Çalışmak İstemiyorum :((

Konuya yeni dahil oldum kızlar arada belli bir muhabbet varmı bilmiyorum ama izinlerinizle ben kendi fikrimi söylemek istiyorum...
Bir kadın için çalışmak tabiki önemli ayağını daha emin basabilmek için ama ben kesinlikle karşıyım kadının çalışmasına ailem bilse bu düşüncemi sanırım evlatlıktan red sebebim olur
Geri kafalılıksa bunun adı evet geri kafalıyım ama ben aldatmaların yada yaşanan saçma sapan münasebetlerin kadınların bu kadar çok ortalığa düşmesinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum nedenmi kadın günün çoğunu dışarda başka insanlarla geçiriyor cepte para var ve para herkes için güvendir heleki böyle bir hayatta (parasız birşey olmuyorken) kimse inkar etmesin işyerlerinde şahit oluyorsunuzdur size olmasa bile dışardan gelen başka bayan arkadaşlara bakışlar imalar ne kadarda çirkin tabi bana size ona buna göre çirkin ama bundan hoşlanan ve etkilenen bayanlarda var evdeki kocayı çocugu unutup bu hayata kapılan bu benim için ilk yüzü ikinci yüz çocuk büyütürken kolaymı evde çocugunuzu bırakıp işe gitmek anne sevgisini geçtim gençlik çağları o asi dönemlerinde ona yalnızlık kolaymı gelicek benim bi arkadaşım vardı annesi çalışan aman Allahım neler yapardı en küçüğünden bize geldimi telsizi getrrdi teli çeken biyere koyardı annesi aradımı evdeyim ben yaa gider onlarda yemek yerdik annesi garibimde sanardı ohh yiyo bari yemegini bilmiyoki bi mahalle çocugu doyyo bu yemekle yaşımız o zamanlar 14-15ti yani:) bunlar benim için en önemli sebepler ama dediğiniz gibi Rabbim keşke hepimize yada ülkemize tek maaşla geçinme imkanı verse bizde sadece kadınlık görevimizi yapsak evimzde eşimizi beklesek çocuklarımızı büyütsek
KENDİ FİKİRLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM GENELLEME YAPMAK YADA KADINLARI KÖTÜLEMEK DEĞİLDİR YUKARIDAKİ YAZININ MAKSADI SADECE HAYATIN ACI GERÇEKLERİDİR...

herkesin görüşü farklı tabi, saygı duyuyorum ama çalışan kadınlara bu gözle bakanlar oldukça bu ülkeden bi halt olmaz arkadaşım

Ortalığa düşmek???

Bir kadın olarak kadınların çalışmasını bu şekilde tanımlamanızı kınıyorum..

Söylenen sözleri ters tarafa çekmek sizlerin elinde arkadaşlar yada anlamamak neden oluyo aldatmalar neden yaşanıyo böle pis çarpık ilşkiler tabiki tek sebep çalışmak değil bunu söylemiyorum ama buda bir etken

hadi ilk tepki benden gelsin

nedir kadınlık görevleri???*

en nefret ettiğim tabir "kadınlık görevi" aptalca saçma kusura bakmayın ama duyunca bile tüylerim diken diken oluyor....

düşünceleriniz evet çok geri kalmış...insanı insan olarak değerlendirmekten uzak...kötü olmasın diye bişeyleri yasaklamak kapatmak...ben kabul edemiyorum böyle birşeyi ve bir bayan olarak böyle düşündüğünüze inananmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum...

hayatın acı gerçekleri??? buda ayrı bir garip tabir...

şimdi erkeklerin zayıflıklarını abukluklarını yine kadınlara yüklediniz...kadınlar toplumdan soyutlanacaklar ki erkekler rahat etsin...uçkurlarını düşünmesinler..ve yine kadınlar kendilerini saklanarak koruyacaklar öyle mi...ama ben kendimi dışarıda da koruyabiliyorum...kimsenin beni eve hapsetmesine gerek yok...YASAKLAR HİÇ BİR ZAMAN ÇÖZÜM OLMAZ VE İNSANI HİÇBİRYERE GÖTÜRMEZ....

ha bu arada o hani kendisine hakim olamayan insanlar zaten zamanında insanoğlunun kadın ve erkek diye iki cinsten oluştuğuna ve bu iki cinsin zinhar yanyana durmaması gerektiğina inanıp böyle yaşamak sonucunda o haldedir emin olun...zaten birbirinden soyutlanmanın sonucudur yaşanan çoğu şey

Son düzenleme:

Söylediklerim yaşanan şeyler kimse bunu inkar edemez yabana atamaz demek istediğim budur anlaşılmıycak bişey yok yazılanlarda geri kafalılıktır tabiki çünkü geride eskide böyle şeyler olmuyodu işyerindeki kadın/erkek karşı cinsi pofpoflar kadın/erkek kendini bişey sanmaya başlar evde bi artis hava sen kimsin nesin havaları begenmeme başlar ve daha sonra kavgalar aayrılıklar bence olay bumudur BUDUR!!!!!!

lütfen genelleme yapmayın, belki bişeyler yaşadınız canınız acıdı, ama lütfen çalışan kadınlara hakaret olarak algılanacak şeyler yazmayın. rica ediyorum. çalışmazsanız çalışmayın, bize niye çamur atıyosunuz anlayamadım

Fikrinizi zaten değiştiremeyiz bununla ilgili polemiğe de girmek istemiyorum açıkçası.

