Özel sektördeyim tatlım. Ben yurtdışında okudum. Diplomamın denkliği için yök e başvurucam daha sonra dava süreci başlayacak derken zaten 1 yıl geçecek. Kpss hazırlan gir... Yani benim için çok uzun bir süreç ne yazık ki.. Keşke memur olsaydımKismet iste canim hakkimizda hayirlisi olsun.. ozel sektorde misin devlette mi
ay aynı bende o durumdayım ailem yanımda değil ama iş yerindekiler . tamam sevgiden yapıyorlar sağolsunlar ilgileniyorlar ama abarttıklarının farkında değiller.Çok şanslısın, keşke benim annem de yakınımda olsaydı. Annem öğretmen, onun kadar ilgili ve işini severek yapan çok az öğretmen var. Eminim benim çocuğuma da herkesten iyi bakar, eğitirdi ama ne yazık ki farklı şehirlerdeyiz ve annem hala çalışıyor emekli olmadı
Kayınvalideme bebeğimi emanet etme düşüncesi kabus gibi işimi bırakmayı göze alabilirim o kadar yani. Aslında çok iyi bir insan, kültürlü, eğitimli biri ama kafa yapısı bana tamamen ters. Çok bilmiş biri değilim ama artık hiç bir şey 40 yıl önceki gibi değil, bu zamanı en iyi bilen bizleriz, çocuğumuzu da en iyi biz yetiştiriz. Kayınvalidem de kayınpederim de torun delisi çok istiyorlar ve görümcemin çocuğu olmamış bu zamana kadar. Benim bebeğim olana kadar önce onun ki olsun diye çok dua ettim ama olmadı. Şimdi ilk torun korkunç şımartılacak ve ben şımarık çocuklardan nefret ederim. Hep dua ediyorum ne olur şımarık ve çok bilmiş bir kızım olmasın, aklı başında, söz dinleyen bir kızım olsun diye. Kayınvalidem bakarsa bu kesin olmayacak. Çok ilgili sağolsun ama ben ilgiden çok bunaldım ve herkesin onu yeme bunu ye şunu yapma bunu yap demesinden de sıkıldım.
Alıp başımı (göbeğimi) gidesim var :)
bende senle aynı fikirdeyim bir bebege en iyi annesi bakar :) yani biz imkanlar ne getirir bilmiyorum anneme güvenim tam fakat yinede inşallah bebegimi kendim büyütme fırsatım olur.
Seni öyle iyi anlıyorum ki... Benim görümcem bana harika bir insan gibi geliyor. Onu apayrı seviyorum. Ama benim bir de kayınpederim düşünmeden konuşan ve çok konuşan biridir. Kendi babam ise çok az konuşur. Eğer seninle ilgili değilse senin yanında bahsetmez bir konudan, seninle paylaşmaz. Benim ailemde şu vardır, eğer bana biri bir sır vermişse ve ben bunu annem ablam ya da babamla paylaşırsam bana çok kızarlar. Sana güvenilmiş derler. Yani ben böyle öğrendim böyle yaşıyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de hayatımda görmediğim kadar dedikodu yapıyorlar. Bir de bazen öyle laflar ediyorlar ki farkında değiller kendilerini üstün görür gibi konuşuyorlar.. Birgün sabrım taşacak, ağzımı açıcam olan benim evliliğime olacak. Bilmiyorum... Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.
valla dün doktorum dayanamazsan 1 tane minoset iç dedi akşam dayanamadım içtim ama banamısın demedi azcık bile kesmedi gece yine uyandım ağrıdan uyuyamadım dahada. bugünde doktor çağırmıştı kan testi istemişti pazar 145 bugün 301 çıktı gayet güzel dedi ama ultrasonda kese bile yok haftaya çarşamba gel keseyi görürüz dedi bakalım hayırlısı :)ağrı kesici almamak en iyisi .
bazen yürürken öyle ağrıyor ki oracıkta oturasım geliyordu.
