Tatlım link bulabilirsen paylaşabilir misin? Benim çok zamanım olmuyor alışverişe çıkmaya ancak internetten bakabiliyorum :S Söylediğin tarzda görmemiştim ama güzel fikir çok teşekkür ederim :)[/QUO
geçen bi kaç sitede gördüm bakayım bi
Ya ben söyleyemem işte şubat 21'e kadar saklamak zorundayım. Offff.... Karnım baya çıktı. Üstümde montla duruyorum nolur nolmaz anlaşılmasın diye...
31.haftadan sonra izin alınıyor diye biliyorum sen biraz daha çalışıp doğum sonrası kullanacan herhalde.32.hafta bitiyor. artık işe gelmek o kadar zor ki..
zor kalkıyorum iki adım yürümek bile zor geliyor.. çok kilo almama rağmen.
KIZLAR FARKLI HAFTALARDA İZNE ÇIKANLARI OKUYORUM
KANUNEN NORMALDE HANGİ HAFTAMIZDA İZNE ÇIKABİLİYORUZ
Merhaba kızlar bende şimdi memurum . Fakülte bitti.uzun yıllar işsiz kaldım . Bunalımdayım resmen ,sonra güç bela özel bir şirkette iş buldum . İş ortamım çok kötüydü . Maaşı azdı.yaptupımız işe göre prim alırdık. Arkadaşlar desen nedendir bilmem kimse kimseyi hiç mi istemez.gençsin o göE batar, iyi niyetli neşelisin ona takarlar,güZel şıkır şıkır giyinşrsin o na gıcık olurlar,birine ufacık bişeui anlat hemen patronların haberi olur.yalanlar, seni kullanmalar, zar zor,KPSS girdim,mülakatlı olanların hepsinden elendim, hiç referansım yoktu.b kadrodan puanla aradım sonunda , tüm özel sektör böyle diyemem, şimdi memurum ama insan her ortamda aynı, hiç anlamıyorm, kıskançlık almış başını, çekememezlik,iyi niyetli insan çok az kızlarsayımızda fazla,
Nüfus o kadar çok ki , işveren seri daimi nefes bile almadan çalışacak birilerini arıyor, sen Hastamısın çık yenisi, sen gebemisin çık diğeri , o kadar çok ki çalışmak için sıra bekleyen, yazılarınızı okuyunca özellikle özel sektör yollarım geldi aklıma, bazan bir cümleyi günlerce takar sabaha kadar uyuyamazdım.
32. haftayı doldurduğun andan itibaren izne çıkmaya hak kazanıyorsun .
teşekkürler kızlar32. haftada çalışmak isteyenler için çalışabilir raporu alınıyor. 37. haftaya kadar çalıştıktan sonra son 3 haftada yani 37.haftada işten ayrılıyoruz.
bu c.tesi günü (31/01/2015) 32.hafta raporumu alacağım. 07/03/2015 tarihinde doğum öncesi yasal iznime ayrılacağım. doğum öncesi 8 hafta + doğum sonrası 8 hafta =16 hafta olan doğum iznine göre, son 3 haftaya kadar çalışınca, çalışılan 5 hafta doğum sonrası eklenecek yani 13 hafta ve 3 hafta içinde doğum yapınca kalan sürede eklenecek.
özel sektör hala aynı malesef ve böyle denetimsiz giderse değişeceğini de zannetmiyorumMerhaba kızlar bende şimdi memurum . Fakülte bitti.uzun yıllar işsiz kaldım . Bunalımdayım resmen ,sonra güç bela özel bir şirkette iş buldum . İş ortamım çok kötüydü . Maaşı azdı.yaptupımız işe göre prim alırdık. Arkadaşlar desen nedendir bilmem kimse kimseyi hiç mi istemez.gençsin o göE batar, iyi niyetli neşelisin ona takarlar,güZel şıkır şıkır giyinşrsin o na gıcık olurlar,birine ufacık bişeui anlat hemen patronların haberi olur.yalanlar, seni kullanmalar, zar zor,KPSS girdim,mülakatlı olanların hepsinden elendim, hiç referansım yoktu.b kadrodan puanla aradım sonunda , tüm özel sektör böyle diyemem, şimdi memurum ama insan her ortamda aynı, hiç anlamıyorm, kıskançlık almış başını, çekememezlik,iyi niyetli insan çok az kızlarsayımızda fazla,
Nüfus o kadar çok ki , işveren seri daimi nefes bile almadan çalışacak birilerini arıyor, sen Hastamısın çık yenisi, sen gebemisin çık diğeri , o kadar çok ki çalışmak için sıra bekleyen, yazılarınızı okuyunca özellikle özel sektör yollarım geldi aklıma, bazan bir cümleyi günlerce takar sabaha kadar uyuyamazdım.
canım seninki de zor saklamak ama iş arkadaşın anlamş sormuş ya geçen.. e sen ilerde söyleğinde yalan söylediğin anlaşılmıcak mı neden sakladın diye.. ne demeyi düşünüyosun o zaman daha zor duruma düşmez misin?
Hem de nasıl canım, ama maalesef özel de o kadar çok kalifiye, kaliteli cv si süper yabancı dil bilgisi falan , Bir çok niteliksşz insan alınıyor kamuya, anlamış değilim.memuriyet gerçekten çok rahat ama herkes memur olamaz ki,biz güç bela iş bulduk, özelde de orta düzeyde iş bulmak neredeyse imkansız,çocuklarımız ne olacak ben onu düşünüyorum, onlar daha bakıyorum, ilk okulda birbirleriyle yarışıyor, birbirlerini istemiyor, sistem böyle oldu, emeklilik yaşı zaten 65 nüfus çok ...millet birbirini yicek yakında iş için ,birde test sınavlarının yerini yazılı alacakmış, hemde bizim ülkemizde, hiç objektif olacağına inanmıyorum,bende 9 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra memurum oldum. 6 yıldır.....işten çıkarılma korkusu, sürekli birileri ile yarışma çatışma telaşı olmadan..
hamilelikte, hamilelik sonrasında bile büyük rahatlık. hangi özel şirket yarım gün süt iznine izin verir hemde 6 ay.. hangi özel şirket hamilelik sonrası aylarca izin ve rapor kullanmaya müsade eder.. özel sektörün sıkıntılarını bildiğim için sıkıntıları anlayabiliyorum.
http://m2.tozlu.com/k-kategori-28.h
Telefondan link kopyala yapistir yapamiyorum beceremedim....tozlu giyim de panco pelerin kisminda var ..fiyatları da uygun tam bu mevsime uygun şeyler var . karnim ciksin bende alacam. Gobegim acik gezmemek için.
teşekkürler kızlar
ben inşallah 32. haftamda çıkacağım izne çünkü izinlerim bitince geri dönmeyeceğim işe
boş yere çalışmıyım
bizim maaşlara zamlar da fazla mesai olarak gösteriliyor. sigortadan kısıyorlarözel sektör hala aynı malesef ve böyle denetimsiz giderse değişeceğini de zannetmiyorum
örneğin kıskançlıklar çekememezlikler bizde de var
veya resmi tatillerde çalıştırıyrlar ama muhasebede bordronda izinli gösterip çalıştığımız parayı bize vermiyorlar böyle işte bunlar canım
EVET BEN ÇALIŞMAMAYI TERCİH ETTİMSen şanslıymışsın kuzum :)
EVET BEN ÇALIŞMAMAYI TERCİH ETTİM
İKİNCİ ÇOCUK OLACAK BENİM KENDİM BAKMAK İSTİYORUM İLERDE BELKİ ÇALIŞIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?