hedef 2016 senin kaçıcı bebek olacak çalışmaya devam mı edeceksin
en güzelini düşünmüşsünbenim ilk canım .Ben kimseye veremem kuzucuğumu..Benimle büyüsün.Benimle hayatı öğrensin.O yüzden tüm birikimlerimi yaptım..Zulaladım...Bende okula gidene kadar çalışmam ancak bi ev filan alırsam ekstra o zmn çalışırım.
en güzelini düşünmüşsün
bende ilk oğlumu 5 yaşına kadar büyüttüm sonra devam ettim çalışmaya
anne gibi güzel kimse bakamaz
arada bir senin işin olunca gelir bakar başka türlü devamlı bakınca anne için zor oluyor çocuk babaanneye çok alışıyorvalla oyle ben 2 yıllık evliyim..Düğün borcu ödedim.tüm altınlarımı çocuğum için sakladım..yoksa bozdurur borç kapatırdım. Bizim k valide de bakmak için yalvarıyor (ilk torun) ama ben baktırmam kesinlikle.
arada bir senin işin olunca gelir bakar başka türlü devamlı bakınca anne için zor oluyor çocuk babaanneye çok alışıyor
slm kızlar bende çalışıyorum ve 2. bebişimi bekliyorum kısmetse ilk bebeğimde evdeydim rahat geçirmiştim ama bu hiç rahat geçiceğe benzemiyor sanki beslenemiyormuşum gibi ve aşırı yorgunluk oluyor sizler neler yapıyorsunuz çalışırken beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz
bende de kasık kısmında agrı oluyor yürürken sanki 100 ton agırlık var üzerimde..benki 5 saat yürüsem sesi çıkmayan biriydim..
Sabah kahvaltı yapamıyorum pek organik süt ve yogurt yiyorum bol bol..omega 3 almaya başladım.. Hafta da 1 somon yiyorum bugün de ıspanak ve çorba içtim.
bu dönemde kasık ağrısı olur adet sancısı gibi aynı bendede oluyordu ama geçti biraz şimdi pek yok sanırım rahimin genişlemesinden kaynaklı o ağrı
bende bulantı yok kafaya pek takmıyorum hamileliği vs.yemek içmekte o kadar önemli olduğunu da düşünmüyorum..ne zor duurmda olan insanlar sağlıklı bebek dünyaya getiriyor..RAbbime emanet
Ben aşırı zayıfım 41 le hamile kaldım bu yüzden psikolojikmen yemem gerektiğini düşünüyorum hep tabiki Allah büyük olmayan insanlar sanki balla sütle mi besliyor Allah istedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok ama tabi tedbir bizden takdir O ndan sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah
inşallah geçer ya zor yürüyorum hemen yoruluyorum
Evet birde sanki bişey olacakmış gibi tedirgin oluyor insan ama geçiyo ben 6. haftadayım şuan hiç sancım yok geçti yani seninkide geçer diye düşünüyorum
@kattina Tatlım sana özel mesaj atmayı denedim ama atamadım. Özel mesaj atamazsınız kattina ya diye uyarı verdi. Mesajımı kopyalıyorum :)
Tatlım merhaba,
İş yerine hamileliğimi yeni ibraz edebildim. O yüzden sgk yı da daha aramadım. Sana danışmak istediğim benzer ama farklı bir konu var.
Benim doktor kontrollerimi ik yıllık izinden düşeceğini belirtti. Ancak ayrı bir izin olması gerektiğini okudum iş kanunundan. Senin bilgin vardır bu konuda diye düşündüm. Yardımcı olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?