Sence de bira z hakkı yok mu? Sen şimdi olayları sadece kendi gözünle anlattın. Ama kusura bakma da özellikle zaten sinir kontrol sorunu yaşayan birine neden tatlı dille yaklaşmıyorsun? Hayır bana bile eşim "yarın Annemde yiyeceğiz" dese derim ki üslubuna dikkat et. Ayrıca ailesinin yanında yaptığınız espri mahiyetindeki "Ben onu takmam yerim" lafı da espri değil "her şakanın içinde bir gerçek vardır" olayı yani. Ben olsam ben de kızarım. O an "bebişimize çok acıkmış hayatım dayanamıcam valla" demek çok zor değil. Yani tatlı dilli olmayı deneyin biraz. Zor değilSuçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
valla arkadaşım Ev hanimiyim hiç böyle şey yaşamadım .ben anneme gidelim dersem o sorun etmez o dese ben sorun etmem ..bi iki kV kişisi despotluk yapmaya kalktı kalktığı anda cevabını verdim ..ağaç kovugunda cikmadik bizim de anamiz Babamız var demiSuçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
Eşin bulmuş da buluyorbenim durumum herkese ders olsun .çünkü evlenemiyorum diye çok konu açtım . 3 buçuk aylık evliyim eşim epilepsi hastası . Onunla tanıştığımızın üçüncü haftası öğrendim hastalığını ama sorun etmedim .çünkü bu hastalık normal yaşama engel değildi. Şu an bir buçuk aylık hamileyim çok mutsuzum düşük tehlikesi yüzünden hastanelik oldum ikimizde memuruz memlekete izne gittik eşim burnumdan getirdi . Anneme gitcez akşam yemeğe dedim diye sen beni takmıyorsun koca yerine koymuyorsun deDi .seninle evlendiğim güne lanet olsun deDi. Çalışan kadınla evlenmiş pişmanmış dili uzunmuş çalışan kadının. Kayınvalidem çorba yaptı hamile olduğum için çorbadan başka bişi yiyemiyorum kahvaltı yapıyorduk bana çorba koymuş deDi kızım sen yA eşim de bizi bekle diye laf sokuyordu şakasına ben de ben onu takmam yiyeyim tabi dedim güldüm bunu ciddiye alıp kıyamet kopardı ailesinin yanında nasıl beni takmaZsın diye . Bana bağırdığı için benim suratım asıldı bana Nasıl surat asarsın Benim ailemin yanında diye canını yakarım deDi bi dAha surat asarsan seni ayrılmakla ilgili bi sürü cümle kurdu . Görümceme yemeğe gittik görümcem zaten. Düğün de bin bir tavır yaptı bana sırf annem kuaföre geldi diye buzdolabının üstünde bizim iki düğün fotomuz vardı ikisinin üstünde de benim kafamı Magnetle kapatmış ben de eşime dedim ablan böyle yapmış beni sevmiyor sevilmediğini yere niye yemeğe geldi isem dedim yine ablasına toz kondurmadı. Ailem bilmiyor mutsuz olduğumu ama babam sürekli soruyor gizliyorum şu an
Mahalle baskısı yaşın geçti hemen hamile kal diye kızın bilinç altına çöreklenmişlerdir.
Ben erken evlendim ama konu sahibini anlıyorum
sadece merhaban olan alakalı alakasız insanlar önce evlilik ne zaman sonra çocuk ne zaman sonra emziriyor musun sütün var mı sonra ikinci çocuk ne zaman diye diye insanı istemsiz yönlendiren bir süreçten geçiriyorlar.
Çoğu erkek o gözle bakmıyor mu? Ha birde tabiri caizse özür dilerek söylüyorum köyden alalım ağzı dili olmasın zihniyetin de olanlarda var özellikle kv ler böyle gelin istiyor. Kendilerinin kızı kardeşi çocuğu yokmuş gibi düşünüyorlar ya çok kötü bi durum.Sanki ev kadını olsa bu iğrenç tavırlara sessiz kalacak •Bu nasıl mantık? ??
