Kesinlikle ben de memur olmak için 30 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum çalışmak istedim hep ama şuana kadar nasip olmadı hayırlısıyla 2016 kpssde başarılı olurum dua edin arkadaşlarçalışmak kendi paranı kazanmak harika ... yorulsamda uğraşsamda çalışmak beni güçlendririyor
Çalışmak önemli ya gerçekten de ben de atanırım hayırlısıyla inşallah bebiş de istiyorumben kucuk yastan belli calisiyorum hem okula giderdim okul cikisida ise. sonra okuldan ayrildim calismaya devam ettim son bir aydir dogru duzgun calismiyorum agir geldigi icin ama evde canimda SIKILIYOR.
Çalışmak önemli ya gerçekten de ben de atanırım hayırlısıyla inşallah bebiş de istiyorumoff insanoğlunun istekleri hiç tükenmiyor
Amin cümlemizin hayırlısıyla inşallah canımRabbim herkesin gonlune gore versin.. Insallah hepsi olur.
insallah hersey gonlunce olur..Çalışmak önemli ya gerçekten de ben de atanırım hayırlısıyla inşallah bebiş de istiyorumoff insanoğlunun istekleri hiç tükenmiyor
cümlemizin canım ders çalışıyorum bakalım hayırlısıinsallah hersey gonlunce olur..
ay bazen diyorum okudum ama memur oldun mu yok diyorum ama bakıyorum neyse çalış azmet atan diyorum bazen de geç mi kaldım dedim yaş 30 oldu diyorum bazen de diyorum yok moralini bozmaALLAH zihin acikligi versin .. bazen diyorumki bendemi okusaydim sonrada diyorumki amaan ne yapacam belki ileri yasta okurum :) hic bos kalmadigim icin belkide okulu dusunmemissimdir
yoo yasin hicte buyuk degil burda aksam okulu var 40 50 yaslarinda bayanlar adamlar okuyorlar gunduzleri calistiklari icin ozel onlara aksam ders veriyorlar hemde hepsi ayni okulda.. okumanin yasi yoktur bence sen yeterki iste..ay bazen diyorum okudum ama memur oldun mu yok diyorum ama bakıyorum neyse çalış azmet atan diyorum bazen de geç mi kaldım dedim yaş 30 oldu diyorum bazen de diyorum yok moralini bozma
inşallah seneye kpssden iyi puan alıp hayırlısıyla atanırımyoo yasin hicte buyuk degil burda aksam okulu var 40 50 yaslarinda bayanlar adamlar okuyorlar gunduzleri calistiklari icin ozel onlara aksam ders veriyorlar hemde hepsi ayni okulda.. okumanin yasi yoktur bence sen yeterki iste..
heheh aynen izinli oldugum gunler yetmiyor daha fazla evde kalsam nolur sanki diyorum ama evdede cok oturdugumdada gitsemde calissam diyorum..bazen iyi ki çalışıyorum diyorum ekonomik özgürlüğümün olmasından dolayı. bazende çok yorulunca ev ile iş arasında keşke çalışmasam diyorum. ruh halim duruma göre değişiyor
al bendende o kadar :)heheh aynen izinli oldugum gunler yetmiyor daha fazla evde kalsam nolur sanki diyorum ama evdede cok oturdugumdada gitsemde calissam diyorum..
hehehehe bendede o piskolojik etki yapti yav simdi evde oturuyorum ya acaba sismanlarmiyim diyorum normalde iste cok aktif oldugum icin herhalde hamilelikten geliyordur diyorum.. esim kiziyor zaten herhalde kilo alacagin diyor hamilesin dedim uffff ama kilo almak istemiyorum..al bendende o kadar :)
normal haftalık izinlerim yetmiyor ama alt tarafı haftalık iznime 2 gün eklesem bile üçüncü gün yada son gün sıkılıyorum çalışmasam evde deliririm herhalde yada 100 kilo olurum diye söylenmeye başlıyorum
aslında çok yemezsen okadar almazsın belki ama ben evde boş olunca hep kendimi kek pasta börek yapımına veriyorum akşamda eşimle afiyetle bende yiyorum onları. mutfağı uğraşmayı çok sevdiğim için korkuyorum benhehehehe bendede o piskolojik etki yapti yav simdi evde oturuyorum ya acaba sismanlarmiyim diyorum normalde iste cok aktif oldugum icin herhalde hamilelikten geliyordur diyorum.. esim kiziyor zaten herhalde kilo alacagin diyor hamilesin dedim uffff ama kilo almak istemiyorum..
sagol tsk ederim rabbim tum isteyenlere salih evlat verir insallah..aslında çok yemezsen okadar almazsın belki ama ben evde boş olunca hep kendimi kek pasta börek yapımına veriyorum akşamda eşimle afiyetle bende yiyorum onları. mutfağı uğraşmayı çok sevdiğim için korkuyorum ben
BU ARADA HAMİLELİĞNİ HAYIRLI OLSUN CANIM MAŞaLLAH şuana kadar kaç kilo aldın. olsun şuan hamilesin sen şimdi onları düşünme sadece bebeğini düşün ve sağlıklı beslen.
şuan çalışıyor musun
bizde 7 aylık evliyiz ve artık bizde bebek düşünüyoruz son bir aydır bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?