Neden soylemedin kibende hala soylemedım kesın şutlanıcam asla kabul etmez dogumdan snra 2 ayı vermez bana gelmıcem bıde ustune paramı yatırıcak hiiiç ona gore bişey dııl zam verck dıye altıustu burnumuzdan getırdı pezevenk ozel sektorde boyle işte hak fln dınlemıyor hiç 2 senelık olucam eylulde verır tazmınatımı yollar
bende hala soylemedım kesın şutlanıcam asla kabul etmez dogumdan snra 2 ayı vermez bana gelmıcem bıde ustune paramı yatırıcak hiiiç ona gore bişey dııl zam verck dıye altıustu burnumuzdan getırdı pezevenk ozel sektorde boyle işte hak fln dınlemıyor hiç 2 senelık olucam eylulde verır tazmınatımı yollar
bende hala soylemedım kesın şutlanıcam asla kabul etmez dogumdan snra 2 ayı vermez bana gelmıcem bıde ustune paramı yatırıcak hiiiç ona gore bişey dııl zam verck dıye altıustu burnumuzdan getırdı pezevenk ozel sektorde boyle işte hak fln dınlemıyor hiç 2 senelık olucam eylulde verır tazmınatımı yollar
ablan askeri ücret üzerinden mi aldı canım?kızlar dogumdan sonra kı 4 ayın maasını devlet oduyor daha gecen hafta ablam aldı toplu bır sekılde yaklsık 3000 tl aldı ıs yerı bısey odemedı sıgortayıda devlet oduyor 4 ay
kızlar merhaba çok acil bi sorum olacak. yasal doğum iznimin başlamasına 1 hafta var ve ciddi tartışmalarla psikolojik baskısı artıyo patronumun. bende bu yasal sürecim dolana kadar istirahat raporu alıp gelmemeyi istiyorum çünkü sinir krizi geçirecek hale geliyorum. doğum paramı etkilermi bu rapor çünkü devamında doğum izni raporumun girişi yapılacak hemen. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..
etkilemez cnm al raporunu çık izne sonra doğum raporunu muhasebeye ver okadar..kızlar merhaba çok acil bi sorum olacak. yasal doğum iznimin başlamasına 1 hafta var ve ciddi tartışmalarla psikolojik baskısı artıyo patronumun. bende bu yasal sürecim dolana kadar istirahat raporu alıp gelmemeyi istiyorum çünkü sinir krizi geçirecek hale geliyorum. doğum paramı etkilermi bu rapor çünkü devamında doğum izni raporumun girişi yapılacak hemen. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bizim muhasebecilerde bu 32. hf rapora ne gerek vardı almasaydında olursa ben sadece 37. hf raporumu almıştım diyor. Dengesiz.
kayra 33. haftada görünüyordun çalışmaya devam ediyorsun sanırımTabiiki doğru aslında. Sgk da bile alınması gerektiği yazıyor. En iyisi işi bilen birisi olması yanınızda. Benim hastanede raporlarla ilgilenen arkadaşlarım varda Allah'tan ordan biliyorum.
kayra 33. haftada görünüyordun çalışmaya devam ediyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?