Ben sadece kullanmış olduğunuz "ortalığa düşmek" tabirini çalışan bi bayan olarak asla kabul etmiyorum ve eğer lafınızın hakaret sıfatına girdiğini bilmiyorsanız bir deyimler sözlüğü alıp anlamına bakmanızı öneriyorum.

Bu tabiri kullanmanızı da anlamını bilmemenize veriyorum ya da vermek istiyorum..

Yoksa sizin geri kafalı olmanız beni hiç ilgilendirmez..

Ya Allah aşkına kızlar neden üstünüze alınma yada tüm çalışan kadınlar aynı gibi algılıyosunuz bunu ya yazdıklarımı neden ters tarafa çekmek istiyorsunuz ben tabiki herkes yapıyor yapacak demiyorum bende çalışıyorum başımdan birşeyde geçmiş değil demek istediklerim ters taraflara çekiliyor ve anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz benim tepkim erkeklere ve buna izin veren hemcinslerimize

tabiki tüm çalışan kadınlar aynı değil ama evde oturanlarda aynı değil..bir kadın aldatmayı kafaya koyduysa onun işi evi olmaz yapacak kişi gene yapar..
eskiden olmuyordu diyorsunuz nerden biliyorsunuz olmadığını..aldatma yeni bir olay değilki..
olay tacizse yolda yürürken bile olabiliyor

hiç bir kadında çalışayım cebimde param olsun kocamı aldatayım..ortamlara gireyim demez ..o potansiyel vardır içinde zaten ..
bende 13 yasında kızımı bırakıyorum yıllarcada bıraktım ne yapabilirim ..ama çocuğumu yalnız bırakmadım kaliteli zaman geçiriyorum oda benim çalışmam gerektiği bilincinde..çok şükür şuana kadar yanlış birşey yapmadı ..

Son düzenleme:

kadınlar çok fazla ortalığa düştü derseniz, evinde oturmayan(kadınlık görevini yapmak varken) sabah kalıp işine giden kadınları da dahil etmiş olursunuz. sizin için evin dışarısına çıkmak ortalık mı? napalım yani illa çarşafa bürünüp eve mi kilitleyelim kendimizi? siz nasıl bi iş ortamında çalıştınız bilemiyorum tabi ama iyi bir şirkette,bankada ya da devlet dairesinde vs. oturup bütün gün kafa patlatan kadınlar kimsenin kocasını ayartmak ya da parasıyla eve gidip kocasını aşağılamak için çalışmıyor. ben bunların aşıldığını zannediyordum, malesef öyle değilmiş.

bu çalışıp evde otuma olayı değildir tamamen kişilikle ilgilidir ve bunu anlayacak düzeye ulaştığımızda herşey kendiliğinden düzelecektir ama gördüğüm kadarıyla bu bizim için henüz çooookkkk uzak...böyle küçük ve dar düşündüğümüz müddetçe bizden bişey olmaz yazık...ve olay sadece budur.....

Yanlış anlamaya yanlış taraflara çekmeye çalışıyorsunuz konuyu bu durumda ben ne söylersem söyleyeyim sizin için kafanızdaki yazıyı okudugunuz andaki düşünce sabitlenip kalacak dediğiniz gibi aslında üzerine çok konuşmaya gerek yok benim düşüncemdir benim hayata bakış açımdır

acı olanda bu..bir bayanın bu şekilde düşünmesi

Ben de isterim çalışmamayı.
Ohh yan gel yat osman dört yanın bostan.
Şimdi düşünüyorum da çalışmamak nasıl bir şeydir yahu?
Çalışmamak diyorum çalışmamak.
Çok heyecan verici...
Ama olmuyor işte.
Evde altın yumurtlayan kazın falan olacak ancak öyle..
O yumurtlayacak sen keyif çatacaksın.
Ne mi yapardım?
Ooo neler neler...

laf aramızda bende bazen o tavuğu olanları kıskanıyorum.. hoş ben kocamdan hiç para isteyemezdim olmasa bile..şimdiden sonrada sanki evde oturmak sıkarmış gibi geliyor..ama belki dediğin gibi maddi sorunlar olmasa sıkılmaz insan

acı olanda bu..bir bayanın bu şekilde düşünmesi

Arkadaşım bana yada başka olaylarda bize bunları yine düşündüren insanlar öyle değilmi üstüne basa basa diyorum GENELLEME YAPMIYORUM KİMSEYİ AYNI KEFEYE KOYMUYORUM KADINLARA ÇAMUR YADA KÖTÜ SÖZ SÖYLEMİYORUM SADECE BU OLAYLARI KÖTÜYE KULLANAN İNSANLAR VAR BUNLARDAN BAHSEDİYORUM BEN HER İŞYERİNDE HER BAYAN HER ERKEK YAPIYOR YAPAR DERDİNDE DEĞİLİM

bilmem ben hiç ortalığa düştüm cebimde param var gideyim kocamı aşağılayayım yada falanca adam bana iltifat etti ahh ne kadarda güzelim diye düşünmedim..

Yok canım tavuk diye eşimi kastetmiyorum. Öyle bir tavuk işte...
Evde niye oturasın gezersin tozarsın.
Neler neler yaparsın...
İş yerinde abuk sabuk işlere harcayacağın vakti tamamen kendi hobilerin için harcarsın.
Kafan rahat ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…