senin bebiş hızlıymış.imkansız değil ben 4 haftada keseyi gördüm 5 haftada bebeği de gördüm hatta kalp atışını bile dinledim..
son adet gününden bugüne kaç hafta kaç gün olduğunu hesapla tatlım
erken döllenmelerde görülme ihtimali olabilir ama herkezde olan bişey değil arkadaşınki geç döllenme gibi gözüküyor doktor 4/5 hafta dediyse. ben 7. haftamdayım normal döllenme olduğu halde kesemizi 6. haftamda görebildim sen hesapla işte.imkansız değil ben 4 haftada keseyi gördüm 5 haftada bebeği de gördüm hatta kalp atışını bile dinledim..
erken döllenmelerde görülme ihtimali olabilir ama herkezde olan bişey değil arkadaşınki geç döllenme gibi gözüküyor doktor 4/5 hafta dediyse. ben 7. haftamdayım normal döllenme olduğu halde kesemizi 6. haftamda görebildim sen hesapla işte.
tabiki değişir canım herkez bir değil bende o kadar erken görebilseydim keşke :)Yok tatlım malesef erken döllenme falan değil hatta ovulasyon dönemim olması geekenden daha geç bir dönem. Ama demek istediğim şu ki kişiden kişiye göre değişebiliyor bu tür şeyler.
tabiki değişir canım herkez bir değil bende o kadar erken görebilseydim keşke :)
kızlar cok karısık ıslermıs bunlar ya bana doktor 4/5 dedı ama bunu soyledıgı gun keseyı gorduk cok sukur ben dogumu hesaplamaya alısıyorum ama olmuyor en ıyısı bır dahakı gıdısımde daha ayrıntılı ogrenıyım
olsun bekliycez mecbur ama işte bu kısmınıda bi geçseydikte rahatlasaydık :)Yaa emin ol sadece daha uzun süre boyu merak çekecektin tatlımşu 14 ağustos bir gelse de rahatlasam diyorum o andan beri
senin bebiş hızlıymış.
bende 1 haftalıkken öğrendim. değerim 13 çıkmıştı.Tatlim evet benimki hizli cikti daKayra19 a ne diceksin 4-5 gunlukken hamile oldugunu anlamis ben 3haftalikmis anladigimda sonra zaten kendim test yaptim biseylerin farkli oldugunu gorunce. Brnim normalde goguslerim hic agrimaz ama agrimaya baslayinca test yaptim sonra kan testi iste :)
hııı yaramazın gelsin bu günlerini ararsın.vallaha ben ne kadar zaman geçse de kuzum doğmadan rahat etmicem sanırsamsürekli halim şöyleydi:
1. sanırım hamileyim. Test yapmalıyım. Testi beklerken 3dk ömrümden ömür gitti
2. ya yanlışsa idrar testi. hastaheneye gitmeliyim. randevu sıram gerelene kadar öldüm dirildim
3. ee bebişi ne zaman görcem hemen göremez miyim? Kese var dedi bebişi görmek için erken o yüzden e iyi bi sonraki randevuya kadar zaman geçti sonunda. bebişi gördüm 0.4mm civarında. yaa çok minik ben bunu nasıl mıncıklıcam stresii
4. kalp atışlarını da dinledim Allahım bu bir mucize o an zaman dondu!
5. ya ne zaman büyüycek biran önce eli kolu oluşsun zaman geçmiyor
6. ee kanamalarım var dr yardım et bebeğime bişe mi oldubebek yer yapıyormuş meğerse sadece
7. 12haftalık olduğunda 75gr civarında olduğunu öğrendim bnimki ya küçük kalırsa korkusu
8. bebek hareket ediyor inanmıyorummm bu gerçek mi diye heyecandan ablamın eli yerine göğsünü sıkmışım doktorda
9. kız mı erkek mi 3 aydan sonra öğreniliyormuş ben nasıl sabretçem dr bişe söyle
10. 11+3 dr kız dedi ama değişebilir bu dönem daha erken dönem dedi ohhh dedim hep kız istiyordum
11. ee kız mı erkek mi olcak ya değişirse
12. yaaa ikili test ne zaman vercek biran önce olsun da cevabını alayım stresi
13. test yapıldı ense normal kan testi hala bekleniyor
Benim paso stres yani merakla heyecanla geçiyor baştan sona hamileliğim
babası benden beter kuzum sen ne diyorsun
hııı yaramazın gelsin bu günlerini ararsın.
yaa herşey olacağına varır kendini bu kadar stres yapma ki . sonra bu huyun bebişe geçer .vay o babaya sonra başında iki tane stres abidesi...
babası benden beter kuzum sen ne diyorsunhiç belli etmiyor ama aşırı stres yapıyor anlıyorum ben geceleri uyuyamıyor doğru dürüst artık :)
ooffffffff yazık o bebişe ya ...babası benden beter kuzum sen ne diyorsunhiç belli etmiyor ama aşırı stres yapıyor anlıyorum ben geceleri uyuyamıyor doğru dürüst artık :)
ooffffffff yazık o bebişe ya ...
napıcak sizin elinizde..
ama doğsun hayırlısıyla rahatlarsınız ikinizde. gözünüz görür en azından.
hayırlısıyla inş.Ben de öyle düşünüyorum. Bi doğsa bi sarılsam bütün dünya duracak, bütün sorunlar bitecek sanki... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?