Ev işleri için eşinizle güzellikle konuşmuşsunuz olmamış, artık konuşma faslı bitmiş bence, işte ne geldiğinizde direkt eline toz bezi vileda verin, ben yemek hazırlarken sen de tozu almalısın aşkıııım, ben silerken sen salatayı yapmalısın hayatııııımmm, ben çamaşırları asarken sen bulaşıkları makineye dizmelisin kuşuuuum diye diye sızlansa da oflasa poflasa da vicdan yapmayın işleri yaptırın, hayat müşterek, ikinizde çalışıyorsunuz, o yoruluyorsa sizde yoruluyorsunuz, ortada kullanma durumu yok, o zaman size yemek yaptırıp dağıttıklarını toplatarak o da sizi mi kullanmış oluyor, siz evliyseniz bir eş olarak o da evdeki işlere ortak olacak, bunun başka yolu yok, lütfen hanımlar çalışan kadında olsanız ev kadını da olsanız eşlerinizi ev işlerine ortak edin, ama o erkkkkeeeeekk canım böceğim anlamaz demeyin, bal gibi anlıyorlar, yaptırırsanız çok da güzel yapıyorlar, sonra çoluk çocuk oluyor paşazade saray soylusu kocalar çocuklarla da ilgilenmiyor kadın işi deyip, bebeği yaparken öyle demiyorlar ama tövbe tövbe.