- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi zalimsin_hayat35
İkiniz de çalışıyorsanız haftada bir yardımcı alın ikiniz de ev işiyle uğraşmayın derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku onun fazlaligi var:)Böyle saçmalık mı olur? Evde çocuk yoksa yemek falan yapmayın, ekmek arası geçiştirin kendinize.
Böyle adamlara da onlara katlanan kadınlara da inanamıyorum, iş yapmak zoruna gidiyormuş, sizin niye zorunuza gitmiyor? adamın ne fazlası var kı sizden?
bu konuda annem cok ısrarcı hergün arayıp şunu yaptım gel al diyor almazsam babamla gönderiyor:) bende en azından 2 güne düşürdüm hem onun gönlü oluyor hem ben rahat ediyorum. yoksa asla onu zorlamıyorum o beni zorluyor:) ayeıca teşekkür ederim:)Annenizinde bir kadin ve yillarca haftada yedigun yemek yaptigini ve Onunda bikabilecegini dusunerek ve affiniza siginarak annenizin gunahi ne diye sormak istiyorum,bir Anne olarak:)) Annenizden 2 gun yemek yemeniz haricinde sizi tebrik ediyorum,yaptiklarinizdan dolayi:)
Bende bu düşünce de olan insanlara sinir oluyorum, bazı şeyleri güzellikle halletmek varken karşıdakini galeyana getiren tabiri caizse fitnelik yapan. Şu cümleye bakın '' böyle adamlara ve onlara katlanan kadınlara inanamıyorum'' kadına boşan diyor resmen, adam evişi yapmıyorsa boşan, kendi olsa bu kadar kolay mı boşanma kararı alır acaba HİÇ SANMIYORUMBöyle saçmalık mı olur? Evde çocuk yoksa yemek falan yapmayın, ekmek arası geçiştirin kendinize.
Böyle adamlara da onlara katlanan kadınlara da inanamıyorum, iş yapmak zoruna gidiyormuş, sizin niye zorunuza gitmiyor? adamın ne fazlası var kı sizden?
Bende bu düşünce de olan insanlara sinir oluyorum, bazı şeyleri güzellikle halletmek varken karşıdakini galeyana getiren tabiri caizse fitnelik yapan. Şu cümleye bakın '' böyle adamlara ve onlara katlanan kadınlara inanamıyorum'' kadına boşan diyor resmen, adam evişi yapmıyorsa boşan, kendi olsa bu kadar kolay mı boşanma kararı alır acaba HİÇ SANMIYORUM![]()
Cunku onun fazlaligi var:)
Soylenecek cok sey varda..bizde bu kafada kadinlar oldukca bu adamlarin bole olmasi kacinilmaz. Iki oglum var ve oyle olmasinlar istiyorumyaaa malı var onun, fitnelik yapıp kadına gaz vermeyin, işi ne yapsın hizmetini![]()
Soylenecek cok sey varda..bizde bu kafada kadinlar oldukca bu adamlarin bole olmasi kacinilmaz. Iki oglum var ve oyle olmasinlar istiyorum
Simdi bile supurge yaparken tozlari aldiriyorum..kendileri istiyolar bende yaptiriyorum. Ilerde gelinden kufur yemeyim diyorum:)) bu erkekleri bizler bu hale getiriyoruz ne yazikki ve kadinlari evde bile kole gibi yetistiriyoruz bence. Tamam ev isinden anlasin kiz ama erkekte anlasincanım sen "aman erkeksin, bekarken anan evlenince karın bakar sana" kafasıyla büyütmediğin sürece olmazlar.
erkekler doğaları gereği fiziksel olarak kadınlardan daha güçlüler, dolayısıyla beden gücüyle yapılan işleri yapmak onların doğasında var, kadın milleti, aman kocişim, aman oğluşum diye diye ayarlarıyla oynuyor adamların.
Senin gibiler sayesinde bu adamlar, ev işini karı kısmısı yapar, ben erkeğim karı gibi iş mi yapıcam modunda totolarını büyütüyorlar işte. Senin gibiler olmasa çoktan doğal seleksiyonla yokolup bitmişlerdi. Aynen devam, gazlayın herifleri köleleri olun, kıymetlerini bilin, aman sakın boşanmayın zira erkekler karaborsa, ya yenisini bulamazsanız vah vah vah, ölürsünüz erkeksizlikten![]()
Benim yazdığımın neresinden çıkardın bunu bilmiyorum ben ev işini kadın yapar diye bişey yazmadım çünkü yada bunu ima edecek bişey. ben sadece, evliliğin, eşim evişi yapmıyor gibi aptalca bi neden yüzünden bitmemesinden yanayım ama sen bak cümlen kabak gibi ortada evlilik sizin olmayınca BOŞAN demesi ne kadar kolay geliyor siz ve sizin gibilere. Sizin adınıza ben utandımSenin gibiler sayesinde bu adamlar, ev işini karı kısmısı yapar, ben erkeğim karı gibi iş mi yapıcam modunda totolarını büyütüyorlar işte. Senin gibiler olmasa çoktan doğal seleksiyonla yokolup bitmişlerdi. Aynen devam, gazlayın herifleri köleleri olun, kıymetlerini bilin, aman sakın boşanmayın zira erkekler karaborsa, ya yenisini bulamazsanız vah vah vah, ölürsünüz erkeksizlikten![]()
Ağzınıza sağlık. Güçlü kadın görmeye dayanamıyorlar çünkü kendileri kocalarının donlarına kadar yıkamakla meşgul. Bende siz ve sizin gibi kadınlara bayılıyorum. Çünkü bende ezik değilim