Çalışan Kadınlar Sizde de bu var mı?

Yapacak tek şey var o da tam zamanlı iş bulmak kız. Cidden yazılım yapmak istiyorsan freelance dönemine geçmeden önce, tam zamanlı profesyonelce çalışman gerek. CVnde bu işi adam gibi yaptığını gösteren iş yerleri yoksa freelance müşteri bulamazsın (meslekten bağımsız olarak) Ne mezunusun kız, ona göre daha çok tavsiye vereyim

Hmm anladım.
Mantıkli bir açiklama .

SAP danışmanlığı nedir ilk defa duydum

Yazılımdan çok çok daha kolay, parası da gayet iyi bir alan Nerdeyse bütün büyük şirketlerde istihdam oluyor misal şöylece buldum: SAP Danışmanı İş İlanları | Kariyer.Net

Ne iş yapar Google atmanı bir de Linkedinden aradıkları niteliklere bakmanı öneririm Python gayet destekler bu işi ben Python da biliyorum dersen paracıklara konarsın

Yaa uluslararası ilişkiler okuyodum yarıda bıraktım (hâlâ kaydim var istesem devam ederim)
Sosyal hizmetler okudum
Şimdide İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi lisansa başladım.
Çok alakasız bölümler yazılım vb.den
Yaa ben şu an bir fabrikada shima makineci olaraktan ise girdim ama insan kendini geliştirip online iş yapmak istiyor...
Aslında varya biz Türk insanları iş hemen elimize gelsin istiyoruz
ABD de Avrupa da adamlar çok iyi kendilerini geliştirip birçok yere başvuruyor bizler de hemen bırakma var...
Ve şu an bilgiye çok rahat ulaşılacak bir cagdayiz. Kimse annesinin karnında öğrenmedi bu işleri....
Benim üniversiteden bir arkadaşım var filifinli arkadaşları varmış bölümden bağımsız yazılım kendi başlarına YouTube dan 1 sene de tamamen öğrenmişler ve şu an freelance olarak dolar üzerinden ciddi paralar kazanıyorlar diyordu..ama en büyük artıları ingilizceleri zaten süper adamların...

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım benim çevrende de o tarz insanlar var hatta kendi annem çalışan biri ama çalışmayan ev hanımı olan komşu akraba olsun daha rahat lüks daha da önemlisi el üstünde tutulanlar var sizin isyanınızı ben çok iyi anlıyorum damdan düşenin halini anlama hesabı. Ama burda bir nokta var ki hersey kader kısmet bacım. Allah hayırlı eş hayırlı evlat versin onu bunu kıyaslamakla kendini üzüyorsun

Yaaa Allah Allah ilk defa duydum şu an yaa SAP
bir araştırayım inşallah.
Ama şunu anlamadım ben.
Sence önce Python öğrenip sonra mı SAP öğrenmek gerek?
Yazılıma dair hiçbir şey bilmeden SAP öğrenmek mantıklı mı ki

Bence Python tamamlayın önce işin mantığını kavrayın iyice

Ondan sonra üstüne her şey konur

Bence Python tamamlayın önce işin mantığını kavrayın iyice

Ondan sonra üstüne her şey konur
Hmm dimi bana da bu daha mantıklı geldi.
Yaa çok teşekkür ederim size gerçekten çok yardımcı oldunuz.
İnsanın nereden ne başlayacağını bilememesi çok kötü ya..

Ya aklıma bişey geldi 16 senedir evliyim hiç calismadim çalıştıkça dikis tutmadı deyim neyse ilk 5 yıl resmen surunduk para yok pul yok sonra eşim bir iş buldu bı normal bı şekilde orta halli bı evde oturduk 5 6 senedir de durumumuz da gayet iyi çok şükür Allah verdi oldu bir tanidigimizin eşi çalışmayan kadınlarda ev sahibi oluyor onlarında evi var eşyaları güzel vs vs kim o ya deyince direk benim adım bı arada çalışan arkadaşım çocuğuna baktırmak istemişti bende küçük oğlumun canlı dersleri var sıkıntı olur dedim diye aman Allahım evde akşama kadar oturuyomusjm da sanki ne işim var mista diye söylenmiş arkamdan benim teyzem bile siz nasıl ev aldınız diye defalarca sordu bana niye çünkü bu evde kadın para kazanmıyor ve sürünmeye mahkumuz bosverin başkalarının hayatını rızkı veren Allah sorgulamak bize düşmez

