çalışan hamileler

Cok ama cok fazla mide agrilarim oluyor normal midir sanki göğüslerime baski yapıyor artik gece bile uyutmuyor

Günaydın bende çalışan anne adaylarından biriyim. Şu an bulantım falan yok herşey gayet normal fakat uyku.. Ahh o uyku yok mu her yerde uyukluyorum. Akşam tavuk gibi erkenden yatıyorum sabah kalktığımda yetmemiş gibi. Bakalım nolcak. Bir de bu göğüsler kocaman oldu yandık valla :)

kızlar siz günde kaç saat çalışıyorsunuz yönetmelikte gebe çalışan günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz yazıyor.

kızlar günaydın , mesaiye başlayanlara şimdiden kolay gelsin.. ben artık rüyalarımda dogumlar görmeye başladım sizde durumlar nedir? normal mi sezeryan mı karar verdiniz mi benim kesin sezeryan da epidural mi olsam tam anestezimi karar veremiyorum

kızlar mrb bende çalışan bir anne adayı olarak size katılmak istedim benimde derdim yediklerim direk ağzıma geliyo kusma bulantı yok ama reflü gibi bir diğeri ise uyku hiç uykumu almıyorum sanki çok yorgun hissediyorum kendimi

Hamileleğin ilk haftalarında yorgunluk çok fazla oluyor bende öyleydim ama şimdi biraz daha iyiyim. En azından akşam 9'da uyumak zorunda kalmıyorum :) Hamilelerin günlük 7.5 saattan fazla çalışması yasak ama birçok firma mola süresi olarak kullandırıyormuş. Bende 09:00-18:00 çalışıyorum ama uykum gelince gidip dinlenme odasında uyuyorum yada dışarı çıkıp yürüyorum biraz iyi geliyor. Bence çalıştığınız yerlerle bunu konuşabilirsiniz. Çünkü yasal olarak mola saatleri dışında 7.5 saatten fazla çalışmaları yasayla engellenmiş.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bulantılarım birkaç gün öncesine kadar vardı ama şuan çok şükür o konuda çok iyiyim. İştahımın yavaş yavaş açıldığını hissediyorum bile :) Bu aralar doymak bilmez tek ihtiyacım uyku... Birkaç gündür erkenden yatmama rağmen sabahları acayip zor kalkıyorum. Hiçbir şekilde uyku yetmiyor bana.. Kaçıncı haftaya kadar sürecek bakalım bu durum.. Hepinize kolay gelsin arkadaşlar. Çalışan hamişler olarak bizim için 2 kat daha zor..

Bu arada dikkatimi çekti, seninle her şeyimiz aynı :) Bebeğimizin dağacağı muhtemel tarih bile aynı

benim 2li test için 28 inde gitcem doktara senin ne zaman nopromises

nrtn964002 .!.:
benim 2li test için 28 inde gitcem doktara senin ne zaman nopromises

ben nereye yaptiracagima karar veremedim henuz istanbulda yasiyorum haftaya Kayseriye gitcem.kayseride yaptirmazsam eger 25 iinden sonraya kalir. Sen nerdesin?

Merhaba,aranızda ozel sektor calısanı var mııı? Su sut izni konusunda kafam karısık ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat mi? Yoksa hep mi 1,5 saat?

ben nereye yaptiracagima karar veremedim henuz istanbulda yasiyorum haftaya Kayseriye gitcem.kayseride yaptirmazsam eger 25 iinden sonraya kalir. Sen nerdesin?
günaydın cnm hım ben muğla fethiyedeyim cnm ben burda özele gidiyorum o yüzden yine orda yaptırcam

ilk 3 ay çok zorlandım iş hayatında uyku hali mide bulantıları halsizlik falan ama şimdi çok iyiyim ama fazla ayakta kalamıyorum hemen oturmam lazım... 7 aydan itibaren ağırlaşınca ne olacam meraktayımmmmmm

32.HAFTA çalışabilir raporu alan var mı aranızda ben haftaya alacağım ama 37.haftaya kadar çalışmayacağım.

Merhaba,aranızda ozel sektor calısanı var mııı? Su sut izni konusunda kafam karısık ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat mi? Yoksa hep mi 1,5 saat?

Özel sektörü bilemiyorum canım, kamu da ilk 6 ay 3 - sonraki 6 ay 1,5 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…