çalışan hamileler

Aranızda hamile olduğunu iş yerine söyleyemeyen var mı???

kızlar benim kasık agrıları hala devam ediyor doktorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginim adet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası

Aranızda hamile olduğunu iş yerine söyleyemeyen var mı???

Ben ilk 3 ay söylemedim ama tabi bu durumu idare etmek çok zordu benim için aşırı bulantım oluyordu ve gözümü açmakta zorlanıyordum. 3 ayımı doldurunca yavaş yavaş söylemeye başladım.

kızlar benim kasık agrıları hala devam ediyor doktorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginim adet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası

ilacı vajinadan mı alıyorsun ağızdan mı vajinadan alırsan daha fazla etkili olur ve daha az yan etkisi olur, bol su iç yattığın süre boyunca aykalarının altına mutlaka yastık koy bir süre ağrı devam edecek hatta hiç ağrısı kesilmeyen hamileler varmış, merdiven çok çıkma çok ayakta kalma

Ben mecburen soyledim. Bi kere izinsiz kosa kosa dr a gitmistim kan gelince. Sonra soyledim dr a gidebilirim surekli diye

Bende calisiyorum kızlar eczaci teknisyeniyim sabah 8 aksam 7 11 saat yani ben 2 ay once dusuk yapmistim allaha sukur yine hamile kaldim simdi daha yeniyim ama zor oluyo evde durunca sıkılıyorum calisinca evdekilere ozeniyorum ama ben dogumdan sonra isi birakicam cocuguma kendim bakmak istiyorum o yüzden simdilik bi aksilik olmazsa calismayi dusunuyorum

Kamuda çalışanlar kıymet bilsin ya bu özel sektör insanı sömürüyor resmen bayramlar hariç hiçbir resmi tatili kullanamıyorum. 1 ocakta bile çalıştık haftanın 6 günü 8.30-18.30 çalışıyorum. Gerçekten çok yorucu keşke diyorum bir sene oturup kpss çalışsaydım.

Ya benim de kasık ağrısı var çok şiddetli değil çok şükür ama nedense büyükler (komşu vs.) kocandan uzak dur ondan ağrır diyorlar. Kimi ayaklarını sıcak tut diyor anlamadım bu işi. Doktor herşey çok iyi diyor. Ama yine de düşük önleyici verdi bana.

Ben ilk 3 ay söylemedim ama tabi bu durumu idare etmek çok zordu benim için aşırı bulantım oluyordu ve gözümü açmakta zorlanıyordum. 3 ayımı doldurunca yavaş yavaş söylemeye başladım.

Benim şuan 2 ay bitmiş durumda, söylemeye çok çekiniyorum. Aslında kurumsal bir firmada çalışıyorum ancak geçenlerde çocuk yapmayı düşündüğü için (tabi söylenilen sebep bu olmadı ama asıl sebep buydu) bir arkadaşımız işten çıkarıldı. Ben de bunu yaşamak istemiyorum. Şirkette şuan raporlu hasta olan, doğum sonrası işe döndüğünde konsantrasyonunu sağlayamayan bayanlar olduğu için şu sıralar hamilelik çalıştığım yerde pek iyi gözle görülmüyor bu da beni korkutuyor. Gelecek ay da söyleyemem diye korkuyorum :S Arkadaşım sen söylediğinde nasıl tepki verdi müdürün?

ÇOK HAKLISIN CANIM BENDE 1 OCAKTA ÇALIŞTIM YA ÇOK SİNİR BOZUCU
NEYSEKİ SON BİRKAÇ AYIM KALDI DOĞUM İZNİNDEN SONRA GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Ben öğrenir öğrenmez müdürüme whatsapptan yazdım :) Beni sever sağolsun hiç beklemiyodum bu bebeği kazara oldu :) Daha işe gireli 1 sene oldu hemen evlendim üstüne hamile kaldım kovulurum diye düşünüyordum açıkçası. Dedim ki ben hamileymişim isterseniz hiç gelmiyim işe çıkışımı verin.. O da saçmalama şoktasın herhalde çık gel hadi dedi. Sonra oturduk konuştuk 3 ay dolana kadar söyleme, bebek tutunamamıştı riskliydi biraz falan diye geçiştirirsin sonradan patronlar sorarsa dedi. Bende öyle yaptım. Çünkü kızıyorlar şimdiye kadar neden söylemedin diye. Ayrıca gözden çıkarılan elemanlar her halükarda işten de çıkarılıyo 4 ay önce bizim bi arkadaşta hamile diye işten çıkarıldı. Açıkçası benide çıkarırlar diye düşünüyordum. Öyle olmadı.

Kadim aE="zynpela, post: 38711789, member: 606şiddeti azlar benimbüklüm agrıları hala devam ediyobebeği bilmiyoorun verdiği düşük önleyici ilacıda kullanıyorum ama hala tedirginim adet sancısı gibi sürekli bi sızı bulantılarda çabası[/QUOTE]
Kasik agrisi normal ilk zamanlar oluyor bazen siddeti artiyo iki buklum oluyor...vucut ilk aylara bebegi

VUcut ilk aylarda bebegi virus olarak gördüğü için atmaya calisirmis. Bulantilar ondan bebekte tutunmaya calisir oda kasik agrisi olur. Sakin olmaya calis . kirmizi kan gelmediği surece sıkınti etme.

ben öğretmenim ve ben de henüz müdürüme söylemedim ama sadece utandığım için :)haftaya söylerim heralde çünkü bazen izin almam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…