ÇALIŞAN KADIN OLMAK..

arkadaşım sen yandın. şimdi herkes hücum etmeye başlar.
nasıl yasaklansın dersin. öyle bişey olur mu. çalışmayan ölsün :)))
ben senden yanayım
mutsuzum evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum :)
şaka bir yana işyerinden sıkıntın yoksa maddi anlamda da hakkını veriyorlarsa mutsuz olmak için neden yok.
şayet ben memnun değilim ve yeteri kadar maaş alamadığım için şuan hiç çalışmak istemiyorum
emeğimin karşılığını göremiyorum
belki daha iyi şartlarda çalışsaydım bende çalışmak süper bişey diyebilirdim :)
şuan için bencede kadınlar evde otursunlar :)

Isteyen tabiki evinde otursun. Sadece bir kanun gelip kadinlarin calismasini yasaklasa, olmaz !!!!!!

iyide zorla mı çalışıosun, çalışma tatlım:) ben hem hamileyim hm çalışıyorum ve çok mutluyum. bence daha iyi şartlarda bi iş ara

İşimi çalıştığım kurumu hiç sevmiyorum ama çalışıyo olmayı seviyorum. Herşeye rağmen..

işimi seviyorum çalışmayı da seviyorum ama ev hanımları gibi de istediğim de istediğim yere gitmek aktiviteler yapmak istiyorum sonuçta işlerimiz zamanımızın çoğunu çalıyor

isteyen bayanlar kamu kurumlarında parttime çalışsa ne güzel olur. hem yorulmayız hemde harçlığımızı yine kazanırız:)

Maaşı alana kadar mutsuz maaşı çekince bir sevinç bir mutluluk bir patrona koşup sarılma hissi zor tutuyorum kendimi . Zor tabiki yaa ewli olunca bide çalış yemek yap temizlik falan yorucu oluyorda yemek bzen kolay apartf şeyler temzlk için ara sıra kadın dengeleniyor bi şekilde size bişey olmasın kızlar boşwerin çalışmak güzeldir ewde durmak yaşlandırır kadınları

Kesinlikle çalışmak gibisi yok ..Çalışmadığım iki ay boyunca evde kendimi , hayat amacı elinden alınmış , hiçbir işe yaramayan , hayatı ev işleri , tv ve çocuk bakımından ibaret biriymiş gibi hissettim. Neyse ki çok şüür şimdi çalışıyorum. Evet işteyken evimi çok özlüyorum ama benim için evde olmanın değerli oluşu çalıştığım zaman başlıyor .. Çalışmak , üretmek , her gün bir amaç için uyanıp evden çıkmak gerçekten mutluluk sebebi

Ç
ok haklısın canım. Ben doğum iznine 32. Haftaya girmeden ayrılmak zırunda kaldım. Erken doğum riskimiz var ce insn bana ev üstümd geliyo çok sıkılıyorum. Allah işsiz burakmadın kimseyi:)

çalışmak kişiy egöre değişkenlik gösterebilir. aslında ben çalışmayı çok seviyorum ama çalışma ortamındaki insanlar sizi işten hatta hayattan soğutabilir.

çünkü iş mesaisi bitiyor ev mesaisi başlıyor. İş hiç bitmediği için mutsuz oluyoruz. Herkes bizden mükemmel iş kadını mükemmel eş, mükemmel ev hanımı ve mükemmel annelik bekliyor. Biri olmazsa başarısız diyorlar. Bana kalırsa kadın kendi oldu mu mutlu olur.Evet para güzel birden yaşam standartların değişiyo kendi paranı kazanınca iyi oluyo ama evde kalınca koca parası yiyor tabiri çok kötü ve yanlış. Tabiki bakıcaklar tabiki ihtiyaçlarımızı ve lükslerimizi karşılayacaklar ne de olsa biz onlar mutlu bir yuva,sıcak bir yemek ,temiz giyseler neşe topu çocuklar veriyoruz :) Çocuklarım olursa Allah paraya muhtaç etmesin inşallah çalışmam büyük ihtimalle :)

sağ olsun eşim hafta içi izinli halıları silkeler çamaşırları asar toplar evi temizler evlendiğimizden beri böyle..Çalışmasam da yapar bundan eminim..

KESİNLİKLE İÇTEN GELİR YOKSA BİR ERKEĞE ZORLA İŞ YAPTIRAMAZSIN :)

benim eşimde ara ara yardım ediyor temizliğe hayırlısıyla ben de atanmak çok istiyorum

Sanırım mutlu olanlardan biri benim. Çalışmaktan memnunum. Evde olmak daha korkutucu geliyor bana. Ev işleri dışarıdaki işlerden daha zor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…