çalışan hamileler

Sabretmek gerek çok haklısın.. ama başımdan bir düşük geçtiği için korkuyorum.. ayrıca normalde de gebe kalmam pcos lu olmam sebebiyle zor olduğundan hem heyecanlı hem de tedirginim.. Allahım yar ve yardımcımız olsun..

adet günün geçmeyince idrarda çıkmaz . değerlerin daha düşük yani daha ilk haftalar.
adetin geçsin değer de zaten bin ve üzeri olacak . biraz bekle zor biliyorum.

10. haftamın içindeyim arkadaşlar daha iş yerime söyleyemedim...

s

söyleyince sıkıntı mı olur. yoksa çekindiğin için mi .

Söyleyince sıkıntı oluyor... Zam yapmamakla başlayabilirler 2015'te. Bizim maaşlar 20 gün içeride kalıyor yani ocak maaşını şubat 20'de alacağım. Şubat 20'den önce zaten söyleyemem bu durumda. E bir de işten çıkaracak personel aranıyorlar şu sıralar... Yani kendimi direk yem gibi atmış olurum önlerine...

Bende doktoruna söyledim çocuk değilsin ki iştah şurubu yazayım dedi banada aynını söyledi bebeğin yeri rahat senden besleniyor 3 ay sonra böyle giderse kötü dedi öf ya bu saat oldu anca tost yiyebildim :-(

o kötü ya .özelde olmanın dezavantajları ...
benimde şefle müdür konuştular yeni biri alınsın başka bölümden diye. geri dönüş olmadı da . önce yıllık izin sonra doğum izni alacam başlarının çaresine baksınlar.
geçen hafta üç gün kar tatili verdiler. biraz dank etmiştir benim gideceğim. iyi oldu.

Doğru çok haklısın.. Çok teşekkür ederim..
bide hamile olduğunu öğrenince burda takıldıysan gözüne ilk kimyasal gebelikler takılmıştır. ondan telaşlanmışsın galiba .. ama ben evham yaptığımla kaldım. eşimden başka kimse bilmediği için içimde hep acabalarla günler zor geçti... adet günüm düzensiz olduğu için iki üç güne bir idrar tahlili yaptım. işte evrak yazı kafa dağılıyor. evde de yemek temizlik falan vakit geçiyordu . sonra güzel sonuç...
içini ferah tut herkeste aynı şey olacak değil. hayırlısı

günaydın hanımlar.
iki gündür sabah bulantılardan sonra kan geliyor boğazımdan. midenin yeşil suyu geliyordu acı acı ...
doğum yapan arkadaşım kusmaya zorlamayla boğazın zorlandığı için yırtılma oluyor kan ondan geliyor dedi. korktum ..

ama 1 yılın dolduktan sonra hatta 2 ay deneme süresi oluyor dolduktan sonra hiçbirşey yapamazlar

Bende doktoruna söyledim çocuk değilsin ki iştah şurubu yazayım dedi banada aynını söyledi bebeğin yeri rahat senden besleniyor 3 ay sonra böyle giderse kötü dedi öf ya bu saat oldu anca tost yiyebildim :-(
Korkacak birşey yok ya ben ilk 3 ay aç gezdim. Öğle yemeğinde yarım tabak çorbayı zor içtim ne yediysem çıkarttım artık serum takacaklardı ama çok şükür geçti bebekte de hiç bir problem yok hatta gelişimi önden gidiyor. Önemli olan ilk 3 aydan sonra sağlıklı beslenmen. Şuan yaşayabilecek kadar yeseniz yeter çabucak geçiyor o günlerde

gece yatmadan birşeyler atıştırmaya çalış çok uzun süre aç kalıyorsun demekki o yüzden yeşil su çıkıyor bana da birkaç kere oldu sonra yedim yattım daha rahat kalktım sabahları normalde sarı safra çıkarıyordum bende yeşil çıkınca korkmuştum. Ayrıca evet boğazını çok zorladığın için kanıyor.

Canım ya inş geçsin bebişleri sağlıkla alalım kucağımıza

eşim akşam 7de gelir yemeğe otururuz..
ben 8 bilemedin 9 gibi uyuyup kalıyorum kanepede.
sabahtan altıda kalkıyorum mide napsın.

Bende aynıydım yaa Allah yardımcın olsun yemeği yerken uyukluyordum ama son zamanlar yatarken bi parça ekmek zeytin atıştırıp öyle yatıyodum. Şimdi geçti çok şükür darısı başına.

Bende aynıydım yaa Allah yardımcın olsun yemeği yerken uyukluyordum ama son zamanlar yatarken bi parça ekmek zeytin atıştırıp öyle yatıyodum. Şimdi geçti çok şükür darısı başına.
inşallah
hafta sonu biraz geç yattık. saat dokuz on gibi kahvaltılık atıştırdık. rahatsız etti oda sonra...

tatlım 2 gün geçmiş senin. benim 4 gün geçince pozitif çıkmıştı bi yeniden dene istersen

ama 1 yılın dolduktan sonra hatta 2 ay deneme süresi oluyor dolduktan sonra hiçbirşey yapamazlar

tatlım yapamamaları için hiçbir sebep yok. yani masamdan biri bir evrak alsa evrak kaybetmekten savunmamı isterler. hamile olduğu için çıkarmadık işten evraklardan dolayı çıkardık derler tazminatımı da vermezler istedikten sonra. ayrıca koca şirket grubu bu sene zam yapmamayı düşünmeye başladı. ben kendimi daha atak olarak gösterebilmeliyim ki zam alabileyim. şirketin sahibi bir aileyse devlet kurumu değilse herşeyi yapabilirler kuzum malesef

doğru söylüyorsun kafalarına koydularsa mutlaka bir kılıf da bulurlar. işi kitabına uydururlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…