çalışan hamileler

Neden soylemedin ki

doğumdan sonraki ayların maaşını o vermiyecek ki sgk verecek. ne adi insalar var ya

Tatlım gelmiceksin ama senin paranı şirket yatırmıyor diye biliyorum ben. Devletten alıyorsun onu. Ben de aynı durumdayım seninle bak 5.ayımdayım hala söyleyemiyorum :S

selam kızlar. ben raporumu aldım dün 32+3 üz bugünde 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım muhasebecimize verdim..hadi bakalım hayırlısı..ama size bi soru benim tam pazar günleri hafta başlangıcım oluyor..şimdi ben 10 nisana kadar mı çalışmam lazım yoksa 3 nisanmı ?

kızlar dogumdan sonra kı 4 ayın maasını devlet oduyor daha gecen hafta ablam aldı toplu bır sekılde yaklsık 3000 tl aldı ıs yerı bısey odemedı sıgortayıda devlet oduyor 4 ay

kızlar dogumdan sonra kı 4 ayın maasını devlet oduyor daha gecen hafta ablam aldı toplu bır sekılde yaklsık 3000 tl aldı ıs yerı bısey odemedı sıgortayıda devlet oduyor 4 ay
ablan askeri ücret üzerinden mi aldı canım?

Selam kızlar ben de araştırdım dün epey. İş yerim ile de görüştüm daha 3 ay var doğuma ama olsun şimdiden sorayım dedim. İş yeri maaş ödemiyor. Devlet toplu şekilde izin bitişi sonrasında yatırıyormuş parayı. Ayrıca aldığımız net maaş kadar değil daha az oranda yatırıyormuş. Bu konuda ali tezelin yazıları var google de yazınca çıkıyor. Okumanızı tavsiye ederim. Ancak şöyle de bir durum var. Kanun der ki eğer iş yeri insiyatif alır ise çalışana aylık ödeme ve sağlık güvencesi yapar karşılığındaki tutarı da devlettin vereceği paradan yani sizden alır. Ancak iş yerleri bu şekilde ödemelere nadir gidiyormuş. En azından benim iş yerim böyle yapmıyor. Devletten alacağım. Şimdiden konuşup iş yerleriniz ile durumunuzu netleştirin derim. Çünkü insan ne olacağını bilmeyince içi rahat etmiyor.

kızlar merhaba çok acil bi sorum olacak. yasal doğum iznimin başlamasına 1 hafta var ve ciddi tartışmalarla psikolojik baskısı artıyo patronumun. bende bu yasal sürecim dolana kadar istirahat raporu alıp gelmemeyi istiyorum çünkü sinir krizi geçirecek hale geliyorum. doğum paramı etkilermi bu rapor çünkü devamında doğum izni raporumun girişi yapılacak hemen. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..

Etkilememesi lazım diye düşünüyorum. Yinede daha net bilen arkadaşlar varsa yazsınlar

Hey Allahım bunlar nasıl insanlar anlamıorum. Sanki onlarıda bir kadın doğurmadı. Allah ıslah etsin

etkilemez cnm al raporunu çık izne sonra doğum raporunu muhasebeye ver okadar..

Bizim muhasebecilerde bu 32. hf rapora ne gerek vardı almasaydında olursa ben sadece 37. hf raporumu almıştım diyor. Dengesiz.

Bizim muhasebecilerde bu 32. hf rapora ne gerek vardı almasaydında olursa ben sadece 37. hf raporumu almıştım diyor. Dengesiz.

yok canım öyle olurmu.sonucta 32-37 arasındaki haftalar doğum sonrasına aktarılıyor..kaldıki 32. haftada almadığın zaman hakkı yananlar bile olmuş duyduğuma göre

Tabiiki doğru aslında. Sgk da bile alınması gerektiği yazıyor. En iyisi işi bilen birisi olması yanınızda. Benim hastanede raporlarla ilgilenen arkadaşlarım varda Allah'tan ordan biliyorum.

Tabiiki doğru aslında. Sgk da bile alınması gerektiği yazıyor. En iyisi işi bilen birisi olması yanınızda. Benim hastanede raporlarla ilgilenen arkadaşlarım varda Allah'tan ordan biliyorum.
kayra 33. haftada görünüyordun çalışmaya devam ediyorsun sanırım

Koca gobegimle dolasmak zorunda kalacagim gorev verdiler su an saysam 7 gorevim var. Bana da 37ye kadar uzat dediler. Agrim var iyice de agirlastim yapamicam dedim. Enfeksiyonun kol gezdigi yerlere vermek iatediklerinde yapamam kusura bakmayin diyorum. Zorladiklarinda da rapor aliyim o zaman diyorum.

32. Haftam nisan ortasinsa doluyor. Azcik daha sıkıcam disimi. Mecbur.

rapor alinca sorun olmuyor da paran kesiliyor maalesef. 3 kuruşa muhtac olmasam hamile old. Ogrendigim gun çıkar giderdim de hayat sartlari....

kızlar merhaba cumartesi kontrolum vardı Doktor bebegimin kalbinde küçük bi delik olduğunu söyledi. %90 da olur normal dedi ama ben ilk defa doğmamış bebekte kalp deliği duyuyorum çok tedirgin oldum. Aranızda benzer durumla karşılaşan, veya etrafından duyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…