Her ilcesi degil malesefAnkara valiliği bazı ilçelere kar tatili verdi . engelli ve hamile personel de bugün ve yarın idari izinli sayılacak . imzada iki yazım var çıksın ben gidicem.
Sen ozeldesin galiba...rukrukiye simdi okudum tum ilcrdeki kamu calisanlarinaymis. Bize yok puff
Aranızda hamile olduğunu iş yerine söyleyemeyen var mı???
kızlar benim kasık agrıları hala devam ediyor doktorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginimadet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası
kızlar benim kasık agrıları hala devam ediyor doktorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginimadet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası
Ben ilk 3 ay söylemedim ama tabi bu durumu idare etmek çok zordu benim için aşırı bulantım oluyordu ve gözümü açmakta zorlanıyordum. 3 ayımı doldurunca yavaş yavaş söylemeye başladım.
ÇOK HAKLISIN CANIM BENDE 1 OCAKTA ÇALIŞTIM YA ÇOK SİNİR BOZUCUKamuda çalışanlar kıymet bilsin ya bu özel sektör insanı sömürüyor resmen bayramlar hariç hiçbir resmi tatili kullanamıyorum. 1 ocakta bile çalıştık haftanın 6 günü 8.30-18.30 çalışıyorum. Gerçekten çok yorucu keşke diyorum bir sene oturup kpss çalışsaydım.
Benim şuan 2 ay bitmiş durumda, söylemeye çok çekiniyorum. Aslında kurumsal bir firmada çalışıyorum ancak geçenlerde çocuk yapmayı düşündüğü için (tabi söylenilen sebep bu olmadı ama asıl sebep buydu) bir arkadaşımız işten çıkarıldı. Ben de bunu yaşamak istemiyorum. Şirkette şuan raporlu hasta olan, doğum sonrası işe döndüğünde konsantrasyonunu sağlayamayan bayanlar olduğu için şu sıralar hamilelik çalıştığım yerde pek iyi gözle görülmüyor bu da beni korkutuyor. Gelecek ay da söyleyemem diye korkuyorum :S Arkadaşım sen söylediğinde nasıl tepki verdi müdürün?
VUcut ilk aylarda bebegi virus olarak gördüğü için atmaya calisirmis. Bulantilar ondan bebekte tutunmaya calisir oda kasik agrisi olur. Sakin olmaya calis . kirmizi kan gelmediği surece sıkınti etme.kızlar benim kasık agrıları hala devam ediyor doktorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginimadet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?