çalışan hamileler

doğru söylüyorsun kafalarına koydularsa mutlaka bir kılıf da bulurlar. işi kitabına uydururlar...

aynen öyle kuzum. istemeleri yeterli. kısacası tamamen vicdanlarına kalmış bir durum. E bizim şirkette son zamanlarda doğum izni ve raporlu hastalıklar biraz birbirleriyle denk gelmeye başlayınca üsttekilerin tahammül sınırlarına ulaşıyor işlerin aksama konusu. Yani bana sıra geldiğinde sorun çıkma riski yüksek...

bizde işten çıkma olmuyorda sürgün gibi en yoğun yere görev dağılımında sallıyorlar. artık rüzgar nereye savurursa...

bizde işten çıkma olmuyorda sürgün gibi en yoğun yere görev dağılımında sallıyorlar. artık rüzgar nereye savurursa...

yok bizde öyle yapmıyorlar. seninkisi en azından daha iyiymiş hiç değilse sigortalı çalışan kalacağın benimkinden daha garanti :)

bulantılar ,kasık agrısı bel agrısı derken bunalımda başladı bende hani adet öncesi dönemlerimiz olurya aynen öyleyim bugün

merhaba arkadaşlar,
bende çalışan bir anne adayıyım
ne tuhaf gelior kendime bu sıfatı yakıştırmak anlatamamam .ama alışacağııımmm
neyse dün bir dizi tahlil yapmak için tüpler dolusu kanımı aldılar..ühü ühü ühüüü
neyse sonuçlara göre dün itibariylennnn beta hcg'em; 5700 ciwarı bişi
psikoljik midir bilmiorum ama acaip uykum gelior,ayrıca dün müthiş bir başağrısı yaşadım filan.doktor tawsiyesine uyarak çok su tüketmeye çalıştım ama tuwaletten de çıkamadım

Evet yaa insan tuvaletten çıkamıyor çok komik oluyor o hal bir de bizim tuvaletler için merdiven çıkmam gerekiyor ikide bi o korkutuyor beni :S

ama su içmeyi sakın bırakma. ben tuvaletler soğuk diye tuvalete çıkmamaya çalışıyordum bir ara tabi su da içemiyordum bu yüzden böbreklerim ağrımaya başladı. bebiş işçin katlan tatlım buna :)

Gunaydin herkese

Kizlar tek tarafli kasiginiza agri giriyor mu hic?
Dun ogleden beri ara ara agri giriyo bi kac saniye. Snra geciyo. Kontrolum cmt olacak. O gunu bekliyorum sormak icin

yoooo su içilecekkk şekerler..çünkü bebek düşme sebeplerinin başta gelen sebeplerinden idrar yolu enfeksiyonu. we ben çokkk yatkınımmm

bu arada bu kadar erken uyuklama normal mi?
dün eşime çok sıkıcı bir 9 ay bizi beklior dedim güldü.çünkü ben hoplayıp zıplayan, geç uyuyan bi tipken tw izlerken adamın üzerinde uyuyakalan bişi olacağa benzerim

yok bizde öyle yapmıyorlar. seninkisi en azından daha iyiymiş hiç değilse sigortalı çalışan kalacağın benimkinden daha garanti :)
şey ben memurum büyük bir soruşturma ya da yüz kızartıcı sucun olmayınca işten atılma olmaz. o yönden rahatız.

tatlım öyle oluyor da ben öyle olmaya başladım. işten eve eşim benden daha erken geliyor. halime alıştığı için ben gelmeden yemeği hazırlıyor sağolsun :) yedikten sonra ben direk yatağa giriyorum bizimki ikinci çocuğu unut dedi dün tabi dalga geçiyor ama canından beziyor tam anlamıyla

canım artık hiçbirşey eskisi gibi değil,, 1 yıl öncesine kadar çalıştığım bir işyeri oldu. İşten çıkan herkes abartmıyorum en az 15 kişi 2-3 sene fazla fazla çalıştığı saatler için geriye dönük dava bile açtılar.. ve fazla fazla da aldılar haklarını. sgk lı çalıştığın hiçbir işyeri seni hamileyken çıkaramaz.

walla canlarından bezsinler bir zahmet..bütün cefası bizim sefası onların olacak bu sürecin..oh armut piş ağzıma düş

tatlım 2 gün geçmiş senin. benim 4 gün geçince pozitif çıkmıştı bi yeniden dene istersen
anladım canım.. idrara gerek var mı yok mu bilemedim.. bi de açıkçası negatif çıkacak diye korkuyorum.. en son ki beta hcg mi dün yaptırdım.. sonuç 347,6.. sence hala şüpheli bir durum var mı gebelik konusunda? şu günlerdeki tavsiyeleriniz neler? Günde 1-2 bardak süt ve 1.5lt su tüketiyorum.. 1 tabak yoğurt yiyorum.. Allah korusun düşüğü önlemek için başka ne yapmalı??

iş kanununda düzenleme var ...
hamile olduğun için demiyor ki adamlar bi kılıf bulup çıkarıyor zaten.
hamile olarak çıkarmanın ne demek olduğunu onlar da biliyor kendilerini riske atar mı onlar anasının gözü..

Yediklerinle alakası olduğunu sanmıyorum ama ağır kaldırma, dinlenmeye çalış. Bir de hazır miden bulanmıyorken faydalı şeyleri (et, balık, sebze, meyve, süt, yoğurt, yumurta...) düzenli tüketmeye bak. 8. haftada içim bir kalktı bir daha çok sevdiğim halde balığı ağzıma süremedim

Doktor mide bulantıları tiksinmeler 14. hafta gibi biter dedi. Gerçekten de hepsi geçti. Gerçi benim çok ağır mide bulantılarım olmadı, azıcık içim kalkar gibi olunca beyaz leblebi yiyordum geçiyordu.

walla canlarından bezsinler bir zahmet..bütün cefası bizim sefası onların olacak bu sürecin..oh armut piş ağzıma düş

O yorgunluklar 3. aydan sonra geçiyor. İlk zamanlar şirkette saat 3 gibi gözlerim kapanır kafam düşerdi, eve gider gitmez bişiler atıştırır eşimi bazen hiç göremeden koltukta sızardım. Şimdi yine birlikte film izliyoruz, muhabbet ediyoruz, arkadaşlarımız geliyor, rahat rahat 12'ye kadar oturabiliyorum. Sabah da yataktan kazımıyorlar, çoğunlukla kendiliğimden kalkıyorum.

Yalnız aldığım vitaminlerin bu konuda katkısı çok önemli. Doktorum öğrenir öğrenmez decavit verdi hem mide bulantılarını azalttı, hem de yorgunluğumu. Bir keresinde vitamini içmeyi unuttum da eve sürünerek gittim :)
Siz de bir danışın doktorunuza belki vitamin verir, size de iyi gelir.

dün gittim doktora ilk.haftaya salı randewu werdi.bakalım daha doktorumdan da emin değilim.özeldende takip etsem mi?
siz nasıl bir yol izlediniz doktor konusunda?

ilk üç ay alınan vitamin takviyesi direk bebeği şişiriyormuş. genelde 4yada 5. aydan sonra duruma göre vitamin ya da kan hapı takviyesi veriliyor.

dün gittim doktora ilk.haftaya salı randewu werdi.bakalım daha doktorumdan da emin değilim.özeldende takip etsem mi?
siz nasıl bir yol izlediniz doktor konusunda?
ben devlete gidiyorum arkadaşım bir sene önce aynı doktora gitmişti. memnun kaldı . şimdilik bende memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…