- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Aynen ya bende öyle biliyodum. Meğer öyle kalmış. Haberlerde öyle bi anlatmışlardı ki ben taa o zamandan beri 18 hafta biliyorum doğum iznini. Dün çok şaşırdım. 2 haftayı çok görmüşler ya
ya varya nasıl moralim bozuldu şimdi, zaten ne beklenirdi ki bunlardan aslında şaşırmamak lazım, bir de olmuş gibi haberlere çıkıyor hayret bişey
Valla ya haberlerde öyle bi anlatmışlardı ki gerçekten. Göz boyuyolar, ama ortada bişey yok. Bi arada yarım gün muhabbeti çıkmıştı o da öyle kaldı sanırım.
aynen canım o da öyle olmuştur kesin, ben yarım güne sıcak bakmıştım
Ya çoğu kişinin acayip işine yarayacaktı yarım gün. Yok valla bizim ülkede insanlara anca umut vermeyi biliyorlar.
Maalesef bizim yurdumuzun habercilik anlayışı felç. Olmayanları olmuş gibi yansıtıyorlar, olanı da mübalağasız aktarmıyorlar. Arkadaşların da dediği gibi bunların hiçbiri yasadan geçmedi, taslak aşamasındalar hala..
Daha önce yürülüğe giren başka bir uygulamaya göre de hamilelerin 7.5 saatten fazla çalışması yasak ama çalışıyoruz işte
Kimse denetlemiyor ki. Sigortası maaşı üzerinden değil de asgari ücret üzerinden yatan milyonlarca insan var daha onları denetleyemiyorlarGariban gariban geleceğiz yavruyu bırakıp
hemde çok felç gerçekten habercilik anlayışları
Aynen ya bende öyle biliyodum. Meğer öyle kalmış. Haberlerde öyle bi anlatmışlardı ki ben taa o zamandan beri 18 hafta biliyorum doğum iznini. Dün çok şaşırdım. 2 haftayı çok görmüşler ya
Kalmış tatlım kalmış...Valla ya haberlerde öyle bi anlatmışlardı ki gerçekten. Göz boyuyolar, ama ortada bişey yok. Bi arada yarım gün muhabbeti çıkmıştı o da öyle kaldı sanırım.
Ya çoğu kişinin acayip işine yarayacaktı yarım gün. Yok valla bizim ülkede insanlara anca umut vermeyi biliyorlar.
E tatlım işte buna halktan oy alma methodu deniliyor. Hani onlar konuşuyor biz yapıyoruz hesabı ....
Ücretsiz izin alabilirsin tatlım?Merhaba ben öğretmenim şuan 2 yasındaki kızıma yengem bakıyor ve 13 haftalık hamileyim ne zaman izin almalıyım? Nolur bir fikir verin ve 2 cocuga da bakamam bir daha calısmama sansım var mı?
slm kızlar bebeginin çamaşırlarını yıkayan var mı nasıl yıkadınız ? hangi deterjan veya sabunu kullandınız ?
bende çalışan bir kadınım. 16 haftalık hamileyim. Eski işimden ayrıldım. Biraz evdeydim sonra iş aramaya başladım her yer çok az para veriyordu muhasebeciyim bu arada. Artık en son dedim burası ne derse kabul edicem. Çünkü çok bunalmıştım ve maddi olarak sıkışmıştık. Şimdiki iş yerime başladım. istemeyerek. Geçici olarak güya. işe başladıktan 3 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. :) Ben şok tabi. Bir süre gizledim ama daha fazla uzatamadım . Patron anlayışla karşıladı. Bebeğim kısmetiyle geldi. Şimdi doğum iznine kadar burdayım çünkü gerçekten çok borcumuz var. 1,5 seneyi geçti evleneli hala düğün borcu falan bitmedi destekçi kimse yok. Doğum iznimden sonra buurada nasıl devam ewderim diye kara kara düşünüyorum. Sabah 8 akşam 19,30. haftanın 6 günüresmi tatil falan yok. Allah kolaylık versin çok yoruluyorum. Bende isterdim evdeyken hamileliğimi geçirip keyif sürmeyi. Yine herşey onlar için. Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?