İnsanların evinin içini nasıl bu kadar biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz. Dışarıdan herkes mutlu herkes rahat sizde belki diğerlerine öyle görünüyosunuz. Hem bim diye küçümsüyorsunuz ama benim arkadaşımın eşi de bimde çalışıyor ama hiçte yan gelip yatmıyor gayet emek veriyorlar hemde kazandığı parayı öyle yan gelip yatıpta olmuyor

Siz bunları diyince aklıma Hayatı İnancın bu sözleri aklıma geldi lütfen izleyin.
Ve kimsenin sözlerini aldirmayin
Hep derim ev hanımligi gibi güzel bir meslek mi var yaw
Şu an çalişıyorum (mecbur) ki üniversite yıllarımda KPSS yi kazanıp atanmayı hep çok istemiştim... nasıp olmadi bir türlü..
Bekarım ama anneme şimdi diyorum ev hanımligi en güzeli.
Konu ile biraz alakasız oldu affedersiniz
Rızkı veren Allah bu iş kadının çalışıp çalışmasına bakmıyor ki
Siz kimseyi duymayın bence millet konuşur....

En sevmediğim şey kıyas.. işim var koca eline bakmamak için okudum calisiyorum diyorsunuz, bi yandan eski sevgilimin durumu daha iyiydi evlenmeden çalışmayan kızla evlenip ev aldı diyosunuz.
Yani başında sonunda mantık yok dediklerinizin. Çalışmanız yada çalışmamanız yalnız sizi ilgilendirir bu sizin tercihinizdir. Kişi ister çalışır ister çalışmaz, çalışmayanın çalışana laf etme hakkı olmadığı gibi çalışan kişinin de çalışmayana laf etme hakkı yok. Herkesin kendi yağı istediği gibi kavrulur. Sonucta asgari ucretle herseyden kisip karnimiz tok diyip mutlu olan da var, 10 15 bin kazanip yetemiyorum diye aglayanlar da var.
Size tavsiyem kimseyle kendi hayatınızı kıyaslamamanız.
Yarın obür gün ultra zengin ev hanımı bi arkadasiniz olur mazallah nazardan oteki tarafa gider kadın. :)

Yarın obür gün ultra zengin ev hanımı bi arkadasiniz olur mazallah nazardan oteki tarafa gider kadın. :).
Bu kısma çok güldüm

Hic kimsenin hayati disaridan gorundugu gibi degildir emin ol. O cok mutlu gozuken insanlarda belki sana imreniyor. Okumus memur olmus kendi ayaklari ustunde duruyor die. Belki eski sevgilinin ailesi ona ev aldi yeni esi maddi sikinti cekmicek ama nerden biliyorsun belki surekli bu kafasina kakilacak? Yada beklentileri articak? Belki kiz kendi evim die benimseyemeyecek ? Ama sen kendin disinle tirnaginla almissin evini kimse hic biseyine laf edemez. Evim die gururla soylersin bide oyle dusun. Bizde kendi dugunumuz kendimiz yapmis borca girmistik. Okadar kurardimki kendimi bem sabahin koru ise giderdim o esyalari odemek icin. Ama cevremde 1 tl borcsuz evlenenleri gorurdum. Herseylerini aileler almis. Ister istemez aklima gelirdi o dusunceler. Ben borcum olmasa simdi parami kenara koyardim derdim. Ama onlarin evlerine esyalarina hep karisilirdi bize kimse laf edemedi mesela?Allah saglik versin. Nasip isi.

Ben anladım seni .Aynı soruyu defalarca kez kendime sormuş bir insan olarak evet esiniz iyi bı insansa çalışmak fuzuli yük altına sokuyor kadını .Ama hep diyorum kaç yasindasiniz bilmiyorum ama biz 90larin çocukları annelerimizin aman kızım oku kimseye muhtaç olma lafıyla büyütüldük doğru mu bilmiyorum ama benim çocuğumun çektiği rezilliği benim çektiğim rezilliği bir ben bir Allah bilir .Ha şimdi şöyle bı durum var boşandım iyiki çalışıyorum diyorum ama iyi bı insan olsaydı eşim kesinlikle çalışmazdim .Bazen kader kısmet demek lazım bazı olaylar için .Hayırlısı demek lazım .

Madem zengin olmak ıstıyodunuz hayırlı bir kısmetmış sızın için.Ben her seyın birlikle beraberlıkle olacagına ınanıyorum .Eşinizi çok sevsenız bu dusunceler aklınızdan gecmezdı .

Kendine dert arama lütfen... Vallahi derdin yok. Çalışıyor olmak bile ne güzel şey... Zor ama başarmak güzel. Hesabı bizde yapıyoruz inan. Ama olay ne yesek boyutuna gelmemeli o kadar da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…