çalışan hamileler

ay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem... gündüz yorgunluk oluyor iş yapmak içimden gelmiyor. öyle de yoğunuz ki az sonra yapayım olmuyor.. bulantım yok olsa dolmuşla gelip gitmek zülüm olurdu..
Bende sabah yürüyorum işyerine çok şükür 10 dk lık yolum var ama o bile çok yoruyor beni işyerine gittiğimde tansiyonum yerlerde oluyor resmen

Bende sabah yürüyorum işyerine çok şükür 10 dk lık yolum var ama o bile çok yoruyor beni işyerine gittiğimde tansiyonum yerlerde oluyor resmen
ben sabah akşam dolmuşta uyuyorum zaten yarım saat sürüyor trafik yoksa ki iş trafiğine kalıyorz . dolmuş bazen ara sokaklardan hızlandırıyor ama ben yine uyuyorum bi uyanıyorum eve az bişi kalmış ...bi gün son durağa gidecem herhalde ..

idrar testi denesene bi .silik çıkacak mı .
ınankı canım cesaret edemıyorum okadar tek cızgı gordumkı ctesı alır pazar belkı yaparım ınsallah cıkar bu gece ruyamda tes yapıyordum ıkı cızgı gordum uyandım sonra yenoden uyudum hamılesın dıyorlardı ınsallah tersı cıkmaz

rüyaya takılma bence bilinçaltında şuan o varya ondan ....

Gerçekten dolmuşta falan nasıl uyuyorsunuz yahu anlamıyorum ben 10 saatlik yola gitsem uyuyamıyorum.. Yani hamileyken hiç denemedim ama uyuyamam heralde hala :))))

anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi bana

Valla işiniz çok zor, ben evde hiç iş yapmıyorum. Sadece yemek yapıyorum. Ama kahvaltıları bazen eşim hazırlar. Zaten bana iş yaptırmaz. Hem çalışmsk hem ev işi hem de hamile olmak çok zor. Bence eşinizle konuşun. Asıl o daha ş
Mdiden böyleyse sonrasında nasıl bir koca olcak onu düşünsün önce.

kızlar sizin saatler azmış ben sabah 08:30 akşam 07:00 c.tesi öğleye kadar ama akşama akdar kaldığım çok oluyor işler yoğun :/32 haftaya kadarmı çalışılıyor
-valla devlet memurları kanununa göre doğum iznin 16 hafta, doğumdan 3 hafta önce doğum iznine ayrılabiliyorsun eğer ayrılmazsan bütün iznini doğum sonrasıda kullanabiliyorsun...özel sektörde ise dogum oncesı 8 dogum sonrası 8 hafta olmak uzere 16 hafta izin kullanabiliyorsun ama ücretini nasıl ödüyorlar bilemiyorum...

aynen bende normalde yürümeyi çok severim ama işyerinde merdiven çıktığımda soluk soluğa kalıyorum

işyeri raporları bildirdiği için hesabına yatıyor canım

işyeri raporları bildirdiği için hesabına yatıyor canım
canım bişey sorcam mesela doğumdan sonra 8hafta doğumdan önce 8 hafta süre zarfında sigortan devam ediyor mu
ediyorsa işveren mi ödüyor devlet mi

sigorta primi ödenmiyor diye biliyorum canım. Doğum parasınıda devlet ödüyor. O yüzden işyeri raporları sgk ya bildiriyor. bu şekilde bankaya yatıyor ücret

sigorta primi ödenmiyor diye biliyorum canım. Doğum parasınıda devlet ödüyor. O yüzden işyeri raporları sgk ya bildiriyor. bu şekilde bankaya yatıyor ücret
anlıyorum o zaman iyi çünkü ödeniyorsa belki benim patron ödemez
bir de doğumdan hemen sonra işten çıkarsak yine de alınıyor mu bu doğum parası

canım zaten doğumdan sonrada 8 hf doğum iznin var. Doğum iznin bitmeden yatıyor bütün para. Hatta çoğu arkadaşlarım doğum iznini bitirip toplu süt izinlerini kullandıktan sonra çıkıyorlar işten. Tabi toplu süt iznini toplu bi şekilde kullanmak işverenin insiyatifine kalmış

sen muhasebeci misin cnm bu konularda bilgin çok
benim patronum beni bırakmak istemiyor tam gün de ben çalışmak istemiyorum sonumuz ne olacak bilmiyorum

yok canım muhasebeci değilim, ama hastanede raportör arkadaşlarım var onlardan biliyorum :) birde çok hamile arkadaşlarım var sağolsunlar bende bilinçleniyorum bu şekilde :) Benim patronda evden devam edersin diyor bırakmayacakmış :) bana söz hakkı bile vermiyor ama bırakmak zorundayım tabii işi.

aynen benimkide öyle ama ev konusunu hiç düşünmedik belki o da olabilir
senin ilk bebeğin mi 2. mi
benim ikinci olacak hayırlısıyla ya çok büyük konuştum 2. olunca kesin bırakıcam dedim şimdi patronum bırakmıyor ben de yarım gün olursa katlanırım diyorum

Yok ilk gebeliğim ama açıkçası biraz kendim bakmak istiyorum. Kayınvalidem de bakabilir ama istemiyorum ben. yeni evlendiğimizde bikaç sene birlikte oturduk. o yuzden travma gibi oldu bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…