çalışan hamileler

Yok ilk gebeliğim ama açıkçası biraz kendim bakmak istiyorum. Kayınvalidem de bakabilir ama istemiyorum ben. yeni evlendiğimizde bikaç sene birlikte oturduk. o yuzden travma gibi oldu bende :)
çok iyi yaparsın bende ilkine kendim bakmıştım
k.valide konusunu tahmin edebiliyorum canım ben 7 sene altlı üstlü oturdum çok da kolay bi durum değil yani
ben ikinciyi ona emanet edecek gibiyim tabi bakarsa en son bakmam demişti

benim şuanda bulantılarım geçti, baş ağrılarım fazlalaştı sadece

toplu süt izni kullanmayı ilk defa duydum ya özel sektörde mi oluyor o .

657 DEVLET MEMURLARI KANUNU
Mazeret izni: (1)
Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)
A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık
izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen
doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın
memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora
dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum
öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum
sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar
izin verilir.

ARKADAŞLAR 32. HAFTADA MUTLAKA ÇALIŞABİLİR BELGESİ ALMANIZ LAZIM YOKSA DOĞUMDAN ÖNCEKİ 8 HAFTA GÜME GİDER İZİNLİYMİŞ GİBİ GÖRÜNÜRSÜNÜZ BİLMEYEN VARSA

benim gibi ctesi bu saatte işte olan arkadaslar hepinize selamlrrr

Günaydın :) evet gün geçtikçe erken kalkmak zor geliyor . Cumartesileri yoğun da olmuyor vakitte geçmiyor.

Cumartesi çalışanı olarak merhaba,

Çarşamba günü 32 haftalik oluyoruz işten ayrilicam çok mutluyum

Memur musun? 657 sayılı kanun memurlar içindir, 4857 sayıli kanun isciler yani sigortalı çalışanlar icin

Gunaydın kızlar bende çalışan bir hamileyim ama memuroldugum için neyseki haftasonu calışmıyorum haftasonu çalışan arkadaslara Allah kolaylık versin ben yururken bile zorlanmay a basladım 36 haftaya kadar nasıl çalışırım bilmiyorum erken ayrılırsamda bebegimlee daha az zaman gecirecegim dayanmam lazım son hafatalar

Memurun ."brc06, post: 38308184, member: 291977"]Memur musun? 657 sayılı kanun memurlar içindir, 4857 sayıli kanun isciler yani sigortalı çalışanlar icin[/QUOTE]
Memurum.

Ayliksiz izin dusunmuyo musun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…