Çalışan kadınla evlendiği için pişmanmış

Suçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
Sence de bira z hakkı yok mu? Sen şimdi olayları sadece kendi gözünle anlattın. Ama kusura bakma da özellikle zaten sinir kontrol sorunu yaşayan birine neden tatlı dille yaklaşmıyorsun? Hayır bana bile eşim "yarın Annemde yiyeceğiz" dese derim ki üslubuna dikkat et. Ayrıca ailesinin yanında yaptığınız espri mahiyetindeki "Ben onu takmam yerim" lafı da espri değil "her şakanın içinde bir gerçek vardır" olayı yani. Ben olsam ben de kızarım. O an "bebişimize çok acıkmış hayatım dayanamıcam valla" demek çok zor değil. Yani tatlı dilli olmayı deneyin biraz. Zor değil

Suçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
valla arkadaşım Ev hanimiyim hiç böyle şey yaşamadım .ben anneme gidelim dersem o sorun etmez o dese ben sorun etmem ..bi iki kV kişisi despotluk yapmaya kalktı kalktığı anda cevabını verdim ..ağaç kovugunda cikmadik bizim de anamiz Babamız var demi

bende yeni evliyim eşimle ilk haftalar şeytanmı uğraşıyor nedir anlamsız tartişmalr oluyordu hatta balayından dönerken otobste yanımda oturan eşime büyük bir güvensizlikle ve pişmanlıkla bakmıştım bir kaç ay sonra bana ısındığını gördüm bende ona ısındım bence acele etme ama bundan sonraki çocuğa dikkat et

Eşin bulmuş da buluyor
Sen onu rahatsızlıgı ıle kabul etmıssın
bunu herkes yapmaz acıkcası
zeni el üstünde tutacağına davranısı cok yanlıs

haksız buldugum tek nokta magnetle kapama olayı
orda alınganlık etmıssın kapasa ne olur kapamasa ne olur gorumce bu:)

Bu kadar mutsuzluğun üzerine bir de çocuk ?ciddi olamazsınız ..

Kesinlikle haklisiniz. Ben de genc evlendim ve 8 yil cocuk yapmadim. Ayni surecten gectim. Ama cevreyi umursamamak gerektigini dusunuyorum. Ben mesela kisirim ben deyip geciyordum.

Esinizin değişmesini bekliyorsanız bence beklemeyin. Aslında kimsenin değişmesini beklemeyin. Aslında en güzeli evlilik öncesi tanımaya çalışmak. Çünkü herkes karakteri ile ilgili ip uçlarını az yada çok verir. Anladığım kadarıyla siz fazla tanıma fırsatı bulamamissiniz yada idare edebilirim diye düşündünüz. Bence öncelikle eşinizle sakince konusun. Suclayılı konuşmayın. Zaman zaman haklı olduğu noktalar varsa onu söyleyin. Aslında hepimizin doğasında var. Elestirilmeyi sevmiyoruz. Ama aşagilamasina izin vermeyin. Ama elbette karar sizin ne zaman rahatsız olursanız o zaman en doğru kararı siz vereceksiniz.

Sanki ev kadını olsa bu iğrenç tavırlara sessiz kalacak •Bu nasıl mantık? ??
Çoğu erkek o gözle bakmıyor mu? Ha birde tabiri caizse özür dilerek söylüyorum köyden alalım ağzı dili olmasın zihniyetin de olanlarda var özellikle kv ler böyle gelin istiyor. Kendilerinin kızı kardeşi çocuğu yokmuş gibi düşünüyorlar ya çok kötü bi durum.

evlilik tozpembe değil evet ama doğru kişi ile güzel bir hayat yaşanabilir. sizinkisi biraz ille de evlencem takıntısı olmuş tamam hadi evlenmeyi çok istediniz ok ama neden tam tanımadığınız adamla çocuk? ne kadar sağlıklı bi anne baba ilişkisi içerisinde büyüyecek ki bu çocuk?
olan olmuş artık bence bu adamla bir ömür asla geçmez. çocuk mocuk diyip bahane edip de ömrünü heba etme. koy kapının önüne..

Bıktım bu geri erkeklerden ya ama çok korkuyorlar okyan çalışan üreten kadında. toplumu biz oluşturuyoruz biz doğuruyoruz be . bu kadar aşağılık kompleksiniz varsa yakmayın kimsenin canını. asıl onun dili çok uzun.

Doğru insanında bulsan evlilik hayatı zor, Kendi kendine yetebiliyorsan evlenmek zorunda değil hiç kimse
Zaten bizim erkekleri yapısı yetiştiriliş biçimi kadını acaip zorluyor, çoğunu doğru düzgün mesleği yok, karekteri yok v. Syok yok
Yeni evlenecek olanlar fazla iyimser olmasınlar bence, karınız ağrıdığında anneniz bir çorba yapar ama evlendiğiniz adam yapmayacaktır

Kesinlikle katılıyorum üslup saçmasapan. Kompleks var ortada. Genel anlamda sinirli oldukları doğru hastaları gözleyen sağlık çalışanlarından biliyorum. Zaten nöbetleri tetiklemeyen bi antidepresan kullanabilir dedim. Size de çok çok geçmiş olsun...

Canim nacizane fikrim , bu ve bunun gibi durumlarda fikrini sorman yönünde olmalı ki zamani gelince esin de senin fikrini sorsun onemsesin , sen kendi içinde zaten kararini vermissin , esine bu durumu "hayatım ya annemlere yemege gidelim diyorum annem de senin su en sevdigin xx yemeğini yapmış , ben de sana bi sorayim dedim baska planin yoksa hazirlanayim da çıkalım " şeklinde izah edebilirsin , böylelikle eşin hem "ben damadim tabi ki en sevdiğim yemekleri yapacak" diye düşünecek, (evlililigin ilk aylarinda bu tarz düşünmesi ailene olan yakınlığı artirir ) hem de sen izin almış gibi yapip (esinin tabirinden anladığım bu) annene yemeğe gideceksiniz , işin aslı nabza göre serbette bence.

Bebek çok acele olmuş, bir ayda nasıl bu kadar emin olunuyor evlilikten inanın ben anlayamıyorum. Ve zaten sorunlar başlamış. Adamın hamile karısına saygısı yok kötü çok kötü...

evlenmek için evlenen kadınlarımıza ders olsun yaşadıklarınız.siz de umarım aklınızı başınıza alır ve kendinizi ezdirmezsiniz daha fazla.

Ilk onceliginiz bebeginiz ve siz olmalisiniz. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.Esinizin kardesi sorunlu, oyle kabul edin. Siz de O' nu sevmeyin. Takmayin kafaniza.

Esiniz bildigimiz eski kafa cikmis maalesef. Tartismalarinizi yumusak seviyede yapin. Sert uslup yerine bunu deneyin bir de ( denemediyseniz). Esiniz ofke terapisi almali ama bunu anlar mi?

Aslında bu normal bir durum değil mi yani fikrini almanız? Hani empati yapınca bana emrivaki yapılmasından hiç hoşlanmam mesela, bana sordun mu derim ben böyle bir üslup karşısında...

Yani eşinizin fikrini sormanız (tabi bu karşılıklı olduğu sürece) eziklik vs değildir, asıl bunu eziklik olarak algılamak kompleksli olunduğunu gösterir, bence.

Evlenmeseydin o zaman canım kardeşim başına silah mı dayadım

el-cevap bu. Başka da bir şey aklıma gelmedi. Şu adamı çok aradınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…