çalışan hamileler

ben bir teknik serviste çalışıyorum canım servis organizasyonu yapıyorum zaman zaman çok stresli olabiliyor müşterileri bir türlü memnun edemiyoruz

ben bir teknik serviste çalışıyorum canım servis organizasyonu yapıyorum zaman zaman çok stresli olabiliyor müşterileri bir türlü memnun edemiyoruz

tatlım yeni gördüm yazdığını ve çok güldüm çünkü ben bunu ne zaman yazdım diye okudum bikaç defa sonra ben yazmadığımı fark ettim ben de bir firmanın teknik servisinde çalışıyorum. servis organizasyonu veya garanti kapsamı işleri müşteriyi asla ve asla tatmin etmiyor çok iyi bilirim bahsettiğin stresi :S

AA ne tesadüf bayiler ayrı bir dert müşteriler ayrı bir dert
şimdi bide ayrılacağım diye yeni bir kız geldi onu öğretiyorum kafam kazan oluyor akşama kadar

AA ne tesadüf bayiler ayrı bir dert müşteriler ayrı bir dert
şimdi bide ayrılacağım diye yeni bir kız geldi onu öğretiyorum kafam kazan oluyor akşama kadar

Ayrılacaksın diye mi? Niye ki kuzum? Yani çok erken değil mi? Gerçi ben daha iş yerime söyleyemedim bile. Allahtan bir aksilik çıkmazsa haftaya söylemeyi planlıyorum. Pek çok haksızlığa geldim burada ve bir şekilde kendimi göstericem diye çabaladım çok fazla. Benim primlerimi hep başkaları kaptı. Bu sefer umudum var işte alabilirim düşüncesiyle maaş gününü bekliyorum ona göre davranıcam. Çünkü hamileyim diye bu sefer yine geri çekerler başkalarına moral olsun diye yatırırlar benim hakkımı da :S of çok doluyum ben ya onu fark ettim biran

evet ayrılacağım için
aslında şöyle bizim işyerinde müşterilerden randevu alma kayıtları düzeltme fişleri kapatma kasayı tutma ön muhasebe işleri araçların nereye hangi güzergaha gideceklerini belirleme yani kısacası hepsi bende o yüzden yeni gelen kişi ancak alışır bunları yapmaya daha mahalleleri semtleri bile bilmiyor
ah o haksızlıklar heryerde ve bendede var malesef ama ben ilk öğrendiğim gün hemen söyledim hatta rapor istedim dr dan 2 gün yattım evde bazen tahammül edemiyorum strese çıkıp gidesim geliyor

Ay şu iş teslim etmek yok mu.. o da ayrı bi stres. Benim yerime bakacak kişiler şuan çok stresli ve tedirginler ve ister istemez bana çok yansıyor. Ve bende yapısal olarak acaba yapabilirler mi düşüncesindeyim. Sonrada başka ne zaman hamile olacağım bunlar yüzünden hamileliğimi stresli geçirmek istemiyorum diyorum içimden.

Sorma sorma yababilir mi acaba larla doluyor kafam sonrad aamaaann diyorum ben gittikten sonra ister yapsın ister yapmasın diyorum

evet benimle birlikte işe giren arkadaşa öğretiyorum hemde.. yani çok yabancı değil ama pek niyetli olmadığından işi üstüne almak istemiyor pek. Benim olmamın rahatlığıda var aynı zamanda. Bende ben gittikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar diyorum artık.

merhaba anneler istanbulda çalışan varmı şu havada

Merhaba canım ben evdeyim sabah kalktım hava çok kötü ben küçükçekmecede oturuyorum iş yeri leventte aradım müdürü gelemiyorum evden çıkmam mümkün değil dedim sorun olmaz bende gidemiycem zaten dedi sen çalışıyosun sanırım Allah kolaylık versin

ist de olan herkesin Allah yardımcısı olsun durum baya vahim gibi ankara da şu an birşey yok ama olacakmış bu sene çok karlı oldu burası doyduk artık ya.

arkadaşlar o kadar çok uykum var ki ne yapıcam gereçketen bilmiyorum yuyumakla geçimiyor valla durum çok vahim

Kızlar merhaba, konunun tamamını okuyamadım.. Ben de çalışan anne adayımın henüz 7. Haftadayız:)

İş yerlerinize kaçıncı hafta söylediniz ben onu merak ediyorumm, ben 9. HaftalArda söylemeyi düşünüyorum..

Canm ben haftaya soylicem bizde hamile olup bildirmezsen yasal suçu var allah gostermesin bi şey oldugunda hak talep edemezsin

vallahi ben öğrendiğim gibi söyledim çünkü çok ağrım vardı ilk zamanlar doktora git gel söylemek durumunda kaldım. birde söylediğinizde yasal bi hakkınız var onu kullana biliyorsunuz. hamileler 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamaz ne özelde ne devlette bu hakkımı günlük değilde cuma günleri toplu olarak kullanıyorum ben 3 te işten çıkıyorum gayet güzel oluyor :)

Ben 8 haftaya girdim uyku basmalari ve yorgunluk basladi masada uyukluyorum keske evimde olsam isyerimde evime uzak gunde 2 saat araba suruyorum toplamda oda beni cok yoruyor sabah 8 aksam 6 calisiyorum iste eve gidene kadar 7 oluyor... Calisan anne adaylarina allah sabir versin. Evdekiler kiymetini bilin sukredin halinize.

bnde çalışıyorum 8.hfatya gırdık bızde:/ şuana kadar mıde bulantısı koku hassıyetı yoktu ama bu sabhtan itibaen oturdugum yerden oguruyorum :/ benımde işim rahattda allahtan oturuyorum gun boyu masa ması ama yınede evde olmak ıstıyorum ..ayrıca bnde daha soylemedım hatta 3 ayı doldurup soylemeyı düşünuyorum bızımkısı ozel oldugu ıçın 5 kişiyız toplamda 7.30 saat çalışma fl hiç dınlmez hatta kusura bakmayın sizin gelmedıgınız gunler bız napıcaz dıyıp tazmınatınız verım çıkın bıle dıyebılır okadar uyuz herıfın tekı

Benim işim rahat ve istediğim zaman izin alabildiğim için 7.5 saati sorun etmiyorum. Sağolsun patroncugumunda işine geliyor zaten

bizimkilerde sorun etmiyor istediğim zaman çıkıyorum ediyorumda yasal bi hakkımız var sonuçta onu söylemeye çalışıyorum bilmeyen arkadaşlar için....!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…