yarın doktor kontrolum var artık bi bebek şekli görürüz demi ultrasonda bu zamana kadar kese ve sadece atan bi kalp gördük :)
Anlıyorum tatlım. Ben kayınvalidemin yetiştirişine pek de güvenmiyorum. Aşırı sevgi dolu olduğundan aşırı kucakçı ve şımarık biri olarak yetiştireceğini düşünüyorum. Benim kurallarımın tamamen dışında kalacak şekilde. Kendi annemin burada olmasına çok güveniyorum aslında. Ve bir de tabi maddi durum var. Zaten kıt kanaat geçiniyoruz sayılır işi bırakmak benim için tam bir hayal... Yoksa bir bebeğin bakıcı, babaanne, anneanne değil de anne ile büyümesi kadar güzel bişey olamaz...
MERHABA KIZLAR,
BENDE ÇALIŞAN ANNE OLACAĞIMMAALESEF 2,3 AYLIK BIRAKIP DÖNÜCEM.ÇÜNKİ BORCUMUZ ÇOK ÇOCUĞADA KAYNANAM BAKICAK İYİ KÖTÜ NE DESEM BİLMİYORUM BAZEN TANIYAMIYORUM. AMA AKLIMA ŞU GELİYOR HEMEN BİTEK BENİMKİ DEĞİL DİYORUM BİRDE İLERDE BENİMLE GURUR DUYMASI İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLMEM İYİ Bİ HAYATI İÇİN MEVBURUM ÜZÜLÜYORUM AMA MECBURUM
Ultrasonlar çok net görüntü veremediğinden çok ümitlenme bence. Benim doktorumun kullandığı son model iyi marka olmasına rağmen 12-13. haftalarda ancak gözümün aradığı bebek görünümünü alabildik.
Kayınvalideler hep mi aynı acaba? Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama benim annem ne yazık ki yanımda değil. Muhtemelen ben de kendim bakacağım. Evimle işim arası bir hayli uzun mesafe var -malum istanbul, bebeğimi birine emanet edip gönül rahatlığıyla işe gelemem sanırım.
Meraba kizlar hepinize kolay saglikli ve huzurlu hamilelikler dilerim.
Sizce hamileyken calismak çok zor mu gercekten.
Bende atama bekliyorum saglik bak.dan olursa iki uç ay sonra caliscam mecburen. Biraz gözüm korkuyor acikcasi[/
ay canım çok zor oluyor çalışmak hafta sonları evdeyken daha rahat.
özellikler sabah kalkmak zulüm yataktan kazınıyorum . mide bulantısı nedeniyle her gün yarım saat gecikiyorum ki şefim çok dakik biri göz ucuyla bakıyor odaya girerken...
bulantın olunca bırakıp gidemiyorsun bazen ...hergün arada takılırdım burda bugün anca bu saatte açabildim. koşturmaktan canım çıkıyor.
zaten hamileliğin getirdiği yorgunluk ve halsizlik var bide iş yoğunluğu çok zor...
ama işinde olsun tatlım . ilerisini de düşünmek lazım . özellikle bebeğin geleceği için
inşallah ataman olur hayırlısıyla . bebeğin sana uğur getirir.
hadi yaUltrasonlar çok net görüntü veremediğinden çok ümitlenme bence. Benim doktorumun kullandığı son model iyi marka olmasına rağmen 12-13. haftalarda ancak gözümün aradığı bebek görünümünü alabildik.
inşallah bende yarın bir hareket bi kıpırtı görürüm ve sanırım bende dayanamaz aglarım :)Bebek zaten o zamanlarda insana asıl benziyor. Öncesinde bir kurbağayı daha çok andırıyor... Ama ben 8+1de kollarını hareket ettirdğini görmüştüm ki nasıl ağladığımı anlatamam...
Anlıyorum tatlım. Ben kayınvalidemin yetiştirişine pek de güvenmiyorum. Aşırı sevgi dolu olduğundan aşırı kucakçı ve şımarık biri olarak yetiştireceğini düşünüyorum. Benim kurallarımın tamamen dışında kalacak şekilde. Kendi annemin burada olmasına çok güveniyorum aslında. Ve bir de tabi maddi durum var. Zaten kıt kanaat geçiniyoruz sayılır işi bırakmak benim için tam bir hayal... Yoksa bir bebeğin bakıcı, babaanne, anneanne değil de anne ile büyümesi kadar güzel bişey olamaz...
kesinlikle.. ama benim kv ile biraz sorunlar var. Aslında sorun olarak söylenmez ama şu ana kadar hamileliğimle ilgili tek kelime etmedi. Halimi hatrımı sormadı bile. Hadi kendimi geçtim bebekle ilgili birşey bile sormadı. Çok soğuk davranmaya başladı. O yüzden baksın istemiyorum.
Belki o da bebek başıma kalmasın diye bilerek ilgisiz davranıyordur :) bırakma zaten istemeyerek bakacağına hiç bakmasın
Tatlım sonucunu çok çok çok merak ediyorum :)inşallah bende yarın bir hareket bi kıpırtı görürüm ve sanırım bende dayanamaz aglarım :)
kesinlikle.. ama benim kv ile biraz sorunlar var. Aslında sorun olarak söylenmez ama şu ana kadar hamileliğimle ilgili tek kelime etmedi. Halimi hatrımı sormadı bile. Hadi kendimi geçtim bebekle ilgili birşey bile sormadı. Çok soğuk davranmaya başladı. O yüzden baksın istemiyorum.
Evet alti yillik egitim ama univ farki var .. Para basip okul bitirip doktor olan da var ....Yani bebeği şişirse doktor neden versin ki? Bence bu mantıklı değil sonuçta bu insanlar 6 yıllık bir eğitim ardından uzmanlıkları tus vs derken hepimizden kat kat fazla eğitim alıyorlar ve doktorların çoğu bunu öneriyor. Bu sebeple bebeğe zarar verecek bişey olduğunu sanmıyorum ben :S
Tesekkur ederim canim ama aday memur olunca izin haklarim.da pek olmuycakmis sanirim.
6 aydan sonra geri dönmem gerekliymis. Sizler nasil izin düşünüyorsunz
Neden boyleler acaba... benimki de ne hayirli olsun dedi ne de kontrolleri ya da sagligini soruyor bebegin. Ustelik haftada bir kere goruyor beni. Bebek yokmus gibi davraniyor. Bebek icin simdiye kadar ldigi tek sey 40 mevlutunde dagitmak icin hediye.
Neden boyleler acaba... benimki de ne hayirli olsun dedi ne de kontrolleri ya da sagligini soruyor bebegin. Ustelik haftada bir kere goruyor beni. Bebek yokmus gibi davraniyor. Bebek icin simdiye kadar ldigi tek sey 40 mevlutunde dagitmak icin hediye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?