çok iyi yaparsın bende ilkine kendim bakmıştımYok ilk gebeliğim ama açıkçası biraz kendim bakmak istiyorum. Kayınvalidem de bakabilir ama istemiyorum ben. yeni evlendiğimizde bikaç sene birlikte oturduk. o yuzden travma gibi oldu bende :)
Onu da geçtim artık ama yemek yemeyi özledim yemin ederim yaaynen bende normalde yürümeyi çok severim ama işyerinde merdiven çıktığımda soluk soluğa kalıyorum
yalnız saat 11 oldu daha hiç iş yapmadım kk da takılıyorumCumartesi çalışanı olarak merhaba,
yalnız saat 11 oldu daha hiç iş yapmadım kk da takılıyorum
hadi gozun aydın canımÇarşamba günü 32 haftalik oluyoruz işten ayrilicam çok mutluyum
657 DEVLET MEMURLARI KANUNU
Mazeret izni: (1)
Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)
A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık
izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen
doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın
memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora
dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum
öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum
sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar
izin verilir.
Ayliksiz izin dusunmuyo musun canim...selale0101 .!.:Gunaydın kızlar bende çalışan bir hamileyim ama memuroldugum için neyseki haftasonu calışmıyorum haftasonu çalışan arkadaslara Allah kolaylık versin ben yururken bile zorlanmay a basladım 36 haftaya kadar nasıl çalışırım bilmiyorum erken ayrılırsamda bebegimlee daha az zaman gecirecegim dayanmam lazım son hafatalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?