Bende sabah yürüyorum işyerine çok şükür 10 dk lık yolum var ama o bile çok yoruyor beni işyerine gittiğimde tansiyonum yerlerde oluyor resmenay evet hayırlısı ile bi geçsin şu dönem...gündüz yorgunluk oluyor iş yapmak içimden gelmiyor. öyle de yoğunuz ki az sonra yapayım olmuyor.. bulantım yok olsa dolmuşla gelip gitmek zülüm olurdu..
ben sabah akşam dolmuşta uyuyorum zaten yarım saat sürüyor trafik yoksa ki iş trafiğine kalıyorz . dolmuş bazen ara sokaklardan hızlandırıyor ama ben yine uyuyorum bi uyanıyorum eve az bişi kalmış ...bi gün son durağa gidecem herhalde ..Bende sabah yürüyorum işyerine çok şükür 10 dk lık yolum var ama o bile çok yoruyor beni işyerine gittiğimde tansiyonum yerlerde oluyor resmen
ınankı canım cesaret edemıyorumidrar testi denesene bi .silik çıkacak mı .
rüyaya takılma bence bilinçaltında şuan o varya ondan ....ınankı canım cesaret edemıyorumokadar tek cızgı gordumkı ctesı alır pazar belkı yaparım ınsallah cıkar bu gece ruyamda tes yapıyordum ıkı cızgı gordum uyandım sonra yenoden uyudum hamılesın dıyorlardı ınsallah tersı cıkmaz
ay olsun ya yap bence ben kaç kere yaptıydım... silik çıkarsa da var oluyor test yanlış değilse tabi de bi kaç gün sonra da iki çizgi çıkıyor..rüyaya takılma bence bilinçaltında şuan o varya ondan ....
tabıkı canım cok gordum o ruyadan :)rüyaya takılma bence bilinçaltında şuan o varya ondan ....
Gerçekten dolmuşta falan nasıl uyuyorsunuz yahu anlamıyorum ben 10 saatlik yola gitsem uyuyamıyorum.. Yani hamileyken hiç denemedim ama uyuyamam heralde hala :))))ben sabah akşam dolmuşta uyuyorum zaten yarım saat sürüyor trafik yoksa ki iş trafiğine kalıyorz . dolmuş bazen ara sokaklardan hızlandırıyor ama ben yine uyuyorum bi uyanıyorum eve az bişi kalmış ...bi gün son durağa gidecem herhalde ..
anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi bana
yorgunlukta öyle bi tatli oluyor kiGerçekten dolmuşta falan nasıl uyuyorsunuz yahu anlamıyorum ben 10 saatlik yola gitsem uyuyamıyorum.. Yani hamileyken hiç denemedim ama uyuyamam heralde hala :))))
-valla devlet memurları kanununa göre doğum iznin 16 hafta, doğumdan 3 hafta önce doğum iznine ayrılabiliyorsun eğer ayrılmazsan bütün iznini doğum sonrasıda kullanabiliyorsun...özel sektörde ise dogum oncesı 8 dogum sonrası 8 hafta olmak uzere 16 hafta izin kullanabiliyorsun ama ücretini nasıl ödüyorlar bilemiyorum...kızlar sizin saatler azmış ben sabah 08:30 akşam 07:00 c.tesi öğleye kadar ama akşama akdar kaldığım çok oluyor işler yoğun :/32 haftaya kadarmı çalışılıyor
Bende sabah yürüyorum işyerine çok şükür 10 dk lık yolum var ama o bile çok yoruyor beni işyerine gittiğimde tansiyonum yerlerde oluyor resmen
-valla devlet memurları kanununa göre doğum iznin 16 hafta, doğumdan 3 hafta önce doğum iznine ayrılabiliyorsun eğer ayrılmazsan bütün iznini doğum sonrasıda kullanabiliyorsun...özel sektörde ise dogum oncesı 8 dogum sonrası 8 hafta olmak uzere 16 hafta izin kullanabiliyorsun ama ücretini nasıl ödüyorlar bilemiyorum...
canım bişey sorcam mesela doğumdan sonra 8hafta doğumdan önce 8 hafta süre zarfında sigortan devam ediyor muişyeri raporları bildirdiği için hesabına yatıyor canım
anlıyorum o zaman iyi çünkü ödeniyorsa belki benim patron ödemezsigorta primi ödenmiyor diye biliyorum canım. Doğum parasınıda devlet ödüyor. O yüzden işyeri raporları sgk ya bildiriyor. bu şekilde bankaya yatıyor ücret
sen muhasebeci misin cnm bu konularda bilgin çokcanım zaten doğumdan sonrada 8 hf doğum iznin var. Doğum iznin bitmeden yatıyor bütün para. Hatta çoğu arkadaşlarım doğum iznini bitirip toplu süt izinlerini kullandıktan sonra çıkıyorlar işten. Tabi toplu süt iznini toplu bi şekilde kullanmak işverenin insiyatifine kalmış
aynen benimkide öyle ama ev konusunu hiç düşünmedik belki o da olabiliryok canım muhasebeci değilim, ama hastanede raportör arkadaşlarım var onlardan biliyorum :) birde çok hamile arkadaşlarım var sağolsunlar bende bilinçleniyorum bu şekilde :) Benim patronda evden devam edersin diyor bırakmayacakmış :) bana söz hakkı bile vermiyor ama bırakmak zorundayım tabii işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?