çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

arpacık çorba nasıl oluyor canım.

1 çay bardağından az arpacık
3-4 adet orta boy domates
5 bardak su
nane

--

1 kasık tereyagı ile rondodan geçirdiğim domatesleri kavuruyorum öncelikle.. sonra 5 bardak sıcak su ekliyorum.. kısık ateste. su kaynayınca arpacıkları döküyorum.. tuz ilave edip kapagını kapatıyorum.. ara ara karıstırıyorum arpacıklar pişene dek.

en son biraz nane seriyorum üzerine dinlendirip servis ediyorum. hem pratik hem lezzetli.

günaydııın canım.
ben kavanoza hiç çorba koymadım annemde koymazdı bilmiyorum yani.
ama buzluğa çorba atıyorum,iyi oluyor.
tabiki tavuklusunu denemedim ama etli kurufasulye attım oldu
Etli Kuru Fasulyeyi eritmek içinn ne yatın mikrodalga fırınamı koydun yoksa erimisini mi bekledin canım bir gün önceden çıkartıp bende mikrodalga fırın yok da o yüzden sorayim dedim .

makarna gibisi var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Makarnayı benim eşim sevmez bekarken çook yemiş ancak haftada bir yemeğin yanına yapıyorum 1 paket makarna bize 4 defa da bitiyor bende pek yemem makarna pilav o yüzden o bitirmeye uğraşıyor.Hatta bir hafta sonu sadece makarna yapmıştım beyefendi karnım doymadı dedi

Valla beniimki bana bir şey söylediği zaman ii bende tam iş ev faliyeti bekliyorsun dört dörtlük yarından itibaren istifamı veriyorum işten ayrılıyorum diyorum o zaman sesi sepete giriyor zaten bnm ütüldeğim pantalonu asla giyemez karayoluna benziyor 3-4 tane çizgi

canım arpacık dediğin arpa mı

Sağol canım Çok lezzetli bir çorbaya benziyor ama hemen olacak şeye benzemiyor önceden hazırlık gereken çorba ama deniyecem kesinlikle çok güzel olacağınıda eminim

Son düzenleme:
hepimiz aynıyız kızlar süperiz bendede bir cok çizgi oluyo ütülerken donuık pudra en güzel günlerin ayy ben hatırlıyomda hersey temiz yeni sadce kocacığıma sofra hazırlıyodum süsleniyodum

Bende ütüden nefret ediyorum hemde nasıl gep eşim yapsın diyeecınıyorumo yapıyor allahtannnn

hoşgeldin canım, bende ütüden hoşlanmıyorum,hatta çamaşır katlamaktan da hiiiç hoşlanmıyorum
sağolsun eşim ütülüyor
yaaa neden sizin eşleriniz ütülüyorda benimki ütülemiyor bu arada günaydın kızlarr

kurufasulyeyi direk buzluktan alıp kısık ateşe koyuyorum ama istersen akşamdan dolabın içine alabilirsin canım.

ayyy benimkide tavuktan hoşlanmıyor,bekarken sürekli tavuklu pilav yapıp yermiş tiksinmiş

hahahh çok güldüm yaa kara yolu güzelmiş
benim annem yapardı ütüleri,işe giderken bile sabahın köründe kaldırırdım kadıncağızı
anne bunu ütülesene derdim.hiç anlamam ütüden.
neyseki eşim anlayışlı çok hizmet beklemiyor

Son düzenleme:

Sağol canım Çok lezzetli bir çorbaya benziyor ama hemen olacak şeye benzemiyor önceden hazırlık gereken çorba ama deniyecem kesinlikle çok güzel olacağınıda eminim

aslında basit geliyor bize, önceden topalakları yapıp buzluğa attığımız için.
nohutta buzlukta hazır oluyor, geriye sadece etin haşlanması kalıyor.
onuda düdüklüde yarım saatte hallediyoruz.

hihihi evde yulaf ezmesi var olur mu

evet tatlım

yaptım kız yapmam mı buhar kazanlı ütü almış

ayy süper yaa,adam sana balık vermiyor,balık tutmayı öğretiyor
yapamıyorsan al sana buharlı ütü demiş

benim eşim de ütülemez hiçbirşey yaptırmamış kv'dem bekarken.. temizliğe yardım ediyor Allah'tan ve salata yapmaya

benim K.V çok titiz bir kadın komando gibi yetiştirmiş valla
eşim benden iyi ütü ve temizlik yapıyor,elide çok hızlı maşallah her eve lazım
hatta bi gün evden çıkarken içerde bişe unutmuşum,ara holde de halı yoktu, ayağımda
ayakkabıyla bir adım attım alacağım şeye uzandım,
bana bir kızdı dedi ki '' seni bir daha ayakkabıyla içeri girerken görmiyim''

Son düzenleme:
yaaa neden sizin eşleriniz ütülüyorda benimki ütülemiyor bu arada günaydın kızlarr

Canım benim erkekler dengesiz varlıklar bir huyu iise bir huyu kötü yanii hiç kimse dört dörtlük değilki bnki side mesala okadar yemek yaparım tatlı yaparım hafta sonlar kötü olsun hiç acımaz direk yok bu ne ya der şöyle yapsaydın dahah güzel olmazmıydır Güzel olsun ben sormasam bir şey demez yiyorumki güzel der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…