çalışan hamileler

yarın doktor kontrolum var artık bi bebek şekli görürüz demi ultrasonda bu zamana kadar kese ve sadece atan bi kalp gördük :)

Ultrasonlar çok net görüntü veremediğinden çok ümitlenme bence. Benim doktorumun kullandığı son model iyi marka olmasına rağmen 12-13. haftalarda ancak gözümün aradığı bebek görünümünü alabildik.

Kayınvalideler hep mi aynı acaba? Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama benim annem ne yazık ki yanımda değil. Muhtemelen ben de kendim bakacağım. Evimle işim arası bir hayli uzun mesafe var -malum istanbul, bebeğimi birine emanet edip gönül rahatlığıyla işe gelemem sanırım.

Ben de bu düşüncelerle hayat bulabiliyorum ... Hiç değilse çocuğum benimle gurur duyacak onun istediklerini daha kolay alabileceğim diyorum...

Bebek zaten o zamanlarda insana asıl benziyor. Öncesinde bir kurbağayı daha çok andırıyor... Ama ben 8+1de kollarını hareket ettirdğini görmüştüm ki nasıl ağladığımı anlatamam...

Seni çok iyi anlıyorum. Evim antalyanın alanya girişinde işim korkuteli çıkışında.. Günde 1 saat tek yön yol çekiyorum rahatça.. Erkek anneleri genelde aynı. Yani benim kayınvalidem benim giyineceğim gelinliği ucuza getirip kendisine pahalı bir elbise almayı düşünebilen biriydi ben kayınvalide oluyorum erkek annesiyim giyinicem tabi dedi sustum kaldım. :S o yüzden bu mantalitede yetişmesini istemiyorum çocuğumun...

hadi ya çok heveslenmiştim ama neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz sıkıntı yok:)

Bebek zaten o zamanlarda insana asıl benziyor. Öncesinde bir kurbağayı daha çok andırıyor... Ama ben 8+1de kollarını hareket ettirdğini görmüştüm ki nasıl ağladığımı anlatamam...
inşallah bende yarın bir hareket bi kıpırtı görürüm ve sanırım bende dayanamaz aglarım :)

kesinlikle.. ama benim kv ile biraz sorunlar var. Aslında sorun olarak söylenmez ama şu ana kadar hamileliğimle ilgili tek kelime etmedi. Halimi hatrımı sormadı bile. Hadi kendimi geçtim bebekle ilgili birşey bile sormadı. Çok soğuk davranmaya başladı. O yüzden baksın istemiyorum.

Belki o da bebek başıma kalmasın diye bilerek ilgisiz davranıyordur :) bırakma zaten istemeyerek bakacağına hiç bakmasın

Belki o da bebek başıma kalmasın diye bilerek ilgisiz davranıyordur :) bırakma zaten istemeyerek bakacağına hiç bakmasın

Ya aslında geçen senelerde eşimin yengesi söylemişti bi çocuk yapın diye.. biraz borçlarımız vardı ev almıştık o yuzden ertelemiştik 1 kere yapın ben bakarım demişti. Bende istememiştim çocuk yapacağım zaman evde olacağım demiştim. Gerçi taşındıktan sonra daha da soğuk davranmaya baslamıştı ama kötü birşey yapmadık sonuçta ev almıştık aramızda 1 saatlik mesafe var. Herkes takdir etmişti ev aldık diye ama sağolsun soğukluk gösteriyor :) Ama hamile olduğumdan beri daha da soğuk. Ama kendisi bilir. Ben zaten onun başına bırakmayı düşünmüyordum.

E tatlım en güzel ilişki anne baba ve çocuk arasındaki ilişkidir. Yani aile ilişkisidir, çekirdek aile Belki de bunu fark etmiştir. Yani oğlu elden tamamen gitti bir bebek gelişiyle. Oğlu artık baba oluyor. Eşinin adını bilmiyorum ama X olsa, bir davetiyeye X ve ailesi yazıldığında artık eşin sen ve çocuğun olarak anlaşılacağı en çok bu dönemde kendisini hissettiriyor. Ama bence buna üzülme. Benim kv fazla ilgili mesela. Ben de bu ilgiden boğuluyorum. Geçen gün anneme görümcemle beni kıyaslamış beni daha çok sevdiğini söylemiş. Bu bence kesinlikle olmaması gereken bir düşünce ve kesinlikle geçmemesi gereken bir konuşmaydı. Ben 30 yıldır büyüttüğü kızından daha değerli olabiliyorsam o anne için bazı sorunlar vardır psikolojisinde diye düşünüyorum. Ayrıca üzerimde koca bir yük var gibi hissediyorum. Hoşuma gitmeyen herşeye gülümsemek zorunda kalıyorum. Ben kendim gibi olamıyorum. Ve bu da beni çok rahatsız ediyor. O yüzden tatlım eğer eşini sana karşı doldurmuyorsa bırak varsın ilgisiz olsun. Belki de en güzeli budur :)

Klasik E="sevgidelisi, post: 38903146, member: 536227"]merhaba kızlar benimde bir sorum var idrar testi yaptık sabah ve akşam iki tane ikisindede silik ten biraz koyu çizgi çıktı dün kan vermiştim sonucu bugün alıcam. ama dün başlayan ve hala devam eden kasığımda kasılma kramp tarzı ağrı oluyor korkuyorum gebeliğin ilk haflarında bu belirtiler normal mi ?[/QUOTE]
Kasik agrisi normal bazen seni iki buklum bile yapar... İlk sikayetlerden dir.

