çalışan hamileler

günaydın çalışan anneler bu cumartesi nöbet günüm sıcacık yatağımdan çıktım geldim varmı bana eşlik edenler :)

günaydın çalışan anneler bu cumartesi nöbet günüm sıcacık yatağımdan çıktım geldim varmı bana eşlik edenler :)
günaydın eva08
sağlık sektöründe misin benim eşimde sağlıkçı bugün nöbette bende tam gün çalışıyorum malesef
ayakta uyuyorum şuan

günaydın eva08
sağlık sektöründe misin benim eşimde sağlıkçı bugün nöbette bende tam gün çalışıyorum malesef
ayakta uyuyorum şuan
yok canım ben turizm sektöründeyim ayda 1 cumartesi nöbet oluyor böyle benim hesapta yarım gün diye kakalıyorlar ama saat 4 te çıkıyoruz :)

yok canım ben turizm sektöründeyim ayda 1 cumartesi nöbet oluyor böyle benim hesapta yarım gün diye kakalıyorlar ama saat 4 te çıkıyoruz :)
saat 4 den sonra tam güne ne kalmış ki bi alemler ya

aynen valla 2 saat için yarım gün diyolar hayrına 2 saatde çalışılır yani :))

canım bizde böyle malesef yasak falan çok takan bi firma değiliz malesef özel sektör olunca e bide turizm olunca hafta sonu tatil yok deseler bile yapıcak bişey olmuyor olsun bunada şükür en azından 5 haftada 1 gidiyorum :)

slm kızlar bır sorum olacaktı ben yenı hamıleyım ama kac haftalıkoldugunu nasıl hesaplıycagımı bılmıyorum bılgısı olan var mı

son adet tarihinden hesaplıycaksın internette otomatik hesaplayıcılar var son olduğun adetin ilk gününü yaz o hesaplar

İnternettekiler yada telefondaki uygulamalar fazla hesaplıyor. İnternettekine göre 5 gün fazla ama doktor bugün tam 8 haftalık dedi.. Yani 5 gün çık doğru sonuç çıkıyor.

İnternettekiler yada telefondaki uygulamalar fazla hesaplıyor. İnternettekine göre 5 gün fazla ama doktor bugün tam 8 haftalık dedi.. Yani 5 gün çık doğru sonuç çıkıyor.
doktor ultrasyona göre söylüyor oda gelişimine göre tarih veriyor.

son adet tarihinden hesaplıycaksın internette otomatik hesaplayıcılar var son olduğun adetin ilk gününü yaz o hesaplar

yaptım orda 6 haftalık gorunuyor ama doktor dun 4 5 hafta arası dedı ve sadece keseyı gorebıldık dun celişkili bı durum

bu hesaplama biraz karışık alttaki takvimde şuan ben 6+2 yim yani 7 haftalık ve kese boyutum gebelik haftamla aynı gidiyormuş

merhaba, internetteki hesaplayıcı ile dr un hesaplaması aynı veriyor.

yaptım orda 6 haftalık gorunuyor ama doktor dun 4 5 hafta arası dedı ve sadece keseyı gorebıldık dun celişkili bı durum
canım şuan sen 6 + değilsin zaten 5+ sın bu yüzden 6 haftalık görünüyor 4. haftada kesenin görünmesi imkansız anca 5+ ya girdiğinde keseyi görebilirsiniz

bir hafta ileri geri olması normal . döllenmeyle alakalı.
ultrasyonda yazanı dikkate al.
son adet gününden hesaplayınca doğum zaten bir hafta erken yada ileri oluyor demişti doktor bana.
doktor aksi bi durum söylemedikçe evham yapmana gerek yok.
sıkıntılı bir durum olsa doktorun söylerdi. üzme tatlı canını .

hanımlar çatlak önleyici krem mustelanın piyasa fiyatı 80 tl nette 60 tl ye de var .
ikili olarak 120 tl ye de satılıyor.
aklınızda olsun kullanmak isteyen varsa . nette baktım en çok bu krem önerilmiş bloglarda yazan hamileler arasında.

canım şuan sen 6 + değilsin zaten 5+ sın bu yüzden 6 haftalık görünüyor 4. haftada kesenin görünmesi imkansız anca 5+ ya girdiğinde keseyi görebilirsiniz

imkansız değil ben 4 haftada keseyi gördüm 5 haftada bebeği de gördüm hatta kalp atışını bile dinledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…