çalışan hamileler

ben hiç duymadım.bence başka bir doktora daha görün canım...yanlış görmüş olabilir.

ben duymuştum canım öncelikle belli bir yaşa kadar kendisi kapanmasını bekliyor dr lar kapanmazsa ameliyat ediliyor ve düzeliyor
inşallah kendiliğinden kapanır sizinki de

ben duymuştum canım öncelikle belli bir yaşa kadar kendisi kapanmasını bekliyor dr lar kapanmazsa ameliyat ediliyor ve düzeliyor
inşallah kendiliğinden kapanır sizinki de
İnşallah canım.. bi ay sonra bile kapanabilir dedi. Bir sonraki muayenede kapanmamış olursa başka bir doktora daha gideceğim.

Kızlar lütfen dua edin benim için. Müdürüm beni işten çıkartmaya çalışıyor. Dün 3 savunma istedi benden. Üstelik 3ünü tek bir seferde isteyebilecekken 3 farklı savunma istedi..

selam kızlar,

Hamile olmanız sizi ne kadar etkiliyor çalışma hayatında.. Şu an başlardayım ama ilerisi için karamsarım

savunma konuları ne?

Tatlım tek tek anlatmam uzun sürer şöyle özetliyim. Bir tanesinin benimle uzaktan yakından ilişkisi yok aslında. Diğer ikisinde ise, benden istiyorlarsa burdaki diğer kişilerden de istemeleri lazım iken yalnızca benden istiyorlar.

cnm seni çıkarsa bile tazminatını ödemek durumunda ayrıca 6 ile 8 ay arası işsizlik sgk ve maaşından faydalanabilirsin bu süreçte işten çıkarırsa gidip sgk işe geri alınma talebinde bulunup dava açabilirsin.. ve hamilelik sürecinde çıkarıldığın için %95 işe geri dönersin.. bence bu haklarını müdürüne bi hatırlat..

selam kızlar,

Hamile olmanız sizi ne kadar etkiliyor çalışma hayatında.. Şu an başlardayım ama ilerisi için karamsarım
Açıkçası çok zorlamıyor tabi işin durumuna ve konumunada bağlı ben muhasebeciyim işim gereği sürekli pc başında oturuyorum saat başı bi tur atıyorum şirket içinde.. ama yinede evde olsam dediğim çok oluyor artık doğum iznine kadar sabır sabırrr..

Tatlım 3savunma birden istediler. Nasıl tazminat ödeyecekler bana? Ayrıca biraz daha açabilir misin? Senin kadar bilgili değilim ben bu konularda. Yardımcı olabilir misin bana açıklamalarınla lütfen?

Tatlım 3savunma birden istediler. Nasıl tazminat ödeyecekler bana? Ayrıca biraz daha açabilir misin? Senin kadar bilgili değilim ben bu konularda. Yardımcı olabilir misin bana açıklamalarınla lütfen?
cnm savunmayı neden istediler detaylı bi konu bu bilmeden yorumda bulunamam.. ama bildiğim bişey varsa gebelik sürecinde işten çıkarılırsan yasalar senden yana.. ve işe geri alınma talep edebiliyorsun.. burdan uzun uzun birbirimize anlatamıyoruz ama ben muhasebeciyim haklıysan peşini bırakma onlar sana muhtaç kalsın 170 sgk hattını ara derdini uzun uzun anlat çıkan görevliye en başta hamile olduğunu söyle ilgili birime aktarsınlar onlar sana yön gösterirler oldu ki anlamadığın bişey oldu bana özelden yaz yardımcı olurum.. ve savunma vermeden ara mümkünse..

Tatlım bizim iş yeri cadı kazanı gibi. Kimse hamile olduğum için böyle davranıldığına dair benden yana şahit olmaz. Zaten hamilesin diye demiyor ki. Çok uzun sürer anlatmam burdan o yüzden ayrıntıya girmeden şöyle diyim, biri benim hatam değil, 1inde hatam var evet ama benden başka da aynı hatayı yapan olmasına rağmen yalnızca benden istediler savunma ve diğerine de gelince üzerime hata atılmaya çalışıyor mu hatam ucundan biraz var gibi emin olamıyorum ama iş tanımımda olmayan bir şeyi varmış da ben yapmıyormuşum gibi gösteriyorlar.. Peki sence şuan yapabileceğim en mantıklı hareket nedir? Ben haklılığıma inanıyorum şuan bana haksızlık yapıldığına dair.. 170sgk yı arayacağım sonra sana özelden yazazrım kuzum çok teşekkür ederim..

tmm cnm sen önce sgk yı ara detaylı anlat olduğu gibi onlar seni yönlendirecekler.. sonra özelden bana anlat bakalım ne yapabiliriz..

merhaba kızlar
ben artık çalışmakta zorlanıyorum ve çok tahammülsüzüm yanımda kız var iki aydır öğretiyorum onu ama ona da tahammülüm kalmıyor zaman zaman siz de de böyle oluyor mu çabuk sinirleniyorum

boşver öğrendiği kadar ben hamile değilken birşeyleri öğretirken çok sinir oluyordum..Şimdiyi düşünemiyorum.

boşver öğrendiği kadar ben hamile değilken birşeyleri öğretirken çok sinir oluyordum..Şimdiyi düşünemiyorum.
Evet bende bazen öyle diyorum napiyim sahiplensin biraz işi genel işleri yapıyor ama ayrıntıya inemiyor özümsyeemedi hala işi patronda yanlış bişey olunca bana soruyor hemen
ya bi de bu gençler resmen telefonun esiri olmuşlar hep telefon ellerinde dünya umurlarında değil

ben yazdırıyordum deftere anlattıklarımı aynen yazıyorlardı..Tekrar sakın sorma deftere bak diyordum..Bizim işimiz bir de icra işi kolay yani..Ama anlamayınca algılama kapasitesi düşük olunca olmuyor..

ben yazdırıyordum deftere anlattıklarımı aynen yazıyorlardı..Tekrar sakın sorma deftere bak diyordum..Bizim işimiz bir de icra işi kolay yani..Ama anlamayınca algılama kapasitesi düşük olunca olmuyor..
anlama kapasitesi var dediğin gibi olmayınca boşa uğraşıyor insan

ben en az 1-2 yıl çalışmayı düşünmüyorum
benim ikinci çocuğum olacak bu bebiş ilki de 1 e gidiyor birinin okulu biri de bebek derken ancak yetişirim bakmak için devamlı kimsem de yok anneler yan çiziyorlar bende kendim bakacağım kreş zamanı gelince belki başlarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…