çalışan hamileler

evet bende okudum
uygulanırsa güzel uygulama

Ya bişey sorucam bu 300TL neye istinadenmiş? Doğum fiyatlarını düşürseler daha kolay olmaz mı? Ama tabi hiç yoktan iyidir. İnşallah ağustostan önce yürürlüğe girmiş olur

Şuanki doğum izni konusunda bir değişiklik yok 16 hafta kalıyor. Buna ek olarak annelik izninden sonra ilk çocuk için 8 hafta da, 2. çocuk için 16 hafta ve 3. çocuk için 24 hafta daha ekliyoruz. Bu haftalarda anneler yarım mesai yapacak. Getirdiğimiz düzenleme ile yarım zamanlı olarak çalışıp 4 saat sonra evine gelecek ama sanki tam zamanlı çalışmış gibi ücret alacak. Annenin bebekten ayrılışı bir anda bütün günü kapsayacak şekilde olmayacak. Sonra anne ben daha çok kalmak istiyorum derse bittikten sonra kısmi zamanlı çalışma ve çalıştığı süre zarfı ücretini alacak şekilde olacak.

Yarım zamanlı çalışma derken yarım gün anlamında mı yoksa mı 1,5 saatlik (işçide bebek 6 aylık olana kadar günde 1,5 saat, memurda bebek 1 yaşına gelene kadar günde 3 saat olan olan) emzirme izninden mi bahsediyorsun?

Süt izni ile ilgili bir şey demiyor günde 10 saat çalışıyorsan 8 hafta boyunca 5 saat çalışacaksın. 2 aya kadar yürürlüğe gircek diyor bakalım.. Babalarında izni 5 gün olacakmış

Allahımmmm inşallah biran önce yürürlüğe girer. Hatta bu ay girse ne muhteşem olur...

Ya bişey sorucam bu 300TL neye istinadenmiş? Doğum fiyatlarını düşürseler daha kolay olmaz mı? Ama tabi hiç yoktan iyidir. İnşallah ağustostan önce yürürlüğe girmiş olur
doğum parası sigortalı çalışana veriliyor diye biliyorum...
657 de doğum parası diye bişi bilmiyorum. sadece izinde iken maaşını alıyorsun o kadar.
ya tabiki olsa keşke böyle bişi de kapsamı çokta net değil. seçim öncesi ondan mıdır nedir.

Olabilir tabi hep yeniden seçilmek için yapıyorlar bunları. sigortalı biliyorsun izinde maaş almıyor ben o açıdan düşünüyorum. Doğum parası da tamamen veriliyor mu bilmiyorum açıkçası...

Olabilir tabi hep yeniden seçilmek için yapıyorlar bunları. sigortalı biliyorsun izinde maaş almıyor ben o açıdan düşünüyorum. Doğum parası da tamamen veriliyor mu bilmiyorum açıkçası...
yeni baktım da memurlar net te şöyle bir haber vardı.
Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün Mali ve Sosyal Haklara ilişkin 03.01.2014 tarihli ve 54 sayılı Genelgesiyle 2014 yılı için esas alınacak maaş katsayıları belirlenmiştir.
Çocuğu dünyaya gelen memurlara 2500 x 0,076998= 192,5 TL doğum yardımı ödeneği verilecektir.
bez parası herhalde.
ama yarın konuyu doğum yapmış kadınlara soracam şimdi onlar çıktı da . merak ettim konuyu.

Hanımlar başbakanın açıklamasıyla ilgili memurlar.net te açıklama var .
ama ne vakit yürürlüğe girer bilinmez.

Süt izni ile ilgili bir şey demiyor günde 10 saat çalışıyorsan 8 hafta boyunca 5 saat çalışacaksın. 2 aya kadar yürürlüğe gircek diyor bakalım.. Babalarında izni 5 gün olacakmış

çok teşekkürler, ne güzel bilgiler paylaşıyorsun böyle :) bu dönemde bu bilgilere çok ihtiyacımız olacak. yalnız bunlar kamu çalışanları için mi geçerli yoksa özel sektörü de kapsıyor mu?

Uygulanması için resmi post: 38yayinlanmber: 569982"] süper o zaman. nereden takip ediyorsunuz, yada nasıl nerden öğreniyorsunuz bu bilgileri. işverene sunduğumuz zaman nasıl ispat edicez bunları[/QUOTE]
Uygulanmasi icin resmi gazetede yayinlanir. Boylece herkesi kapsar .

Merhaba bende çalışan hamileyim. 24+6 günlük artık uyku banada yetmemeye başladı şimdiye kadar böyle değildim sabah 6da kalkıyorum iş yerim biraz uzakta 8.00-17.30 çalışıyorum bende neyse servis var ve kesinlikle uyuyorum onun dışında da çok şükür bi sıkıntım yok masa başında çalışıyorum ama arada hareket etmeye de özen gösteriyorum hava şartları malum elverdiği sürecede akşamları yürüyüş yapıyorum hareket şart biliyosunuz Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yarın şeker yüklemesi yapılacak yaptıran var mı aranızda?

Merhaba şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bana birçok kişi aynı şeyi söyledi sakın yaptırma diye istersen iyice araştır gitmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…