Çalışan kadınla evlendiği için pişmanmış

Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorum

Evet ilaçlar yüzünden sinirli epilepsi Zaten nörolojik bi hastalık bazı zamanlar çok iyi bazı zamanlar çok öfkeli tanıyamıyorum
Bütün epilepsi hastaları sinirlidir. Tek size değil ailesine de böyledir muhtemelen. Eğer seviyosanız bi nebze alttan alın nöbet sıklıkları nasıl bilmiyorum ama kolay bi durum değil en basiti araba bile kullanamazlar.. nöbetleri artırmayan bi antidepresan kullanmasını rica edebilirsiniz belki.

Ha birde ev hanımı olunca ne değişiyormuş 7 yillik evliyim 4 yil çalıştım 3 yildir evdeyim, çalışırken nasılsam şimdide aynıyım..

Canim eşin yinede ilaçların arkasına sığınmasın benim babamda epilepsi hastası çok kibar ve sessiz birisidir sesini yükselttiğini nadir bilirim....
Demem o ki eşinin karakteri öyle malesef rabbim yardımcın olsun...
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın InşAllah.

Evlenmek icin acele etmissiniz ama sanirim cocuk icin de gec kalmak istememissiniz.mutsuz bir evlilik insanin omrunu yer.bekar kalmak bin kat iyi.ama insan onu dusunemez o zaman da.
Bundan sonrasi icin en azindan sunu yapin .bu insan hayatinizda artik.bu durumlari bir sekikde duz3ltmelisiniz .bu insanla konusmak da ise yaramaz inat etmek de.annenize ki gidilmesi gerekiyor cok istekli gozukmeyin .dogal bir durummus gibi hatta isteksiz gibi bile gorunun oyle gidin.onun ailesinde de hicbir sekilde ona ters gelecek seyler yapmayin ama tabi ezilmeyin de .ablasinda dediginize hic gerek yoktu hicbir faydasi olmaz size.memlekete geldiginizde rahat kendinden emin sekilde davranip herksei idare ederseniz bur sekilde esiniz de yavas yavas yola gelir.cok sinir bozucu seyler bunlar ama bir arkadasim ayni boyle olan esini boyle boyle duz3ltti.diger turlusu bir ise yaramadi o yuzden diyorum

Allah yardımcınız olsun
epilepsi hastaları sinirli olabiliyor, ani ve aşırı öfkelenebiliyor
öfkelenmek de hastalıklarını tetikleyebiliyor
tek tavsiyem -sizin için zor olsa da- sinirleneceği durumlarda tartışmaya girmekten kaçının
bunu, ezilin susun anlamında söylemiyorum
tartışırsanız öfkesini kontrol edemeyebilir, ağzından kırıcı şeyler çıkar, siz daha çok üzülürsünüz
onun bu kaba tavırlarını hastalığına bağlayarak ve üzerinize alınmayarak daha huzurlu bir aile ortamı sağlayabilirsiniz
kardeşini kötülemeyin mesela.
ya da eşinize suçlayıcı konuşmayın
insanın sabrı taşınca bunları yapmak zor ama belki daha az yara alırsınız

Sizi sevmeyen deger vermeyen bir koca tripli gorumce istersen 5 cocugun olsun ama yinede çekme yerinde olsam bosardim o kompleksli kocayi size yazik degilmi neden cekiyosunuz

Esinin mayasi boyle. Saygisiz. Sonradan da saygi kazanilmaz. Hem calis eve katkida bulun, hem evde adamin arkasini topla, hem de adamin saygisizligini triplerini cek. Ve bu 3.5 aylik evlilik daha. Cicim aylariniz cabuk bitmis. Ilerisini dusunemiyorum. Boyle omur gecmez. Deger vermeyen adama paspas olsan da deger bilmez.

Geçmiş konularınıza baktım şimdi. Sğrekli yanlış tercihler yapıp mutsuzluktan şikayet etmişsiniz. Evet kader vardır ama irade de var. İnsan malesef tercihlerini yaşar her zaman. Hata üstüne hata yapmak mantık dışı. Evliliğinizi aceleye getirdiğinizi düşündüğünüz günlerde çocuk yapmışsınız. Sanırım sevmeden evlendiniz. Yaşınız da büyük değilmiş bile. Ben sizde biraz baskınlık ve dengesiz tavırlar sezindim. Biraz daha alttan alabilirsiniz eşinizi tahrik etmeyin. Mutsuzluk tek taraflı olmaz mutlu olmak için sizde birşeyler yapın hamileymişsiniz inşallah çocuğunuz mutlu bir ailede büyür inşallah anne babasının hatalarının sonucunu o masum çekmez.

Bazen İnan’ın boşanmak istiyorum ailem ağzımın içine bakıyor mutsuzum desem babam duysa kıyametleri koparır . Ama eşimin anne babası çok iyi onlarla evlenmedim tabi eşimin tavırları önemli olan başka ilde yaşıyoruz izinden izine görüyoruz onları ama eşim bazen iyi bazen de işte çok ağır konuşuyor yapma bunu diyorum yapıyor işte

31 yaşındayım demişsiniz yaşınız gec değil ki keşke birkaç sene bekleseydiniz cocuk icin. Olan olmuş madem adamla orta yolu bulmaya çalışın dicem ama eşiniz pek orta yoldan anlayacak biri değil.

Olan olmus evlenmissiniz ve hamilesiniz simdi.
Siz alingan ,hamilelikten dolayi , o sinirli , epilepsiden dolayi. İsiniz zor.

Oncelikle laf sokmayin. Siz saygili ve kibar davraninki , esinizde size oyle davransin. Sakayla karisik karisik bile laf sokma benzeri seyler yapmayin.

Zaten calisiyorsunuz ,biraz birikim yapin bu arada.

Esinizden yardim isteyin . Yaptiginda da cok mutlu olun. Bir yerde okudum sanirim, yardim istenmesi erkeklerin mutlu hissetmesini sagliyormus.

Tatli dil yilani deliginden cikarir ,mantigiyla devam .

Dengesizsin okumuşsun ezilmeyi haketmişsin diyenler olmuş hangimiz yanlış seçim yapmadık ki

Hamilesiniz çok hassas bir dönem.
Bir süre sakince düşünmeye ihtiyacınız var belki ikinizin de.

Buraya konu açacağına derhal boşanma davası aç yarın öbür gün cinayet sayfasında olmak istemiyorsan.Adam alanen canını yakarım demiş ne bekliyosun bacım ölmeyi mi ?

Madem çalışan kadın olmanızdan dolayı bir sürü laf sayıyor siz de maaşınızdan tek kuruş vermeyin. Çalışan kadının maaşını harcamalara verirken sesi çıkmıyordur eminim! Hamile halinizle etmediğini bırakmıyor ne kadar vicdansız bir adam... Baştan tavrınızı koyun alışmasın size olur olmadık bağırmalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…