fazla hareket etmemeye dikkat et. ani hareketlerden kaçın yüksek yerlere uzanma.
ben söylemeden doktor söylemişti kasık ağrıların olur normal diye
Degerin binlere cikinca kese gorunur.valla dün doktorum dayanamazsan 1 tane minoset iç dedi akşam dayanamadım içtim ama banamısın demedi azcık bile kesmedi gece yine uyandım ağrıdan uyuyamadım dahada. bugünde doktor çağırmıştı kan testi istemişti pazar 145 bugün 301 çıktı gayet güzel dedi ama ultrasonda kese bile yok haftaya çarşamba gel keseyi görürüz dedi bakalım hayırlısı :)
şu ağrılarım geçse rahatlıycam birde şu uyku bastırmasa daha iyi olucak
bende aynı şekilde tiksindiğim için fırçalayamazdım.Evet diş ağrısı hiçbirşeye benzemiyor, ben başlarda dişlerimi fırçalayamıyordum bile. Fırçayı ağzıma götürdüğüm an çıkarıyordum hemen kusuyordum. Diş ipi ve gargara ile idare ettim çok şükür hiçbirşey olmadı şimdiye kadar. Umarım böyle devam eder.
Ben artıdan hiçbişey kullanmadım ne diş ipi ne gargara ama dişlerimde henüz hiç sorun olmadı ...İnşallah böyle sürer..Evet diş ağrısı hiçbirşeye benzemiyor, ben başlarda dişlerimi fırçalayamıyordum bile. Fırçayı ağzıma götürdüğüm an çıkarıyordum hemen kusuyordum. Diş ipi ve gargara ile idare ettim çok şükür hiçbirşey olmadı şimdiye kadar. Umarım böyle devam eder.
kızlarr ben aldığım kiloları aynen geri vermişim sanırım bu bulantılardan oldu
ilk üç ayda kilo almamak ya da vermek normalmiş ..kızlarr ben aldığım kiloları aynen geri vermişim sanırım bu bulantılardan oldu
merhabamerhabaa kızlaarrr
uzun zamandır uğrayamadım topiğe nasılsınız
bebişler de iyidir inşallah
-bende gebeliğimi devlette yaptırdığım testle öğrendim ilk ultrasona da orda girdim ama eşimi içeri almadı doktor yasak dedi ne kadar saçma babası göremezmiş bebeğimizi o kadar kızdım ki anlatamam...bi daha da gitmedim zaten özele devam ediyorum şimdi en azından ilgi alaka yerinde babası da bebişinide görebiliyor :)ben devlete gidiyorum arkadaşım bir sene önce aynı doktora gitmişti. memnun kaldı . şimdilik bende memnunum.
özel sektörde çalıştığım dönemde yoğunluktan canımın çıktığını bilirim çocuğum o dönemde olsaydı ne yapardım nasıl başa çıkabilirdim bilmiyorum çok şükür şimdi devlet memuruyum masa başı çalıştığım için sıkıntım yok beden yorgunluğu söz konusu değil biraz kafa yorgunluğu oluyor sadece :) 8-5 saatleri de çok iyi...izin sorunu yok sosyal hakları daha çok...kısacası atanmaktan korkma hatta biran önce atan işine gücüne başla canım...Hakkında hayırlısı olsun inşallah...Meraba kizlar hepinize kolay saglikli ve huzurlu hamilelikler dilerim.
Sizce hamileyken calismak çok zor mu gercekten.
Bende atama bekliyorum saglik bak.dan olursa iki uç ay sonra caliscam mecburen. Biraz gözüm korkuyor acikcasi
benimde oluyor canım ansızın saplanıp çabucak geçiyor çok şükür genellikle sağ kasığımda oluyor.normalmiş rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş...Gunaydin herkese
Kizlar tek tarafli kasiginiza agri giriyor mu hic?
Dun ogleden beri ara ara agri giriyo bi kac saniye. Snra geciyo. Kontrolum cmt olacak. O gunu bekliyorum sormak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?