çalışan kadın olmak bu kadar zor olmamalı :(

Böyle saçmalık mı olur? Evde çocuk yoksa yemek falan yapmayın, ekmek arası geçiştirin kendinize.
Böyle adamlara da onlara katlanan kadınlara da inanamıyorum, iş yapmak zoruna gidiyormuş, sizin niye zorunuza gitmiyor? adamın ne fazlası var kı sizden?
Cunku onun fazlaligi var:)

Ne mi yapacaksin? Resti cekeceksin. Ve sürekli artarak. Yani ilk basta hic bir is yapmayarak baslayacaksin. Pes etmeden. Sadece kendi camasirlarini yika ve ütüle. Evi bok götürsün ama hic birseyi elleme. Yemegi en fazla haftada 1 defa yap. Kendisi yapmiyorsa disardan yiyin yada ekmek arasi yiyin.

Baktin ih demiyor ve halen degismiyor, bu isin bosanmasina kadar gidebildigini anlat ve evet gerekirse annenlere git. Blöf amacli degil. Bu insandan özür dilerim ama hayir gelmez. Yabanci bir insan bile sana acir. 12 saat calisiyorsun. Bide üstüne ev isini yüklüyor sana. Bu yetmezmis gibi bide kendisi az bir is yaptiginda kullanilmis his ediyormus!!

Elbette bir temizlikci kadin isinizi görür fakat burda sorun temizlik degil. Sorun saygisizlik, önemsememek ve seni hice saymaktir. Yarin birgün cocuk oldugunda ne yapacaksin? Bu sefer bahane hazir "sen evdesin ben niye bisey yapayim?" Üstelik cocuk ile olan islere yardim etmez. Eve gelir, televizyonu acar ve cocuktan önceki gibi hizmetin devamini bekler.

Kendini bu kadar degersiz görme. Hayati paylasmak icin evlenilir, 30 yasindaki adamin pesine toplamak icin degil!

Annenizinde bir kadin ve yillarca haftada yedigun yemek yaptigini ve Onunda bikabilecegini dusunerek ve affiniza siginarak annenizin gunahi ne diye sormak istiyorum,bir Anne olarak:)) Annenizden 2 gun yemek yemeniz haricinde sizi tebrik ediyorum,yaptiklarinizdan dolayi:)
bu konuda annem cok ısrarcı hergün arayıp şunu yaptım gel al diyor almazsam babamla gönderiyor:) bende en azından 2 güne düşürdüm hem onun gönlü oluyor hem ben rahat ediyorum. yoksa asla onu zorlamıyorum o beni zorluyor:) ayeıca teşekkür ederim:)

Böyle saçmalık mı olur? Evde çocuk yoksa yemek falan yapmayın, ekmek arası geçiştirin kendinize.
Böyle adamlara da onlara katlanan kadınlara da inanamıyorum, iş yapmak zoruna gidiyormuş, sizin niye zorunuza gitmiyor? adamın ne fazlası var kı sizden?
Bende bu düşünce de olan insanlara sinir oluyorum, bazı şeyleri güzellikle halletmek varken karşıdakini galeyana getiren tabiri caizse fitnelik yapan. Şu cümleye bakın '' böyle adamlara ve onlara katlanan kadınlara inanamıyorum'' kadına boşan diyor resmen, adam evişi yapmıyorsa boşan, kendi olsa bu kadar kolay mı boşanma kararı alır acaba HİÇ SANMIYORUM :işsiz:

Bende bu düşünce de olan insanlara sinir oluyorum, bazı şeyleri güzellikle halletmek varken karşıdakini galeyana getiren tabiri caizse fitnelik yapan. Şu cümleye bakın '' böyle adamlara ve onlara katlanan kadınlara inanamıyorum'' kadına boşan diyor resmen, adam evişi yapmıyorsa boşan, kendi olsa bu kadar kolay mı boşanma kararı alır acaba HİÇ SANMIYORUM :işsiz:

Senin gibiler sayesinde bu adamlar, ev işini karı kısmısı yapar, ben erkeğim karı gibi iş mi yapıcam modunda totolarını büyütüyorlar işte. Senin gibiler olmasa çoktan doğal seleksiyonla yokolup bitmişlerdi. Aynen devam, gazlayın herifleri köleleri olun, kıymetlerini bilin, aman sakın boşanmayın zira erkekler karaborsa, ya yenisini bulamazsanız vah vah vah, ölürsünüz erkeksizlikten :KK70:

Birlikte evde yapılacaklar listesi hazırlayın
Buzdolabına asın
kimin yaptığının önemli olmadığını sadece yapılması gerekenlere odaklanılması gerektiğini belirtin
Ortak yaşamın ve tabiki aile olmanın gerektirdikleri bunlar deyin

Kadın ya da erkek fark etmez eve erken gelen bi işin ucundan tutar. Ya yemek ya etrafı toplama her neyse artık. Bu yardım da değil iş paylaşımıdır

