Çalışma Ortamı ?

Aynen küfür kabaca konuşmalar vs. vs. bunlar olur mu diye çekiniyorum. Bir de daha çnce bu kadar erkek için de çalışmadım :)

Kadın kadının kurdudur derler, doğruymuş :)

Canım bende bir tek bankada staj yaparken bayanlar çoğunluktaydı onda da erkeklerin olduğu odada çalışıyordum. Bu yaz bir firmada çalıştım handaydı ofisimiz bırak ofisi han, sokak her yer erkek doluydu ama bir sorun yaşamadım. Şuan 1 aydır İnşaat malzemesi satan bir firmadayım bir tek yemekhaneci abla ve ben varım bayan olarak. Yemekhane depoda yani ofiste 6 7 erkek arasında bir tek kız benim. Ama burda da bir sorun yok çok şükür zaten girerken öyle bir şeyin olmayacağını söylemişlerdi. Yani demem o ki erkeklerin arasında çalışıyorum diye korkmana, çekinmene gerek yok. Erkekler aslında kadınlardan beterdir dedikodu bakımından ama yine de iyidir. Kadınlarla dedikodu yapacağıma erkeklerle yapmayı tercih ederim daha güzel oluyor onların dedikoduları.

İçinde olduğum takım 6 erkek 2 kadın

Ofisimiz 26 erkek 2 kadın çalışan + 1 kadın ofis asistanı

Üniversite hayatım 4 kadın 86 erkek sınıf

Mühendisim:)))

Şiddetle tavsiye ederim fesatlık yok, dedikodu yok, ortalığı karıştıran tipler yok. Fitne insanların çoğu kadın çalışanlardan çıkıyor.

bende iş yerinde tek bayanım hatta müşterilerimde hep erkek bi yemek yapan yengemiz var oda 2 saat durup gider sen kendini bildikten sonra hiç bir sorun sıkıntı olmaz

Benimde bir önceki işimde 8 erkek tek bayandım. Zaten 4 4 lük iş kolay kolay bulunmuyor. Çalışmaya başlayın kendiniz karar verin. Zor olabiliyor zaman zaman.

birde daha önce kadın çalışanı fazla olan bir işte çalışıyordum ortam çok huzursuzdu.

bende 6 erkek tek bayan ben olarak calısıyorum bi zorlugunu görmedim

Ben varimmm bennn :)
Çalıştığım yer belki 50 den fazla çalışanı var ve toplam bayan sayısı 5 i geçmez. Bnim olduğum bölümde 12 erkek 2 bayan var. Allah için öyle sarkayim edeyim olayı yok. Sadece maç olduğu günler sıkıntı. Hiç cekilmiyor muhabbetleri. Ha birde erkek dedikodusu feci bayanlardan da beter :) prim vermemek lazım

Kı zaten azınlık olacağın için. Korumacı oluyorlar. Sen bayansin otur biz yaparız gibi. Sarkacak adamda olmaz olursa gömerler bence :)

eskiden 100 kadının 2-3 erkeğin çalıştığı bir fabrikada çalışmıştım, dedikodu kıskançlık kavga ne ararsan vardı kadınlar arasında
şuan 90 erkeğin içinde 2 bayan çalışıyoruz, hatta bu 90 kişiyle birebir muhatap oluyoruz ancak oldukça huzurlu bir ortamdayız
hatta 3. bayan gelmişti bir ara ortam direk bozulmuştu

Kadin mudur kadin stajer kadin calisan oldugu yerde huzur bulunmuyor
Illa bir laf sokmalar dedikodular ayak kaydirma oyunlari

Eskiden en azılı feministlerden biriydim kadinlari tanidikca bu hale geldim
Kisaca az kadin cok huzur

Şimdiye kadar 3 iş değiştirdim, ikisi erkek ağırlıklı idi. Şimdiki işim de buna dahil, tek kadın benim bir sorun da olmuyor iyi bile oluyor yapay samimiyet kasmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…