GÜNAYDIN C. TESİ STRESLİ BİR İŞ GÜNÜNDEN
ben bir teknik serviste çalışıyorum canım servis organizasyonu yapıyorum zaman zaman çok stresli olabiliyor müşterileri bir türlü memnun edemiyoruz
AA ne tesadüf bayiler ayrı bir dert müşteriler ayrı bir derttatlım yeni gördüm yazdığını ve çok güldüm çünkü ben bunu ne zaman yazdım diye okudum bikaç defa sonra ben yazmadığımı fark ettim ben de bir firmanın teknik servisinde çalışıyorum. servis organizasyonu veya garanti kapsamı işleri müşteriyi asla ve asla tatmin etmiyor çok iyi bilirim bahsettiğin stresi :S
AA ne tesadüf bayiler ayrı bir dert müşteriler ayrı bir dert
şimdi bide ayrılacağım diye yeni bir kız geldi onu öğretiyorum kafam kazan oluyor akşama kadar
evet ayrılacağım içinAyrılacaksın diye mi? Niye ki kuzum? Yani çok erken değil mi? Gerçi ben daha iş yerime söyleyemedim bile. Allahtan bir aksilik çıkmazsa haftaya söylemeyi planlıyorum. Pek çok haksızlığa geldim burada ve bir şekilde kendimi göstericem diye çabaladım çok fazla. Benim primlerimi hep başkaları kaptı. Bu sefer umudum var işte alabilirim düşüncesiyle maaş gününü bekliyorum ona göre davranıcam. Çünkü hamileyim diye bu sefer yine geri çekerler başkalarına moral olsun diye yatırırlar benim hakkımı da :S of çok doluyum ben ya onu fark ettim biran
Sorma sorma yababilir mi acaba larla doluyor kafam sonrad aamaaann diyorum ben gittikten sonra ister yapsın ister yapmasın diyorumAy şu iş teslim etmek yok mu.. o da ayrı bi stres. Benim yerime bakacak kişiler şuan çok stresli ve tedirginler ve ister istemez bana çok yansıyor. Ve bende yapısal olarak acaba yapabilirler mi düşüncesindeyim. Sonrada başka ne zaman hamile olacağım bunlar yüzünden hamileliğimi stresli geçirmek istemiyorum diyorum içimden.
merhaba anneler istanbulda çalışan varmı şu havada
Canm ben haftaya soylicem bizde hamile olup bildirmezsen yasal suçu var allah gostermesin bi şey oldugunda hak talep edemezsinKızlar merhaba, konunun tamamını okuyamadım.. Ben de çalışan anne adayımın henüz 7. Haftadayız:)
İş yerlerinize kaçıncı hafta söylediniz ben onu merak ediyorumm, ben 9. HaftalArda söylemeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?