Çok doOTE="MiaChivas, post: 38921431, member: 641666"]E tatlım en güzel ilişki anne baba ve çocuk arasındaki ilişkidir. Yani aile ilişkisidir, çekirdek aile Belki de bunu fark etmiştir. Yani oğlu elden tamamen gitti bir bebek gelişiyle. Oğlu artık baba oluyor. Eşinin adını bilmiyorum ama X olsa, bir davetiyeye X ve ailesi yazıldığında artık eşin sen ve çocuğun olarak anlaşılacağı en çok bu dönemde kendisini hissettiriyor. Amaüzülme. Benim kv fazla ilgili mesela. Ben de bu ilgboğuluyorum. Geçen gün anneme görümcemle bekıyaslamış beni daha çok sevdiğini söylemiş. Bu bkesinlikle olmaması gereken bir düşüncekesinlikle geçmemesi gereken bir konuşmaydı. Ben 30 yıldır büyüttüğü kızından daha değerli olabiliyorsam o anne için bazı sorunlar vardır psikolojisinde diye düşünüyorum. Ayrıca üzerimde koca bir yük var gibi hissediyorum. Hoşuma gitmeyen herşeye gülümsemek zorunda kalıyorum. Ben kendim gibi olamıyorum. Ve bu da beni çok rahatsız ediyor. O yüzden tatlım eğer eşini sana karşı doldurmuyorsa bırak varsın ilgisiz olsun. Belki de en güzeli budur :)[/QUOTE]
Cok
Evet alti yillik egitim ama univ farki var .. Para basip okul bitirip doktor olan da var ....

Doğum daE="ZEYCANIM, post: 38904286, member: 483599"][QUTesekkur"MiaChivas, post: 38901156, member: 641666"]Tatlım devlet dairesinde çalışacaksan hakların var demektir :) o yüzden bence çok da takma bunu :)[/QUOTE]

6 ay değil tatlim doğum iznin 4 ay ...doğumdan önce sekiz hafta doğumdan sonra sekiz hafta . Aday olduğun içinde yillik iznin yok. Rapor hakkin hekimden aldigin yirmi gün tek seferde en fazla on gun . heyet raporu yirmi gün hakkin var . ama doğum iznindekileri de aday surene sayiyolar . ama dört ay bitince dönmek zorundasin.

Tesekkur ederim canim ama aday memur olunca izin haklarim.da pek olmuycakmis sanirim.
6 aydan sonra geri dönmem gerekliymis. Sizler nasil izin düşünüyorsunz[/QUOTE]
Dogum

Tesekkur ederim canim ama aday memur olunca izin haklarim.da pek olmuycakmis sanirim.
6 aydan sonra geri dönmem gerekliymis. Sizler nasil izin düşünüyorsunz

Aday memurlukta korkacak çok da birşey yok. Sonuçta devlet dairesindesin. Sadece 2 dudak arasından çıkacak kelimelere bakmıyor senin durumun. Aday memurluk daha çok hangi alanda verim alabiliriz senden hangi pozisyonda olmalısın onlara bakıyorlar denilebilir. Bence çok da korkma kuzucum bundan ve rahatına bak :)[/QUOTE]
Adayken bazi yerler ya da bazi müdürler

eziyet ediyor . iki lafinin biri adaysin ona gore oluyor . ayliktan kesme ve kademe ilerlemesinin durdurulması cezasi almadigin surece atilmazsin. Danistay kinama ve uyarmada atilmaya kaldirdi. ...
Kaç aylik memursun

Neden boyleler acaba... benimki de ne hayirli olsun dedi ne de kontrolleri ya da sagligini soruyor bebegin. Ustelik haftada bir kere goruyor beni. Bebek yokmus gibi davraniyor. Bebek icin simdiye kadar ldigi tek sey 40 mevlutunde dagitmak icin hediye.

Kizlar hic caninizi sıkmayin. Sizinki en azindan ilgi gostermiyormus. Benim KV. Nin bana ettiği laflari bi bilseniz. Görüşmeyi kestik okadar yani. Dertleri sorumluluk almamak. Şimdiden ayar veriyorlar benden bisey bekleme msji yani
Hic tinimda değil alirim ücretsiz iznimi bakarim evladima. Oğlunu yolamaz bu süreçte de kendi bilir

aynen.. ama yani benim ona karşı bi beklentim yok. en azından hayırlı olsun diyebilirdi. Ama kendisi bilir. Bizde ona göre davranırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…