ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
iyide zorla mı çalışıosun, çalışma tatlım:) ben hem hamileyim hm çalışıyorum ve çok mutluyum. bence daha iyi şartlarda bi iş araARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
ok haklısın canım. Ben doğum iznine 32. Haftaya girmeden ayrılmak zırunda kaldım. Erken doğum riskimiz var ce insn bana ev üstümd geliyo çok sıkılıyorum. Allah işsiz burakmadın kimseyi:)Kesinlikle çalışmak gibisi yok ..Çalışmadığım iki ay boyunca evde kendimi , hayat amacı elinden alınmış , hiçbir işe yaramayan , hayatı ev işleri , tv ve çocuk bakımından ibaret biriymiş gibi hissettim. Neyse ki çok şüür şimdi çalışıyorum. Evet işteyken evimi çok özlüyorum ama benim için evde olmanın değerli oluşu çalıştığım zaman başlıyor .. Çalışmak , üretmek , her gün bir amaç için uyanıp evden çıkmak gerçekten mutluluk sebebi
sağ olsun eşim hafta içi izinli halıları silkeler çamaşırları asar toplar evi temizler evlendiğimizden beri böyle..Çalışmasam da yapar bundan eminim..
ÇOK ŞANSLISIN O ZAMAN :)
SAĞOLSUN BENİM EŞİMDE SENİNKİ KADAR OLMASADA UFAK TEFEK YARDIMLARINI ESİRGEMEZ :)
ARKADAŞAR ÇALIŞAN mutllu kadın var mıdır .açıkcası ben bir avantajını yaşamıyrum.Çevremde çalışan kadınlarına bakıyorum herkes mutsuz .çALIŞMA HAYATI kadınları çok mu yıpratıyor.Ben 5 yıldır Çalışıyrum ve inanın bir yasa çıksada kadınların çalışması yasaklansa diyorum bazen.çALIŞAN kadınlardan mutlu yorumlar bekliyorm.
KESİNLİKLE KATILIYORUM...Sanırım mutlu olanlardan biri benim. Çalışmaktan memnunum. Evde olmak daha korkutucu geliyor bana. Ev işleri dışarıdaki işlerden daha zor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?