça ağrıları başladı hamilelik böyle bişe işte hergün yeni bi süpriz :) inşallah seninkide önemli bişe değildir çok gecmıs olsun ...
Haftasonu istedgm saatte kalkiyrm.ne kadar erken yatarsam yatayım sabah yataktan kazınırcasına kalkıyorum hep uyusam keşke
kalktığımda havada tam açmamış oluyor 7 de.. Hamileyken çalışmak çok zor doğum iznimi iple çekiyorum
forgeta .!.:Haftasonu istedgm saatte kalkiyrm.
Ama ise gitmek icin kalkamiyrm. Sanirim calismak istemiyoruz oyuzden boyle zor geciyor :)
Digerlerininde is yuku artcak o zaman. Yeni biri alinsa onlarada iyi olurdu.Bugün dogum iznine cikacagim için yaza ve sonrasi için birini isteyelim ona işi ogretelim diye konuştuk.... Şefin pek hoşuna gitmedi. Ben izne ayrılmadan odadakiler izne gidip gelecek sanirim.
anlayış sıfır .Digerlerininde is yuku artcak o zaman. Yeni biri alinsa onlarada iyi olurdu.
Bende dun 7 ye kadar durdum iste. 6 da bitiyo normalde. Bide diyolar bugun cikmiycan dimi. Ya ben mesailere kalamiyorum diyorum anlamiyolar.
Bilerek mi yapiyolar anlamiyorum. Kendi esinden de anlamasi lazim durumu.anlayış sıfır .
benim şef erkek anlamasını beklemiyorum ama anlayışlı olabilir. Allahtan odadaki diğer şef var kadın . o hamileliğini bulantılardan dolayı hastanede geçmiş. o çok anlayışlı ama asıl şefim olmadığı için bişi deyip de yardımcı olamiyor. şefi uyarmış kız hamile yorma diye de nerdeeeee .
benden başka hamile yok bizde. adam aşırı derecede pinpirikli biri ya anlayış sıfır...Bilerek mi yapiyolar anlamiyorum. Kendi esinden de anlamasi lazim durumu.
Ofiste baska hamile var bi aydir rapordur izindir gelmiyo ise. Ben zaten normal gun icinde zor duruyorum, yemeklerini yiyemiyorum. Bide aksam kalacakmisim. IK dan yazi alip gondermek varda neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?