çalışan hamileler

yaa sorma göğüslerim normalde ağrımaz benim, ordan anladım.

Gunaydin hanimlar. Bugün bi çoğumuz evde dinleniyor sanirim. Kar tatilimizi en iyi sekilde değerlendirelim. Calisanlar da varsa kolaylıklar diliyorum.

kar tatili sadece memur hamilelerde geçerli özel sektörler bunu bile çok görüyorlar maalesef şimdi bu soğukta evde olmak varken battaniye televizyon karşısında uyuklama of of

çalışan annelerin sorunları hep aynı ama iyi bir müdürle çalışmak gerçekten ayrı bir şans...bende izmirde devlet memuruyum ve bana geçen hafta İstanbul da seminer çıktı 1 haftalığına valla bu karda kışta yollara düşmek hiç işime gelmedi doğrusu üstelik karnımda iyice büyümüşken...Allahtan müdürüm sen gitme, o günlerde bir iki gün rapor alırsın olur biter dedi de bu işi böyle halletmiş olduk çok şükür...

ne güzel ay müdürün iyiymiş . şanslısın.

[Q="rukrukiye, post: 39396208, member: 583484"]ne güzel ay müdürün iyiymiş . şanslısın.[/QUOTE]
Çok şükür anlayışlı biri canım...

[QUOTEişlet ela07, post: 39399521, member: 643184"][Q="rukrukiye, post: 39396208, member: 583484"]ne güzel ay müdürün iyiymiş . şanslısın.[/QUOTE]
Çok şükür anlayışlı biri canım...[/QUOTE]
Benim isler sıkıntili günlü yazilar oluyor ep. Ama benim mudurum de iyi

selam arkadaşlar,

bend ebu haftaya hastalıkla başladım grip olmuşum 3 gün raproluydum özel sektördeyim dün işe başaladım ama müdürüm niye başladın iyi görünmüyorsun dedi bugün erken çık dedi hamilelikten öncede anlayışlıydı ama şimdi maşallah pek anlayışlı

kar tatili sadece memur hamilelerde geçerli özel sektörler bunu bile çok görüyorlar maalesef şimdi bu soğukta evde olmak varken battaniye televizyon karşısında uyuklama of of

Antalya'da kar yağmadığı için memur olan hamile arkadaşlara fena imreniyorum kar tatillerinizde :) ben de evde ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyoruuuum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…