Soylenecek cok sey varda..bizde bu kafada kadinlar oldukca bu adamlarin bole olmasi kacinilmaz. Iki oglum var ve oyle olmasinlar istiyorum

canım sen "aman erkeksin, bekarken anan evlenince karın bakar sana" kafasıyla büyütmediğin sürece olmazlar.
erkekler doğaları gereği fiziksel olarak kadınlardan daha güçlüler, dolayısıyla beden gücüyle yapılan işleri yapmak onların doğasında var, kadın milleti, aman kocişim, aman oğluşum diye diye ayarlarıyla oynuyor adamların.

canım sen "aman erkeksin, bekarken anan evlenince karın bakar sana" kafasıyla büyütmediğin sürece olmazlar.
erkekler doğaları gereği fiziksel olarak kadınlardan daha güçlüler, dolayısıyla beden gücüyle yapılan işleri yapmak onların doğasında var, kadın milleti, aman kocişim, aman oğluşum diye diye ayarlarıyla oynuyor adamların.
Simdi bile supurge yaparken tozlari aldiriyorum..kendileri istiyolar bende yaptiriyorum. Ilerde gelinden kufur yemeyim diyorum:)) bu erkekleri bizler bu hale getiriyoruz ne yazikki ve kadinlari evde bile kole gibi yetistiriyoruz bence. Tamam ev isinden anlasin kiz ama erkekte anlasin

Senin gibiler sayesinde bu adamlar, ev işini karı kısmısı yapar, ben erkeğim karı gibi iş mi yapıcam modunda totolarını büyütüyorlar işte. Senin gibiler olmasa çoktan doğal seleksiyonla yokolup bitmişlerdi. Aynen devam, gazlayın herifleri köleleri olun, kıymetlerini bilin, aman sakın boşanmayın zira erkekler karaborsa, ya yenisini bulamazsanız vah vah vah, ölürsünüz erkeksizlikten :KK70:

Ağzınıza sağlık. Güçlü kadın görmeye dayanamıyorlar çünkü kendileri kocalarının donlarına kadar yıkamakla meşgul. Bende siz ve sizin gibi kadınlara bayılıyorum. Çünkü bende ezik değilim

Benim yazdığımın neresinden çıkardın bunu bilmiyorum ben ev işini kadın yapar diye bişey yazmadım çünkü yada bunu ima edecek bişey. ben sadece, evliliğin, eşim evişi yapmıyor gibi aptalca bi neden yüzünden bitmemesinden yanayım ama sen bak cümlen kabak gibi ortada evlilik sizin olmayınca BOŞAN demesi ne kadar kolay geliyor siz ve sizin gibilere. Sizin adınıza ben utandım :işsiz:

Ağzınıza sağlık. Güçlü kadın görmeye dayanamıyorlar çünkü kendileri kocalarının donlarına kadar yıkamakla meşgul. Bende siz ve sizin gibi kadınlara bayılıyorum. Çünkü bende ezik değilim

ah ah keşke azınlıkta kalmasak...
boşan falan da demedim kadına, böyle adamlara da kabullenen kadınlara da inanamıyorum dedim diye fitne oldum :KK70:
inanıyorum artık tamam ikna oldum, kıymetli kocişlere ve onların ev işlerine bulaşmamasından rahatsız olmayan piremseslerine inanıyorum, onlar varlar ve her yerdeler :KK59:

Aslında ben 13yıldır evliyim ve eşim başından beri böyleydi önceleri daha katıydı şiimdi. Azıcık düzelmiş hali ama sorun başından beri var ben çocuktan bile vazgeçtim kendimi işime adadım bizim çocuğumuzu emanet edeceğimiz ilgilenecek. Destek verecek ailemizde YOk bu yüzden çalışmakta zorundayım tek başına hiçbirşeye yetmemeyeceğinide söylüyor açıkca..tamam diyorum çalışayım maddi olarak herşeyi paylaştığımız gibi ev işinide paylaşalım ki bende rahat edeyim diyorum olmuyor birkere yaparsa arkası yok herşeyi söyleyerek yaptırmak zorundayım sorumluluğu yok dediğiniz gibi bir ara hiçbişey yapmadım ben yapmadım oda yapmadı evi b.k götürdü yinede anlamadı benim zorumla biriken bütün işleri beraber yaptık tabi ne kadar yaptığı malum bir o yaptıysa gerisi yüne bende bunca sene neden dayandın diceksiniz benden ayrılmıyor ayrılmaya kalkınca kafasını duvarlara vuruyor duygu sömürüsü yapıyor bana bende maalesef vicdan yapıyorum ayrılamıyorum öyleee sürükleyip duruyor. Birbirimizi ama nereye kadar 29yaşına geldim çok şeyden vazgeçtim ondanda sadece hayatımı biraz kolaylaştırmasını istiyorum..

Back
X