çalışan ve çalışmayan bayanlar bir bakarmısınız

Oğluşun biraz büyüyünce iş bulabilir misin? Bilmiyorum emekliliği falan kaybetmeye değer mi?

maddi olarak skntıda degilseniz bebişinize sizin bakmanızı tavsiye ederim, sizin vereceginiz terbiyeyi alması önemli bence.. yogun calısma hayatından sonra ilk baslarda zor geliyor evde olmak ama eve tıkılıp kalacak dglsnz ki,, yarım kalacak bi kariyer çalışması ise durum farklıdır bilemiyorum ama ben cocukların annesiyle olmasndan yanayım, kendi fikrim..

gerçekten çok bunalıyorum herşeye yetişmeye çalışırken ve maalesef çok agrasif sinirli bir insan ve anne oldum

teşekkür ederim.. ben zaten şimdiden gergin bir anne olup çıktım doğumdan sonra çok agrasif bir insan oldum herşeye yetişmeye çalışmak beni fazlasıyla yoruyor, şu anda hiçbirşeyden zevk alamayan hayatta hiçbir amacı olmayan öylesine yaşayan bir insana dönüştüm herşey boş geliyor ama işte bunlar işi bırakınca geçicekmi yoksa dahamı kötü olucak onu bilsem hiç düşünmeden işi bırakıcam zaten..

kariyer yapma hırsım yok zaten sadece işi bırakırsam eşim değişirmi ona bağımlı olmak nasıl olur hiç bilemiyorum bunlarda endişelerim arasında, aslında eşim nasıl istersen öyle yap işi bıraksan bile primlerini öderiz emekli olursun diyor ama işte ben güvenemiyorum açıkçası ...

kariyer meselesi yoksa ve oderiz diyosaniz ve cok yorulup geriliyosaniz en guzeli evde oglunuzla ilgilenmek

Anliyorum sizi. Allah yardimciniz olsun. Isi bir muddet biraktiktan sonra tekrar donebilecek durumdaysaniz bir deneyin derim.

annem sağolsun bakıyor ama bir keresinde o kadar sinirlendimki yüzüne karşı allah dedim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. işi bıraksan bi dert bırakmasan bi dert....hayat geçiyo işte...

annem sağolsun bakıyor ama bir keresinde o kadar sinirlendimki yüzüne karşı allah dedim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. işi bıraksan bi dert bırakmasan bi dert....hayat geçiyo işte...
öyle ama gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…