- 31 Mart 2015
- 115
- 31
- 298
kızlar mrb bende çalışan bir anne adayı olarak size katılmak istedim benimde derdim yediklerim direk ağzıma geliyo kusma bulantı yok ama reflü gibi bir diğeri ise uyku hiç uykumu almıyorum sanki çok yorgun hissediyorum kendimi
evet cnm hayırlısıyla bakalım baksana aynıyız şikayetlerimiz bileBu arada dikkatimi çekti, seninle her şeyimiz aynı :) Bebeğimizin dağacağı muhtemel tarih bile aynı
nrtn964002 .!.:benim 2li test için 28 inde gitcem doktara senin ne zaman nopromises
günaydın cnm hım ben muğla fethiyedeyim cnm ben burda özele gidiyorum o yüzden yine orda yaptırcamben nereye yaptiracagima karar veremedim henuzistanbulda yasiyorum haftaya Kayseriye gitcem.kayseride yaptirmazsam eger 25 iinden sonraya kalir. Sen nerdesin?
günaydın cnm hım ben muğla fethiyedeyim cnm ben burda özele gidiyorum o yüzden yine orda yaptırcam
Hep 1.5 saatMerhaba,aranızda ozel sektor calısanı var mııı? Su sut izni konusunda kafam karısık ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat mi? Yoksa hep mi 1,5 saat?
inşallah cnm hayırlısıylaHadi bakalım, inşallah olumsuz bir şey çıkmaz canım..
Merhaba,aranızda ozel sektor calısanı var mııı? Su sut izni konusunda kafam karısık ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat mi? Yoksa hep mi 1,5 saat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?