çalışan hamileler

Merhaba şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bana birçok kişi aynı şeyi söyledi sakın yaptırma diye istersen iyice araştır gitmeden önce

Araştırdım ayrıca doktorumlada ayrıntılı olarak konuştum 50gram şekerli su içiyorsun herhangi bir zararı yokmuş zaten 50gramı yediğimiz 1çikolata yada lokumdan da alıyoruz

Günaydın kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim henüz 3 haftalık bel ve kasık ağrım var normalmi? 2. gebeliğim ama 1. yi unutmuşum benn :) ayrıca çalışıyorum muhasebeciyim bütün gün oturuyorum ilk dönemlerinde bu sıkıntı yaratırmı??

Merhaba şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bana birçok kişi aynı şeyi söyledi sakın yaptırma diye istersen iyice araştır gitmeden önce

Evet öyle diyorlar ama bunu diyen doktor diyetisyen kadın doğumcu değil. Ben doktoruma güveniyorum. Zamanı geldiğinde yaptırmamı istedi doktor. Sonuçta bir zararı yok bebeğe... Biz doktor değiliz arkadaşlar doktorlar ne derse inanıyoruz ama başta kendi doktorumuza güvenmeliyiz..

ben artık kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıo ne zaman geçecek ?

Korkulackeortmen, post: 38770647, member: 449202"]kese görünüyor ama kalp atışı henüz yok.Pazartesi günü okuldan sonra gidicem inşallah duyarız.çok korkuyorum..[/QUOTE]
Korkmana evham yapmana gerek yok . kalp atislari 7. Ve8. Haftada duyulur. Bisi olsa doktor söyler. İçin rahat olsun.

ben artıolduğunu öğrenmiştim. ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıo ne zaman geçecek ?
Ben doktora hastsyim diye gitmistim. İlac yazmak test yapilinca hamile oldugimu
ogrenmistim.. Tipki mide usutmesi gibiydi..ve hala devam ediyo.

Bugün kontrole gittik. Elleri kollari hareket ediyordu .olduğu yerde donuyodu. Müthiş bisi ..... On beş gün sonra ikili tarama yapilacak.

Merhabalar,

bende bir çalışan hamile olarak aranıza katılmak istedim.

ilk 14 hafta zorlu bir sürec gecirdim. düşük riskim fazlaydı bu yüzden raporlar, izinler bi sekilde idare ettim. şimdi daha iyiyiz. gün gectikce büyüyoruz ama işe gidip gelmek. merdiven cıkmak şimödiden zorlamaya başladı

[QUOTinş Corolinna34, post: 38775452, member: 635203"]MAŞALLAHH
allahım bızede o gunlerı nasıp eylesın[/QUOTE]
Amin ins... kalsiyum desteği istedim diş kaybim olmasin diye. vermedi ...
peynir sut yoğurt bolca ye dedi..

ben artık kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum midem kaynıyo bulanıyo , kasıklarımın agrısıda midemle yarışıo ne zaman geçecek ?
Canim seninle doğum zamanımız aynı sıkıntılarda aynı midem allak bullak herseyden tiksindim yemek düşününce ıy diyorum ceviz den bile tiksindim hiç sağlıklı beslenemiyorum ve çok üzülüyorum :-(

Kızlar madem şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorsunuz kii şahsen bende.. ama zararlı olduğunu düşündüğümden değil. Hamileliğimin başından itibaren tatlı birşey yiyemiyorum ve açlığa çok talimli olan ben kesinlikle aç kalamıyorum o yüzden sabah sabah şekerli su içemeyeceğim ve kısa da sürmüyor. Tatlı şeylerden çok tiksindim. O yüzden düzenli olarak açlık ve tokluk kan şekerimi takip etmeyi düşünüyorum. Tabii bunuda doktorumla konuşarak.. ama illaki yaptır derse tabiiki yaptırırım.

Ben doktora hastsyim diye gitmistim. İlac yazmak test yapilinca hamile oldugimu
ogrenmistim.. Tipki mide usutmesi gibiydi..ve hala devam ediyo.
zor oluyo ya hele çalışırken daha da zor ansızın gelio koşarak wc ye gidiom rezil durum yetişemesem daha rezil bi durum neyse tek bebeği iyi olsunda diyorum ne yapalım

bende aynı durumdayım doktorada dedim sağlıklı beslenemiyorum nasıl olacak diye fakat doktor bebek vitamini bu 3 ayda senden kullanır dedi çok susuz kalmadığın sürece sıkıntı olmaz dedi. zaten bebek bizim depodan kullandığı için biz bu kadar halsiz kalıomuşuz :) ama olsun ya tek o iyi olsunda :)

sürekli bulantıyı bastırsın diy
zor oluyo ya hele çalışırken daha da zor ansızın gelio koşarak wc ye gidiom rezil durum yetişemesem daha rezil bi durum neyse tek bebeği iyi olsunda diyorum ne yapalım
sürekli bulantıyı bastırsın diye kraker ve leblebi yiyorum öyle komik oluyor ki. ama iyice tiksindim de başka bi çözümü de yok.. biri için bu şekilde kendimden vazgeçeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. cok egoist biriydim ben.. ama bebeğim için iki aydır nelere katlanıyorum aklım olmuyor annelik böyle bişiymiş . daha gelmeden koruma başlıyormuşsun.

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım BETA HCG değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

neden bu kadar acele ediyorsun bi bekle adetin 1 hafta falan geçsin. Psikolojik olarakta etkileniyorsun bu şekilde. Sabret biraz bekle adet zamanın geçsin 1 hafta sonra yaparsın testlerini. İş yerimde de bi arkadaşım var her ay hamileyim galiba dedi dedi test yaptı en son 10 gün gecikti adeti koşa koşa doktora gitti sonuç,dış gebelik tamamen psikolojik. Yapma böyle kendini bu kadar kasma.. Umarım kalbine göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…