Tatlim evet benimki hizli cikti daKayra19 a ne diceksin 4-5 gunlukken hamile oldugunu anlamis ben 3haftalikmis anladigimda sonra zaten kendim test yaptim biseylerin farkli oldugunu gorunce. Brnim normalde goguslerim hic agrimaz ama agrimaya baslayinca test yaptim sonra kan testi iste :)
yaa sorma göğüslerim normalde ağrımaz benim, ordan anladım.
aynen ya göz kapaklarım cebelleşiyor resmenmemurlara yinemi tatil yoksa ? :)) özel sektörüz işçisin sen işçi kal modunda devam :) off evde olmak vardı şimdi çok uykum var
düşünün birde ben çalışıyorum remi tatillerde böyle özel tatillerde hiç insafı yok bu patronların yahuaynen ya göz kapaklarım cebelleşiyor resmenallahtan bizim burda tatil yok daha çok zoruma giderdi
hayırlı olsun gözün aydın.çok şükür bebegımın ne kadarlık oldugunu ogrendım 6+3 bugun ıtıbarıyle
ne güzel ay müdürün iyiymiş . şanslısın.çalışan annelerin sorunları hep aynı ama iyi bir müdürle çalışmak gerçekten ayrı bir şans...bende izmirde devlet memuruyum ve bana geçen hafta İstanbul da seminer çıktı 1 haftalığına valla bu karda kışta yollara düşmek hiç işime gelmedi doğrusu üstelik karnımda iyice büyümüşken...Allahtan müdürüm sen gitme, o günlerde bir iki gün rapor alırsın olur biter dedi de bu işi böyle halletmiş olduk çok şükür...
bende aynı strstli annelerdenim :) tek değilmişim bu pimpirikli halde :)
kar tatili sadece memur hamilelerde geçerli özel sektörler bunu bile çok görüyorlar maalesefşimdi bu soğukta evde olmak varken battaniye televizyon karşısında uyuklama of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?