Çalışma Ortamı ?

Calisma hayatinda erkekler daha iyidir.. Kadinlar gercekten fitne fesat oluyor.. Size nazik davranirlar sikinti olmaz diye dusunyorum

Ben bankada 10 11 civarı erkek çalışanla tek bayan olarak çalıştım.ortama bağlı seviyeli düzgün se kişiler gelen giden

6 erkek 6 bayandan iyidir merak etme dusunsene kiskaclik fesatlik gruplasma patrona yaranma yok kiyafet yaristirmak laf sokmak yok oh ne guzel valla.

Birde kadinlar is hayatina mevkileri ne olursa olsun duygusal hayatlarini cok yansitiyorlar. Gina geliyo her gun her gun. Bende full kadinlarin icinde calistim en son kadin yardimcim isten ayrildiginda patrona nolur erkek bulalim dedigimi biliyorum yani. Bencede erkeklerle calismak daha rahat. Patronda kadindi zaten. Ayyyhh kurtuldum cok sukur hepsinden kafam nasil rahat anlatamam...

Son düzenleme:
Haha kadınlar kadınları sevmiyor
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kadınlar kıskanç, fesat, dedikoducu ne biliyim sevmem.
Mesafeni koruduktan sonra huzurlu olursun bence de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…