Merhaba şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bana birçok kişi aynı şeyi söyledi sakın yaptırma diye istersen iyice araştır gitmeden önce
Merhaba şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bana birçok kişi aynı şeyi söyledi sakın yaptırma diye istersen iyice araştır gitmeden önce
223 gün sonra geçeceği kesin tatlımben artık kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıone zaman geçecek ?
al benden de o kadarben artık kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıone zaman geçecek ?
Ben doktora hastsyim diye gitmistim. İlac yazmak test yapilinca hamile oldugimuben artıolduğunu öğrenmiştim. ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıone zaman geçecek ?
MAŞALLAHHBugün kontrole gittik. Elleri kollari hareket ediyordu .olduğu yerde donuyodu. Müthiş bisi ..... On beş gün sonra ikili tarama yapilacak.
Canim seninle doğum zamanımız aynı sıkıntılarda aynı midem allak bullak herseyden tiksindim yemek düşününce ıy diyorum ceviz den bile tiksindim hiç sağlıklı beslenemiyorum ve çok üzülüyorum :-(ben artık kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıone zaman geçecek ?
zor oluyo ya hele çalışırken daha da zor ansızın gelio koşarak wc ye gidiom rezil durum yetişemesem daha rezil bi durumBen doktora hastsyim diye gitmistim. İlac yazmak test yapilinca hamile oldugimu
ogrenmistim.. Tipki mide usutmesi gibiydi..ve hala devam ediyo.
bende aynı durumdayım doktorada dedim sağlıklı beslenemiyorum nasıl olacak diye fakat doktor bebek vitamini bu 3 ayda senden kullanır dedi çok susuz kalmadığın sürece sıkıntı olmaz dedi. zaten bebek bizim depodan kullandığı için biz bu kadar halsiz kalıomuşuz :) ama olsun ya tek o iyi olsunda :)Canim seninle doğum zamanımız aynı sıkıntılarda aynı midem allak bullak herseyden tiksindim yemek düşününce ıy diyorum ceviz den bile tiksindim hiç sağlıklı beslenemiyorum ve çok üzülüyorum :-(
sürekli bulantıyı bastırsın diye kraker ve leblebi yiyorum öyle komik oluyor ki. ama iyice tiksindim de başka bi çözümü de yok.. biri için bu şekilde kendimden vazgeçeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. cok egoist biriydim ben.. ama bebeğim için iki aydır nelere katlanıyorum aklım olmuyor annelik böyle bişiymiş . daha gelmeden koruma başlıyormuşsun.zor oluyo ya hele çalışırken daha da zor ansızın gelio koşarak wc ye gidiom rezil durum yetişemesem daha rezil bi durumneyse tek bebeği iyi olsunda diyorum ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?