Evet bile bile lades dedim 31 yaşındaydım artık bıkmıştım her karşıma çıkanın beni yarı yolda bırakmasından evlilik tozpempe geldi sanırım gözüme ama hiç te öyle değilmiş eşimi evlendim tanıdım derler yA doğru imiş
Muhtemelen daha da beter olacaktı.Sanki ev kadını olsa bu iğrenç tavırlara sessiz kalacak •Bu nasıl mantık? ??
Kesinlikle katılıyorum üslup saçmasapan. Kompleks var ortada. Genel anlamda sinirli oldukları doğru hastaları gözleyen sağlık çalışanlarından biliyorum. Zaten nöbetleri tetiklemeyen bi antidepresan kullanabilir dedim. Size de çok çok geçmiş olsun...Hayır değildir. Yıllarca ilaç kullandım. Defalarca nöbet geçirdim. Kimseyi ezmedim, aşağılamadım..
Kaldı ki sinirli biri bile olsa saygısız üslup bambaşka bir olay.
"Çalışan kadının dili uzun olur" demek hastalıktan değil kötü zihniyettendir. Sanki ev hanımları dilsiz. Ya da sanki öyle olmak zorunda..
Koca kişisinin asıl problemi aşağılık kompleksi. Bunun aşılması da zordur..
Zaten hasta ondandır diye konu sahibinin bu saygısızlığı kanıksamasına meydan vermeyelim bence..
Suçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
benim durumum herkese ders olsun .çünkü evlenemiyorum diye çok konu açtım . 3 buçuk aylık evliyim eşim epilepsi hastası . Onunla tanıştığımızın üçüncü haftası öğrendim hastalığını ama sorun etmedim .çünkü bu hastalık normal yaşama engel değildi. Şu an bir buçuk aylık hamileyim çok mutsuzum düşük tehlikesi yüzünden hastanelik oldum ikimizde memuruz memlekete izne gittik eşim burnumdan getirdi . Anneme gitcez akşam yemeğe dedim diye sen beni takmıyorsun koca yerine koymuyorsun deDi .seninle evlendiğim güne lanet olsun deDi. Çalışan kadınla evlenmiş pişmanmış dili uzunmuş çalışan kadının. Kayınvalidem çorba yaptı hamile olduğum için çorbadan başka bişi yiyemiyorum kahvaltı yapıyorduk bana çorba koymuş deDi kızım sen yA eşim de bizi bekle diye laf sokuyordu şakasına ben de ben onu takmam yiyeyim tabi dedim güldüm bunu ciddiye alıp kıyamet kopardı ailesinin yanında nasıl beni takmaZsın diye . Bana bağırdığı için benim suratım asıldı bana Nasıl surat asarsın Benim ailemin yanında diye canını yakarım deDi bi dAha surat asarsan seni ayrılmakla ilgili bi sürü cümle kurdu . Görümceme yemeğe gittik görümcem zaten. Düğün de bin bir tavır yaptı bana sırf annem kuaföre geldi diye buzdolabının üstünde bizim iki düğün fotomuz vardı ikisinin üstünde de benim kafamı Magnetle kapatmış ben de eşime dedim ablan böyle yapmış beni sevmiyor sevilmediğini yere niye yemeğe geldi isem dedim yine ablasına toz kondurmadı. Ailem bilmiyor mutsuz olduğumu ama babam sürekli soruyor gizliyorum şu an
Aslında bu normal bir durum değil mi yani fikrini almanız? Hani empati yapınca bana emrivaki yapılmasından hiç hoşlanmam mesela, bana sordun mu derim ben böyle bir üslup karşısında...Suçum anneme yarın yemeğe gideceğiz demem onu bi hiç yerine koyuyormuşum gidelim mi diye fikrini Almam gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?