Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorumEşiniz jenerasyonları karıştırmış heralde. Ev hanımı olup sesi daha çok çıkanlar var. Yalnız belki biliyosunuzdur epilepsi hastaları sinirli olur. Antisepresan kullansalar nöbetlerin artma olasılığı vardır. Zor bi durum yani. Onun kendi içinde neler yaşadığını bilemezsiniz. Sevgiyle şefkatle yaklaşın bence..
Bütün epilepsi hastaları sinirlidir. Tek size değil ailesine de böyledir muhtemelen. Eğer seviyosanız bi nebze alttan alın nöbet sıklıkları nasıl bilmiyorum ama kolay bi durum değil en basiti araba bile kullanamazlar.. nöbetleri artırmayan bi antidepresan kullanmasını rica edebilirsiniz belki.Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorum
Canim eşin yinede ilaçların arkasına sığınmasın benim babamda epilepsi hastası çok kibar ve sessiz birisidir sesini yükselttiğini nadir bilirim....Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorum
Olan olmus evlenmissiniz ve hamilesiniz simdi.Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorum
Dengesizsin okumuşsun ezilmeyi haketmişsin diyenler olmuş hangimiz yanlış seçim yapmadık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?