inşallah canım inşallahAllah hepimize bu şansı sunar inşallah :)
günaydıngünaydın çalışan anneler bu cumartesi nöbet günüm sıcacık yatağımdan çıktım geldim varmı bana eşlik edenler :)
yok canım ben turizm sektöründeyim ayda 1 cumartesi nöbet oluyor böyle benim hesapta yarım gün diye kakalıyorlar ama saat 4 te çıkıyoruz :)günaydıneva08
sağlık sektöründe misin benim eşimde sağlıkçı bugün nöbette bende tam gün çalışıyorum malesef
ayakta uyuyorum şuan
saat 4 den sonra tam güne ne kalmış ki bi alemler yayok canım ben turizm sektöründeyim ayda 1 cumartesi nöbet oluyor böyle benim hesapta yarım gün diye kakalıyorlar ama saat 4 te çıkıyoruz :)
tatlım hamilelere nöbet yasak değil mi?günaydın çalışan anneler bu cumartesi nöbet günüm sıcacık yatağımdan çıktım geldim varmı bana eşlik edenler :)
doktor ultrasyona göre söylüyor oda gelişimine göre tarih veriyor.İnternettekiler yada telefondaki uygulamalar fazla hesaplıyor. İnternettekine göre 5 gün fazla ama doktor bugün tam 8 haftalık dedi.. Yani 5 gün çık doğru sonuç çıkıyor.
son adet tarihinden hesaplıycaksın internette otomatik hesaplayıcılar var son olduğun adetin ilk gününü yaz o hesaplar
canım şuan sen 6 + değilsin zaten 5+ sın bu yüzden 6 haftalık görünüyor 4. haftada kesenin görünmesi imkansız anca 5+ ya girdiğinde keseyi görebilirsinizyaptım orda 6 haftalık gorunuyor ama doktor dun 4 5 hafta arası dedı ve sadece keseyı gorebıldık dun celişkili bı durum
slm kızlar bır sorum olacaktı ben yenı hamıleyım ama kac haftalıkoldugunu nasıl hesaplıycagımı bılmıyorum bılgısı olan var mı
canım şuan sen 6 + değilsin zaten 5+ sın bu yüzden 6 haftalık görünüyor 4. haftada kesenin görünmesi imkansız anca 5+ ya girdiğinde keseyi görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?